Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2009 07 31, 15:29)

As, kaip tikra vandene, bandau paneigti stereotipa, kad skorpionai su vandeniais nesuderinami. Nes gana idomi sajunga. ir kiek teko pastebeti, istikruju yra trauka tarp siu zenklu. bet jie abu nesugeba isigylinti vienas i kita ir is tikruju isgristi.

Va, ant taves ir praktikuosiuos.

Kažko mane pastaruoju metu ant mistikos patraukė rolleyes.gif

Pritariu, kad visiškai suderinami yra tie skorpionai ir vandeniai. Mano vyras -vandenis. Aš, savaime suprantama, ne biggrin.gif Bet, galvoju, jei būtume jaunystėje susitikę, turbūt būtume išsidaužę į skirtingas puses: kožnas dėl savo "unaro". Bet su metais...kai pradedi racionaliau į viską žvelgt...ir tolerantiškiau...viskas tampa suderinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 11 26, 19:41)
Kažko mane pastaruoju metu ant mistikos patraukė  rolleyes.gif

Pritariu, kad visiškai suderinami yra tie skorpionai ir vandeniai. Mano vyras -vandenis. Aš, savaime suprantama, ne  biggrin.gif Bet, galvoju, jei būtume jaunystėje susitikę, turbūt būtume išsidaužę į skirtingas puses: kožnas dėl savo "unaro". Bet su metais...kai pradedi racionaliau į viską žvelgt...ir tolerantiškiau...viskas tampa suderinama smile.gif

Zinok, daug tiesos pasakei. mano pirma meile, vaikinas, su kuriuo pradraugavome 4 metus (nuo 17 iki 22 metu kai man buvo) - aisku, jis buvo Skorpionas. Mes baremes po 26 kartus per minute, buvo visko (apart morzu dauzymo), as vis reikalaudavau is jo kazkokiu manieru, tolerancijos ir t.t. na, tokiu "humanitariniu" dalyku, o jis buvo visiskai zemiskas praktikas, galedavo mano alga pralosti, as i stresa, o jis paima ir gauna kur nors, na zodziu - ne mano nervams buvo. Kai dabar bendraujam, tai rado jis aukso viduri, nebera toks sarkastiskas cinikas, nebesijuokia is mano "padebesu" ir gana normaliai juos priima. Todel jaunysteje tikrai yra nesuderinami zenklai, kol kiekvienas isko saves ir save "stato". Bet dabar, kai esame jau visiskai suauge, jau matome ir Skorpionu jautruma ir vertiname ju praktiskuma, todel, manau, sajunga visai gera ir imanoma.

Tiesa, kazkur browsindama radau toki horoskopu aprasyma, kad gyvenimo eigoje mums tinka skirtingi zenklai, pvz jaunystej vieni, 30-ties - kiti, 45-kitas etapas.. Gal visai sutikciau... Tik, gaila, neberandu to puslapio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 lapkričio 2009 - 09:51
QUOTE(Maidenana @ 2009 11 27, 10:47)
Zinok, daug tiesos pasakei. mano pirma meile, vaikinas, su kuriuo pradraugavome 4 metus (nuo 17 iki 22 metu kai man buvo) - aisku, jis buvo Skorpionas. Mes baremes po 26 kartus per minute, buvo visko (apart morzu dauzymo), as vis reikalaudavau is jo kazkokiu manieru, tolerancijos ir t.t. na, tokiu "humanitariniu" dalyku, o jis buvo visiskai zemiskas praktikas, galedavo mano alga pralosti, as i stresa, o jis paima ir gauna kur nors, na zodziu - ne mano nervams buvo. Kai dabar bendraujam, tai rado jis aukso viduri, nebera toks sarkastiskas cinikas, nebesijuokia is mano "padebesu" ir gana normaliai juos priima. Todel jaunysteje tikrai yra nesuderinami zenklai, kol kiekvienas isko saves ir save "stato". Bet dabar, kai esame jau visiskai suauge, jau matome ir Skorpionu jautruma ir vertiname ju praktiskuma, todel, manau, sajunga visai gera ir imanoma.

Tiesa, kazkur browsindama radau toki horoskopu aprasyma, kad gyvenimo eigoje mums tinka skirtingi zenklai, pvz jaunystej vieni, 30-ties - kiti, 45-kitas etapas.. Gal visai sutikciau... Tik, gaila, neberandu to puslapio...

