Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Kita @ 2009 12 01, 14:52)
A aisku, aciuks 4u.gif
O as savo gimimo laika zinau tiksliai su minutemis, tai pasirodo turiu vezio bruozu.... hmmm  g.gif

o as - Saulio... nesamone kazkokia.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 12 01, 15:14)
o as - Saulio... nesamone kazkokia.

As irgi ta pati pamasciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 12 01, 11:38)
Ne, tai cia ne kas tau tinka - o koks tavo ascendentas, t.y. kokio zenklo bruozai yra tavyje dar. kad ji tiksliai apskaiciuoti, reikia zinoti net savo gimimo minute. O ascendentas, tai zodiako zenklas, kuris buvo (kaip supratau) tavo gimimo momentu Pietuose ir tu turi sio zenklos bruozu, kurios islis po tavo 30-ojo gimtadienio. Pvz, vandeniai su Skorpionais, pagal visus horoskopus nesuderinami, bet buna ir laimingu tokiu santuoku, ir tai, tikriausiai, del to, kad yra suderinami ascendentai.

Nuėjau pasitikrinti: ascedentas yra tas zodiako ženklas, kuris tekėjo, žmogui gimstant. Mano ascedentas Avine rolleyes.gif Taigi, esu aviniškas skorpionas rolleyes.gif
Atsakyti
Bet paskaicius savo ascendento aprasyma, tikrai, turiu tokiu bruozu. Anksciau negaledavau suprasti is kur. bet, pasirodo, yra ir tai tiesa. nekenciu saves.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 12 02, 10:37)
Bet paskaicius savo ascendento aprasyma, tikrai, turiu tokiu bruozu. Anksciau negaledavau suprasti is kur. bet, pasirodo, yra ir tai tiesa. nekenciu saves.

Kokie tavo bruozai?
Mano tai
Cancer

You are dreamy, with a psychological nature that is oriented towards nostalgia for things past, towards your mother and your family. Your instinct and your need to protect yourself from the outside world are highly developed. Your inner life is rich, with a vivid and even unlimited imagination, a propensity to avoid all risks and to pursue security. You show your true face only to persons you can trust and you need the well being brought about by the nostalgia for the past.

With this Ascendant, you come across as emotional, sentimental, restful, sensitive, loyal, enduring, protective, vulnerable, generous, romantic, tender, poetic, paternal or maternal, dreamy, indolent, greedy and dedicated. You may also be fearful, unrealistic, evasive, passive, touchy, anxious, dependent, stubborn, lunatic, backward-looking, lazy, burdensome, impenetrable and a homebody.

Visiskai sutinku su pirmu punktu, ypac tai, kad tikraji savo veida parodau zmonems kuriais galiu pasitiketi, taip pat del nostalgijos teisybe ir isorinio pasaulio, norisi atsisaugoti save... Na yra cia tiesos. blush2.gif
Atsakyti
Your Ascendant: 2°52' Sagittarius
Sagittarius

Your psychological nature is extroverted and independent, oriented towards expansion and sociability. You have the soul of a leader, energetic and active. Your charisma and your drive are fully integrated in the collective life. Indeed, as an action-oriented fire sign, you challenge yourself and succeed in accomplishing the task straight away. Sagittarius is hard to follow because his spirit and his independent mind constantly lead him to go further and higher.

With this Ascendant, you come across as charismatic, fiery, energetic, likeable, benevolent, tidy, jovial, optimistic, extraverted, amusing, straightforward, demonstrative, charming, independent, adventurous, straightforward, bold, exuberant, freedom-loving.

But you may also be irascible, selfish, authoritarian, inconsistent, unfaithful, brutal, unreliable, reckless, tactless or disagreeable.

Va, stai as. Tikrai, as hard to follow. O dar + musu vandeniskumas, kuris amzinai "kazkur padebesy" - nu nieko sau, tipo.... zodziu, gyvenu ne zemeje. o fig zino kur.
Atsakyti
Jums tai dar gerai merginos, visokie gerieji ascedentai, o man isvis priesingasis ascedentas - Liutas, o dar antradieni gimusi - marso diena. Anxiau kazkaip man tas liutas nepasireiksdavo, bet kuo toliau tuo daugiau. Ir biski vandeniskai bandau as ji stabdyti. Dar pastebejau, kad labai daug panasumu turiu su draugemis liutemis, netgi sakyciau su jomis konkuruoju pasamoniniame lygmenyje " kuri geresne". doh.gif
Ir dar sutikrinau savo "vyru" ascedentus ir pastebejau, kad visi su kuriais mane gyvenimas suveda yra su ascedentu saulyje. keista, nors siaip visi skirtingu zenklu. bet turbut kazkuom traukia.
Atsakyti
Oi, merginos, perskaičiau visą temą doh.gif Nebeturiu ką pridurti, beveik viskas apie mane parašyta. Šiaip totaliai esu vandenis, bent pati taip manau: ir saulė, ir mėnulis, ir merkurijus vandenyje. O ASC mergelėje. Pati jaučiu, kad turiu tų mergeliškų bruožų doh.gif Todėl kartais prieštarauju pati sau:esu truputį pedantė, bet kartais juodai nekenčiu to,na ir šiaip jaučiu aš tuos mergeliškus bruožus... bet... gal dėl to, lengviau pernešu savo tėvo ir vyro charakterius, nes jie abu mergelės. Nors kartais.... g.gif

Dar kartą įsitikinau, kad zodiakų ženklų prašymai nėra iš piršto laužti smile.gif
Atsakyti
Jooooo.... Tikrai nera is pirsto lauzta visa tai. Ir pats zodiakas ir ASC.. O jeigu mes dar pridesime temperamento aprasymus - galesim "skaityti" zmones ir is viso, matyti juos kiaurai.
Atsakyti
stumiu tema. i prieki. kaip laikotes?
Atsakyti
Tragiskai doh.gif
dar blogiau nei buvo, nezinau kaip cia bus...
Bet viskas slysta is po koju- juoda aplink. Jau pati su savimi nesusitvarkau, gal reik vis delto kitu zmoniu pagalbos - su kokia drauge/draugu pasikalbet ...
O dar tos Kaledos- apsimestinio dziaugsmo svente.
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2009 12 14, 13:25)
Tragiskai  doh.gif
dar blogiau nei buvo, nezinau kaip cia bus...
Bet viskas slysta is po koju- juoda aplink. Jau pati su savimi nesusitvarkau, gal reik vis delto kitu zmoniu pagalbos - su kokia drauge/draugu pasikalbet ...
O dar tos Kaledos- apsimestinio dziaugsmo svente.

Kas cia buvo, kad viskas slysta? Kodel nesusitvarkai? Na, gal reiketu tau ausu. parasyk i az kas yra, ka nors sukursim vandenisko. kaip tik manes nematei ir vargu ar pamatysi - nepazistamam vis lengviau tiesa pasakyti nepagrazinant... As apie sventes is viso negalvoju. Esu uz milijono kilometru nuo LT, cia jokiu kaledu, kai grisiu - pries pat naujus. Busiu pavargusi, isgersiu vyno ir bus amen i lova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 gruodžio 2009 - 23:32