Kas cia buvo, kad viskas slysta? Kodel nesusitvarkai? Na, gal reiketu tau ausu. parasyk i az kas yra, ka nors sukursim vandenisko. kaip tik manes nematei ir vargu ar pamatysi - nepazistamam vis lengviau tiesa pasakyti nepagrazinant... As apie sventes is viso negalvoju. Esu uz milijono kilometru nuo LT, cia jokiu kaledu, kai grisiu - pries pat naujus. Busiu pavargusi, isgersiu vyno ir bus amen i lova.
Net nezinau ar nuskambes kaip keismazodis, jei palinkesiu jums visoms linksmu-sventu-kaledu.... Ar iskarto mane uzkaposite ar palauksite Kovo 8... Bet kaip ten bebutu - palinketi Laimes dar niekada netrukde. Kitko nelinkesiu, nes mano kukliu manymu, jei esi laiminga, tai ir yra - "turi visko ko reikia"...
Ir as noreciau prisideti prie sveikinimu Su linkejimais man visad buvo sunku, o ypac nepazistamiems zmonems - tad as tradiciskai - linkiu to kas Jusu gyvenima daro toki, kokiame noretumete gyventi
ir dar ... Kur visos prapuole ? As tai jau pavargau nuo svenciu. Noriu normalios kasdienybes, ji man zavesne
Su tarpušvenčiu, vandenės! Linkiu jums ir sau kuo daugiau atsitiktinės sėkmės.
Aš tai likau nesupratus ar tos šventės praėjo ar dar neatėjo, taip man ir reikia, turbūt.
Senokai besilankiau čia, sunkokai morališkai gyvenu, bet gydausi tikra ta žodžio prasme Nelaimei, rezultatas greitai neateina... Maidenana, rekomenduotąjį filmą pažiūrėjau Tikrai labai į temą man Nors sunkokai man su rusų kalba, tai ne per vieną kartą Daržoviški man kažkokie visi šie metai buvo, nors nuolat atsirasdavo dėl ko baimintis, gal dar praeitų metų šešėlis, bet šiaip perdėtai ramūs man jie Lyg ne savo gyvenime gyvenčiau, o šalia, kažkur iškritus iš jo Niekada nė už ką nebūčiau patikėjus, kad taip palūšiu, kaip šiemet Kaip gerai, kad buvo proga, Maidenana, iš atstumo sulaukti Kalėdų. Tas Kalėdų sukomercinimas ir dirbtinis šventimas man sunkiai toleruojamas Nu duokdie, jei visos tos dovanos iš širdies, bet kad dažniausiai, nes taip, atseit, "reikia", o ir kuo tai siejasi su tikra Kalėdų prasme? Pasiputojau čia biškį, kad ir praėjęs reikalas
Palmira Kelertienė yra išsireiškusi, kad vandeniams atsitiktinė sėkmė labai retas reiškinys (pati ji vandenė, beje) ir va to labai jiems trūksta. Kaip aš šiom dienom dažnai prisimenu jos tuos žodžius... Bet tikra teisybė jie... Nuo vakar sėdžiu be darbo, užsilenkė manasis filialas, o jį tikrai mylėjau. Na tikrai, pritrūko tos sėkmės 3-4 paskutinius mėnesius, kas liečia tą reikalą. Likau visiškai be savirealizacijos, nors vakar džiaugiausi laisve, šian noriu gyva į žemę sulįst (nu čia ligos požymis, tikra ta žodžio prasme). Nesulįsiu, aišku, bet į kurią pusę pasinešt nežinau. Užsimedituot reikia.
Sveikutes Idomu ka zada mums 2010.... tikiuosi geresni bus uz praejusius....
Aha, paguglink. Nors gal neguglink geriau. Ai, nežinau. Jei ten vadinamas karminės skolas reikės "grąžint", man beliks nusišaut. Dveji praėję metai paskutinieji man kaip čia švelniau pasakius... Daugiau tokio gyvenimo nežinočiau kaip tverti. O šie metai buvo kaip ir vandenių, tingiu žiūrėt kaip ten astrologiškai išsireikšt. Ir kas užsitarnauta, tarnaus 12metų. Žo., kam kam, bet man šakės su spygliukais, nes visus metus prašyzavau. Ne be priežasties, bet... Einu ramintis dabar.