Mat kaip...Galvoju, kad aš esu realistė, bet ne pragmatikė. O vyras, atvirkščiai, pragmatikas juodas, bet realizmą kai kuriose situacijose kai kada pameta biggrin.gif Kai tik susipažinom, kartais man būdavo sunku suvokti tą poreikį "pabūti vienam", nes būdavo, kad gražiai bendraujam bendraujam, ima ir dingsta nieko nesakęs kelioms savaitėms. Paskui atsiranda lyg niekur nieko. Paaiškina, kad buvo poreikis "pabūti vienam". Jaunystėje šitoje vietoje būčiau kėlusi scenas. Bet, kadangi, kai susipažinom, abu buvome jau nebe jaunuoliai, tai...Nori būt vienas - nu tai būk. Anokia čia bėda. Man atsiranda daugiau laiko saviems užsiėmimams. Keisčiausia, kad metams bėgant tas poreikis jam beveik visai nunyko. Dabar jau kartais man norėtųsi "pabūt vienai" biggrin.gif , kai buitis ir rutina užknisa. Kažkokių labai dramatiškų barnių pas mus niekad nebūdavo. Mes kivirčijamės labai mandagiai ir intelektualiai smile.gif))) Rimtai. T.y. vyrui apskritai nebūdingas karštakošiškumas, o aš gyvenime kelissyk pajutusi, ką reiškia "žodis žvirbliu išskrenda, bet jaučiu sugrįžta", irgi išmokau nepasakyti to, dėl ko vėliau gailėčiausi.

Pirmas mano vyras buvo Žuvys. Teoriškai turėjo tikti labiau nei Vandenis. Bet realiai sugyvenom kaip dalgis su akmeniu.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 11 27, 12:02)
Mat kaip...Galvoju, kad aš esu realistė, bet ne pragmatikė. O vyras, atvirkščiai, pragmatikas juodas, bet realizmą kai kuriose situacijose kai kada pameta  biggrin.gif Kai tik susipažinom, kartais man būdavo sunku suvokti tą poreikį "pabūti vienam", nes būdavo, kad gražiai bendraujam bendraujam, ima ir dingsta nieko nesakęs kelioms savaitėms. Paskui atsiranda lyg niekur nieko. Paaiškina, kad buvo poreikis "pabūti vienam". Jaunystėje šitoje vietoje būčiau kėlusi scenas. Bet, kadangi, kai susipažinom, abu buvome jau nebe jaunuoliai, tai...Nori būt vienas - nu tai būk. Anokia čia bėda. Man atsiranda daugiau laiko saviems užsiėmimams. Keisčiausia, kad metams bėgant tas poreikis jam beveik visai nunyko. Dabar jau kartais man norėtųsi "pabūt vienai"  biggrin.gif , kai buitis ir rutina užknisa. Kažkokių labai dramatiškų barnių pas mus niekad nebūdavo. Mes kivirčijamės labai mandagiai ir intelektualiai smile.gif))) Rimtai. T.y. vyrui apskritai nebūdingas karštakošiškumas, o aš gyvenime kelissyk pajutusi, ką reiškia "žodis žvirbliu išskrenda, bet jaučiu sugrįžta", irgi išmokau nepasakyti to, dėl ko vėliau gailėčiausi.

Pirmas mano vyras buvo Žuvys. Teoriškai turėjo tikti labiau nei Vandenis. Bet realiai sugyvenom kaip dalgis su akmeniu.
O taip. Del poreikio "pabuti vienam". man jis toks daznas. kad "viena" as 90% savo laiko. Ir galeciau dar daugiau buti. O jusiskis, tikriausiai, pamate, kad niekas jam netrukdo "vienam buti" - tai ir nusiramino, kad jo is saves pacio niekas nevagia. As kaip vandene irgi nesu karstakose, yra kazkas kitkas, bet taip to bruozo nepavadinciau. Nera man nieko baisiau, kai kivircijantys keliamas balsas ir pereinama prie izeidinejimu. Bet intelektualiai as irgi su ex-Zuvimi bardavausi. Niekada nerekem vienas ant kito, tik mandagiai argumentus metydavome.
Bet kaip keista, kad Skorpionas su Zuvimi nesuejo.... Maniau, idealu. Del Zuvu nusprendziau, kad jiems tik Zuvys ir tetinka. Jie ant saves pamise yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 lapkričio 2009 - 14:43
QUOTE(Maidenana @ 2009 11 27, 15:42)
O taip. Del poreikio "pabuti vienam". man jis toks daznas. kad "viena" as 90% savo laiko. Ir galeciau dar daugiau buti. O jusiskis, tikriausiai, pamate, kad niekas jam netrukdo "vienam buti" - tai ir nusiramino, kad jo is saves pacio niekas nevagia. As kaip vandene irgi nesu karstakose, yra kazkas kitkas, bet taip to bruozo nepavadinciau. Nera man nieko baisiau, kai kivircijantys keliamas balsas ir pereinama prie izeidinejimu. Bet intelektualiai as irgi su ex-Zuvimi bardavausi. Niekada nerekem vienas ant kito, tik mandagiai argumentus metydavome.
Bet kaip keista, kad Skorpionas su Zuvimi nesuejo.... Maniau, idealu. Del Zuvu nusprendziau, kad jiems tik Zuvys ir tetinka. Jie ant saves pamise yra.

