Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Mmmm... Nu tada vadinas gerai biggrin.gif Kazin kas cia mums gausis.. O jei kasnors pakalaustu ar as jy myliu, atsakyciau, kad pati nezinau.. lotuliukas.gif man dar nera buve tokio bendravimo.. biggrin.gif tai vienintelis toks zmogus smile.gif ech.. Bet jauciu kazkokia ypatinga trauka. Uzbure kazkuo mane g.gif yra smulkmenu, kurios man nepatinka, bet jau nebekreipiu demesio smile.gif nes pykt del tokiu dalyku, kad neparaso ar pan man atrodo bisky vaikiska. O skorpionai istikruju bjaurus zmones biggrin.gif man reikia visko kas neyprasta.
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 07 31, 14:10)
Mmmm... Nu tada vadinas gerai biggrin.gif Kazin kas cia mums gausis.. O jei kasnors pakalaustu ar as jy myliu, atsakyciau, kad pati nezinau.. lotuliukas.gif  man dar nera buve tokio bendravimo.. biggrin.gif  tai vienintelis toks zmogus smile.gif  ech.. Bet jauciu kazkokia ypatinga trauka. Uzbure kazkuo mane g.gif  yra smulkmenu, kurios man nepatinka, bet jau nebekreipiu demesio smile.gif  nes pykt del tokiu dalyku, kad neparaso ar pan man atrodo bisky vaikiska. O skorpionai istikruju bjaurus zmones biggrin.gif man reikia visko kas neyprasta.

Ateityje pyksites labai daug. Bet yra vienas budas to isvengti: tu jo nespausi del demesio sau ir darysi nuolaida jo "ufonautiskumui", o jis turetu suprasti, kad zodziai tau svarbu ir tu esi visiska realiste, ir daryti nuolaida siems tavo bruozams. tada viskas bus puiku.

As, kaip tikra vandene, bandau paneigti stereotipa, kad skorpionai su vandeniais nesuderinami. Nes gana idomi sajunga. ir kiek teko pastebeti, istikruju yra trauka tarp siu zenklu. bet jie abu nesugeba isigylinti vienas i kita ir is tikruju isgristi.

Va, ant taves ir praktikuosiuos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 31, 15:29)
Ateityje pyksites labai daug. Bet yra vienas budas to isvengti: tu jo nespausi del demesio sau ir darysi nuolaida jo "ufonautiskumui", o jis turetu suprasti, kad zodziai tau svarbu ir tu esi visiska realiste, ir daryti nuolaida siems tavo bruozams. tada viskas bus puiku.

As, kaip tikra vandene, bandau paneigti stereotipa, kad skorpionai su vandeniais nesuderinami. Nes gana idomi sajunga. ir kiek teko pastebeti, istikruju yra trauka tarp siu zenklu. bet jie abu nesugeba isigylinti vienas i kita ir is tikruju isgristi.

Va, ant taves ir praktikuosiuos.

smile.gif As irgi bandau paneigt tai. Pirma kart kai issiskyriau su juo, nusprendziau, kad tikrai tiesa, kad skorpionas ir vandenis nepora, bet kai gyvenimas paisdykavo ir suvede mus vel, persigalvojau ir bandysiu daryt viska, kad nepasikartotu istorija biggrin.gif
Atsakyti
As manau,kad skorpionai per daug gyvena emocijomis...Vandeniai siuo atzvilgiu praktiskesni, jie daugiau vaduovaujasi protu. Todel juos erzina skorpionu zyzymai,niurzgimai, nelogiskas nepasitenkinimas, kai atrodo viskas gerai.
Kai skorpionai susiima, ir buna racionalus, tada bendravimas su jais gali vandeniams buti labai idomus ir kelti pagarba.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 31, 14:05)
Cik. Tu irgi is marso nukritai? nu pasakyk, prasau, kas samdys profesionalu astrologa etatui laikrastyje? Bile ka prikuria patys zurnalistai ir viskas. Arba is delfio nukopina - ten tas pats. kas sove i galva ta ir raso. be jokiu zvaigzdziu. Viena pazistama laikrastyje dirba - ji pati sake, kaip jie "horoskopus" raso.

biggrin.gif Bet aš turėjau omeny ir tuos astrologus, kurie asmeniškai sudaro. Nu tokie pliurpalai ten, kad juokas ima... smile.gif Į tiesą neneša, o pinigus lupa kaip pasiutę.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 07 31, 21:24)
As manau,kad skorpionai per daug gyvena emocijomis...Vandeniai siuo atzvilgiu praktiskesni, jie  daugiau vaduovaujasi protu. Todel juos erzina skorpionu zyzymai,niurzgimai, nelogiskas nepasitenkinimas, kai atrodo viskas gerai.
Kai skorpionai susiima, ir buna racionalus, tada bendravimas su jais gali vandeniams buti labai idomus ir kelti pagarba.