Jo, palmira ir as girdejau./ Yra rusijoj tokia dar vasilisa, is serijos palmira, irgi vandene. tai sake, kad visiems vandeniams gyvenimas pasikeis is esmes, turesime visiskai kitus zmones savo rate, pasikeis pasauleziura is esmes ir siaip - mums metai dalinasi i dvi dalis - iki birzelio - babkiu dar bus, bet sekmes ne velnio, o nuo birzelio iki gruodzio - atvirksciai - babkiu hren, bet visa kita su kaupu turesime. (o as pagalvojau - ir visokiu asaru su nelaimem taip pat?)
Zinot, as issigandau - nu jau nah, tokie praeiti metai sunkus buvo, kad as jau bijau ateinanciu... eisiu kaip Gotish syzuoti... neber nervu. o per naujus net neprisigeriau - kas per velniava? kitavertus - siandien mano organizmas man uz tai dekingas.
man jau ketvirti metai is eiles vis kokia nors nesamone per naujus atsitinka. ne nesamone, o nelaime... maniau trys metus taip bus ir siais nieko jau nebeturi atsitikti - bet... bet vakar ryte Maideno mama nukeliavo anapus... nelabai as jos pazinojau, bet maideno labai gaila... vargsas... Papildyta: kazka radau naujo...
2010 год готовит для Водолеев множество сюрпризов и чудесных тайн, однако речь идет лишь о тех Водолеях, которые не боятся перемен и непредвиденных событий. После солнечного затмения, которое состоится 15 января, прояснятся многие тенденции и направления, наиболее важные именно для этого года. Вполне вероятно, что вас посетит гениальная мысль по поводу реализации старых задумок и планов. Вы поймете, каким образом можно преуспеть, модернизировать свои проекты и найти достойного партнера, с которым можно смело объединить свои усилия. Моментом истины для Водолеев и не только станет полнолуние 30 января. В это время под влиянием непреодолимого желания действовать некоторые ценности изменятся на другие. Полнолуние даст возможность искупить свои ошибки и решить самые сложные проблемы. Люди, которые правильно поведут себя в это время, будут иметь особые преимущества, потому как во многих ситуациях окажутся первыми. Можно сказать, что зимние месяцы 2010 года откорректируют план на весь год. В этот период желательно потратить побольше времени на работу с информацией, а также на налаживание партнерских отношений. Самое главное - ничего не упустить. Планируя свои время и деятельность, учитывайте тот факт, что январь идеально подходит для формальных, а февраль - для неформальных отношений. С февраля по март вы должны постараться извлечь пользу из любых обстоятельств. В апреле и мае следует действовать слишком активно. Будет лучше, если вы поработаете в спокойном режиме, уделяя как можно больше внимания приятным для вас моментам. Попытайтесь следить за знаками судьбы, которые пророчат назревающие перемены. Конец мая подарит Водолеям совершенно новые стимулы и цели. У многих в это время могут кардинально измениться планы на жизнь. Вероятнее всего, вам придется от чего-то отказаться. Быть может, вы бросите работу, которую тянули на протяжении длительного периода, или же порвете отношения, которые еще совсем недавно казались вам вечными. Вполне возможно, что некоторые перемены в вашей жизни произойдут без инициативы с вашей стороны. Июнь прекрасно подходит для творческого развития ваших способностей и умений. У вас появится уникальный шанс превратить ваше хобби в дополнительный источник дохода. Уйти в отпуск лучше в первой половине июля. Помните, что с 21 июня по 1 августа для вас наступит непростой период. Можно сказать, что это самый сложный участок года - так сказать, время повышенного риска. До конца августа велика вероятность попасть в ДТП, поэтому будьте предельно осторожны. В середине августа наступит благоприятное время для того, чтобы взвесить и обдумать события прошлых месяцев и проанализировать их на соответствие вашим жизненным планам. Ноябрь позволит вам импровизировать и раскрепостит ваши творческие умения и способности. Вы вновь с головой окунетесь в круговорот встреч и общения с друзьями и единомышленниками. В декабре можете начинать строить планы на будущее. Следует отметить, что гороскоп на 2011 год пророчит вам везение, особенно в амурных делах. Зимние месяцы будут весьма плодотворны, поэтому в своих планах можете без стеснения замахнуться на что-то существенное. Чем больше инициативы вы проявите, тем более интересные события ожидают вас в будущем.
Su naujaisiais merginos Va as per naujaka irgi net negeriau, kazkokia blaivinike pasidarysiu ar kas cia dabar vyksta Praeje metai buvo sudas.... nieko gero juose, reikia tiketis, kad nors siais kas pasikeis ir seksis geriau, nes jau rimtai pradeda atsibosti