Pažinties pradžioj užčiuopiau savo Vandenio baimes, kad tik nesugalvočiau apriboti jo pomėgio ar pertvarkyti jo gyvenimo būdo. Bet kadangi aš pati aiški individualistė ir arši kovotoja už savo asmeninę laisvę, tai man buvo nesunku jį suprasti, juolab, kad jo hobiai ir interesai ne itin skyrėsi nuo manųjų. Kaip pats sakydavo: "man keista, kad man nereikia stengtios prie tavęs prisitaikyti". Man irgi buvo smagu, kad jis visiškai nesistengė perdirbti manęs. Ta pagarba vienas kito asmenybei, ko gero, yra didžiausia mūsų santykių vertybė.

O Žuvis...Žuvis buvo dešimčia metų už mane vyresnis. Nepaprastas egocentrikas. Mėgdavo pastoviai būti aktoriumi savo paties teatre, kurio vienintelis žiūrovas buvau aš. Režisierius irgi. Režisuodavo savo gyvenimą ir bandydavo režisuoti manąjį. Kaip seniai tai buvo...Ir ačiū Dievui, kad baigėsi. Nuo to laiko vyrus Žuvis apeinu ratu.

O šiaip kožnas astrologijos specas pasakytų, kad vienas Zodiako ženklas dar nieko nereiškia, dar reikia žiūrėti ascedentą (berods), planetų sankaupas ir kitokias mandrybes vingrybes. Beje, turiu man asmeniškai sudarytą horoskopą. O jame sakoma, kad man tinkamiausi yra Oro ženklo vyrai. Žodžiu, gerai padaria, kad nuo Žuvies bėgau ir ant Vandenio užbėgau biggrin.gif Be savo vyro pažįstu dar tris vyrus Vandenius, su visais gerai sutardavau/iu. Sakyčiau, santykiai, paremti abipuse pagarba.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 11 27, 16:14)
Pažinties pradžioj užčiuopiau savo Vandenio baimes, kad tik nesugalvočiau apriboti jo pomėgio ar pertvarkyti jo gyvenimo būdo. Bet kadangi aš pati aiški individualistė ir arši kovotoja už savo asmeninę laisvę, tai man buvo nesunku jį suprasti, juolab, kad jo hobiai ir interesai ne itin skyrėsi nuo manųjų.  Kaip pats sakydavo: "man keista, kad man nereikia stengtios prie tavęs prisitaikyti". Man irgi buvo smagu, kad jis visiškai nesistengė perdirbti manęs. Ta pagarba vienas kito asmenybei, ko gero, yra didžiausia mūsų santykių vertybė.

O Žuvis...Žuvis buvo dešimčia metų už mane vyresnis. Nepaprastas egocentrikas. Mėgdavo pastoviai būti aktoriumi savo paties teatre, kurio vienintelis žiūrovas buvau aš. Režisierius irgi. Režisuodavo savo gyvenimą ir bandydavo režisuoti manąjį. Kaip seniai tai buvo...Ir ačiū Dievui,  kad baigėsi. Nuo to laiko vyrus Žuvis apeinu ratu.

O šiaip kožnas astrologijos specas pasakytų, kad vienas Zodiako ženklas dar nieko nereiškia, dar reikia žiūrėti ascedentą (berods), planetų sankaupas ir kitokias mandrybes vingrybes. Beje, turiu man asmeniškai sudarytą horoskopą. O jame sakoma, kad man tinkamiausi yra Oro ženklo vyrai. Žodžiu, gerai padaria, kad nuo Žuvies bėgau ir ant Vandenio užbėgau  biggrin.gif Be savo vyro pažįstu dar tris vyrus Vandenius, su visais gerai sutardavau/iu. Sakyčiau, santykiai, paremti abipuse pagarba.