Mhm, teisybe. Pvz ir vakar viskas nrml buvo su brangiausiuoju, susirasinejom sms, kol nesugalvojau nesamone parasyt apie jo buvusia... doh.gif Ir viskas, atsakymo nebegavau. Zinau, kad jis labai nesupyko, bet tikriausiai pagalvojo, kad y tokius mano paistalus jam neverta kreipt demesio ir atsakinet kazka... smile.gif O man savo emocijas sunku suvaldyt, kas ant liezuvio galo, ka jauciu, ta ir sakau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 01, 14:56)
O man savo emocijas sunku suvaldyt, kas ant liezuvio galo, ka jauciu, ta ir sakau... doh.gif
.... o vandenis tavo emocijas gali palaikyti uz gryna piniga ir pagalvoti, kad tu tikrai turi ta omeny... o mes, vandeniai, zinok, jautrus padarai (bet tik kas liecia artimuosius.. ant svetimu yra nusispjauti)... tik Zuvys mus pralenkia jautrumu - tie jau visai... O mes, zinok... oj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 03 rugpjūčio 2009 - 08:58
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 03, 09:54)
.... o vandenis tavo emocijas gali palaikyti uz gryna piniga ir pagalvoti, kad tu tikrai turi ta omeny... o mes, vandeniai, zinok, jautrus padarai (bet tik kas liecia artimuosius.. ant svetimu yra nusispjauti)... tik Zuvys mus pralenkia jautrumu - tie jau visai... O mes, zinok... oj..

doh.gif Kaip reikia laikyt liezuvy uz dantu man.. Dar vienas klausimas: O kaip reaguot y tai, kad jis jau ilgai zada pas mane atvazuot, bet neatvaziuoja? Atseit laiko neturi, labai daug dirba.. Nes skirtinguose miestuose gyvenam, tai ta draugyste dar sudetingesne. Jei jau meile yra, tai turetu kazka mastyt rimciau. Nu nezinau, man atrodo, kad as jam nevienintele. Nu tokie durni pasiteisinimai- darbas. O as zinau, kad tikrai is istisai nedirba. Stengiuos neprikaisiot to jam, bet kai pagalvoju tai nieko gero.. Logiskai pamascius tai cia tikrai kazkas netaip.. Ir cia jau tuo kad jis vandenis ir musu poziuriai skirias nepateisinama priezastis.
Jauciu uzknisiu as tais pasakojimais apie savo drauga jus, bet man tai ramybes neduoda, ir bandau visur kur ymanoma atsakymu ieskot, ir patarimu kaip elgtis toliau.. g.gif Gal cia tik rozines mano svajones, as ieskau jo elgesiui pateisinimu, vien todel kad per susizavejima nebematau realybes.. Gal ir apie ta meile apgavo mane kaip maza vaika schmoll.gif
Atsakyti
Inesssssita, atsipalaiduok. Apmazes darbu ir atvaziuos pas tave tavasis vandenis. Jei sako, kad darbo daug, vadinasi taip ir yra. Nereikia ieskoti blusu ant asfalto, taip galima netycia ir laime atbaidyt.
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 03, 13:41)

Oh, Inessita... Relax. Jeigu nenoretu - net ragelio nepakeltu. Nieko Vandeniams nera baisiau uz kontrole, primygtina reikalavima daryti kazka. Paleisk, neversk tu jo. Isimink dar syki, as jau sakiau tau: kuo daugiau duosi jam laisves ir kuo maziau klausimu uzdavinesi - tuo greiciau ir arciau jis pas tave ateis. Jeigu nori ji prarasti - gali dusinti ji sms`kais, skambuciais ir reikalavimais susitikti. Tada tikrai, atsikratysi jo visam laikui.
Atsakyti
Pasistengsiu rolleyes.gif Laisves as jo nereguliuoju jau senai, nes supratau kad nieko gero is to nebus:) ir del visu kitu dalyku nieko jam nesakau, bet mano galvoj didele sumaistis rolleyes.gif Va cia labai gera proga ugdytis susivaldyma, nu ir aisku kantrybe smile.gif
Atsakyti
nagi vandenės, ar punktualios esate?
ir ar pakenčia kitų nepunktualumą?

pati stengiuosi nevėluoti, bet jokiu būdu per anksti ir nepasirodyti, o jau kai jaučiu kad vėluoju, baisiai nesmagiai jaučiuosi.
na o kitų, ypač MB nepunktualumo negaliu "pernešti", jei susitarėm tada ir tada, tai tada ir turi būti tada biggrin.gif
Atsakyti