QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 11 27, 16:14)
Pažinties pradžioj užčiuopiau savo Vandenio baimes, kad tik nesugalvočiau apriboti jo pomėgio ar pertvarkyti jo gyvenimo būdo. Bet kadangi aš pati aiški individualistė ir arši kovotoja už savo asmeninę laisvę, tai man buvo nesunku jį suprasti, juolab, kad jo hobiai ir interesai ne itin skyrėsi nuo manųjų. Kaip pats sakydavo: "man keista, kad man nereikia stengtios prie tavęs prisitaikyti". Man irgi buvo smagu, kad jis visiškai nesistengė perdirbti manęs. Ta pagarba vienas kito asmenybei, ko gero, yra didžiausia mūsų santykių vertybė.
O Žuvis...Žuvis buvo dešimčia metų už mane vyresnis. Nepaprastas egocentrikas. Mėgdavo pastoviai būti aktoriumi savo paties teatre, kurio vienintelis žiūrovas buvau aš. Režisierius irgi. Režisuodavo savo gyvenimą ir bandydavo režisuoti manąjį. Kaip seniai tai buvo...Ir ačiū Dievui, kad baigėsi. Nuo to laiko vyrus Žuvis apeinu ratu.
O šiaip kožnas astrologijos specas pasakytų, kad vienas Zodiako ženklas dar nieko nereiškia, dar reikia žiūrėti ascedentą (berods), planetų sankaupas ir kitokias mandrybes vingrybes. Beje, turiu man asmeniškai sudarytą horoskopą. O jame sakoma, kad man tinkamiausi yra Oro ženklo vyrai. Žodžiu, gerai padaria, kad nuo Žuvies bėgau ir ant Vandenio užbėgau
Be savo vyro pažįstu dar tris vyrus Vandenius, su visais gerai sutardavau/iu. Sakyčiau, santykiai, paremti abipuse pagarba.
Is tikruju, taip ir yra, vandeniai niekada nieko nepertvarko, bet to reikalauja ir is kitu. net nereikalauja, o tiesiog laukia, nes jiems tai savaime suprantamas dalykas. Nors, pvz, mano charakteri daug kas laiko labai sudetingu. bet gal, tai jau senmergystes pozymiai
nors, ar galima laikyti sudetingumu, kai nieko neperdarineji, kai nori, kad tave priimtu tokia kokia esi ir noreti laisves....
del ascedento ir as esu girdejusi, bet kiek ieskojau internete - nu nerandu info nors tu ka..
O kas liecia Zuvi - as tuo ex`u ismokau manipuliuoti (nors buvo 14 metu vyresnis), bet jau per velu buvo, vistiek reikejo skirtis. O siaip - jie melagiai, viena sako, kita daro, trecia galvoja, siandien jis toks, po minutes jau kitka sako - niekada negalima tiketi nei zodziais, nei ju veiksmais... jie patys nieko nezino, o spektakli dar koki padaro... jie gali paskambinti ir pasakyti "sergu mirtina liga, man vezys"... susiparini, begi galva nulauzusi, o pasirodo jam pirstukas suskaudejo
arba "nudauziau mirtinai zmogu su masina" - irgi susiparini, pasirodo, kazkoks girtas bomzas norejo pereiti gatve ir teko staigiau sustabdyti, nei iprastai... aj, zodziu... maziau ju kalusytis reikia.
Davei minti - einu ascedento ieskotis i www platybes...
Radau!!!!
http://www.heavensch...u/ascendant.htm