Is tikruju, taip ir yra, vandeniai niekada nieko nepertvarko, bet to reikalauja ir is kitu. net nereikalauja, o tiesiog laukia, nes jiems tai savaime suprantamas dalykas. Nors, pvz, mano charakteri daug kas laiko labai sudetingu. bet gal, tai jau senmergystes pozymiai biggrin.gif nors, ar galima laikyti sudetingumu, kai nieko neperdarineji, kai nori, kad tave priimtu tokia kokia esi ir noreti laisves....
del ascedento ir as esu girdejusi, bet kiek ieskojau internete - nu nerandu info nors tu ka..
O kas liecia Zuvi - as tuo ex`u ismokau manipuliuoti (nors buvo 14 metu vyresnis), bet jau per velu buvo, vistiek reikejo skirtis. O siaip - jie melagiai, viena sako, kita daro, trecia galvoja, siandien jis toks, po minutes jau kitka sako - niekada negalima tiketi nei zodziais, nei ju veiksmais... jie patys nieko nezino, o spektakli dar koki padaro... jie gali paskambinti ir pasakyti "sergu mirtina liga, man vezys"... susiparini, begi galva nulauzusi, o pasirodo jam pirstukas suskaudejo doh.gif arba "nudauziau mirtinai zmogu su masina" - irgi susiparini, pasirodo, kazkoks girtas bomzas norejo pereiti gatve ir teko staigiau sustabdyti, nei iprastai... aj, zodziu... maziau ju kalusytis reikia.
Davei minti - einu ascedento ieskotis i www platybes...

Radau!!!!

http://www.heavensch...u/ascendant.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 lapkričio 2009 - 09:57
QUOTE(Maidenana @ 2009 11 30, 08:50)
Davei minti - einu ascedento ieskotis i www platybes...
Radau!!!!

http://www.heavensch...u/ascendant.htm

Sveikos 4u.gif
Na issityriau ir as, idomiai man ismete vezi blink.gif Kaip cia suprast, nes siaip raso horoskopuose, jog vezys vandeniams nu nelabai tinka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 30 lapkričio 2009 - 17:44
QUOTE(Kita @ 2009 11 30, 17:44)
Sveikos  4u.gif
Na issityriau ir as, idomiai man ismete vezi  blink.gif  Kaip cia suprast, nes siaip raso horoskopuose, jog vezys vandeniams nu nelabai tinka  unsure.gif

Ne, tai cia ne kas tau tinka - o koks tavo ascendentas, t.y. kokio zenklo bruozai yra tavyje dar. kad ji tiksliai apskaiciuoti, reikia zinoti net savo gimimo minute. O ascendentas, tai zodiako zenklas, kuris buvo (kaip supratau) tavo gimimo momentu Pietuose ir tu turi sio zenklos bruozu, kurios islis po tavo 30-ojo gimtadienio. Pvz, vandeniai su Skorpionais, pagal visus horoskopus nesuderinami, bet buna ir laimingu tokiu santuoku, ir tai, tikriausiai, del to, kad yra suderinami ascendentai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na ir priplepejot... thumbup.gif vis derinat savo isrinktuju horoskopus biggrin.gif
Kaip laikotes?
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2009 12 01, 11:26)
Sveikos 4u.gif
na ir priplepejot... thumbup.gif vis derinat savo isrinktuju horoskopus  biggrin.gif
Kaip laikotes?

nu o ka daugiau derinti?! biggrin.gif

As laikausi normaliai. neutraliai. sekmadieni isvaziuoju i mokslus... kaip prisimenu, tai verkti norisi. ir kaledu nepamatysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 12 01, 11:28)
nu o ka daugiau derinti?!  biggrin.gif

As laikausi normaliai. neutraliai. sekmadieni isvaziuoju i mokslus... kaip prisimenu, tai verkti norisi. ir kaledu nepamatysiu  unsure.gif

Na man paskutiniu metu tai tuos vyrus prikisa- neva be 5 min senmerge doh.gif
Kad visiskai taip nesijauciu g.gif Kazkoks spaudimas. Taip norisi tos savo erdves, kurioje nustatytum ribas su uzrasu: DRAUDZIAMA kalbinti, listi, patarineti, ikalbineti, net .. ziureti lotuliukas.gif

O kodel nepamatysi kaledu? sesijos uzgriuvo?
Man atsimenu taip irgi budavo,kai studijavau. Bet kita vertus + - NEPIRKAU DOVANU, nemaciau ir negyvenau, ta komerciska svente. Tada neblogas pasiteisnimas gaunas- ner laiko., vietoj - NENORIU.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 12 01, 09:38)
Ne, tai cia ne kas tau tinka - o koks tavo ascendentas, t.y. kokio zenklo bruozai yra tavyje dar. kad ji tiksliai apskaiciuoti, reikia zinoti net savo gimimo minute. O ascendentas, tai zodiako zenklas, kuris buvo (kaip supratau) tavo gimimo momentu Pietuose ir tu turi sio zenklos bruozu, kurios islis po tavo 30-ojo gimtadienio. Pvz, vandeniai su Skorpionais, pagal visus horoskopus nesuderinami, bet buna ir laimingu tokiu santuoku, ir tai, tikriausiai, del to, kad yra suderinami ascendentai.

A aisku, aciuks 4u.gif
O as savo gimimo laika zinau tiksliai su minutemis, tai pasirodo turiu vezio bruozu.... hmmm g.gif
Atsakyti