QUOTE(Maidenana @ 2009 11 24, 10:44)
Jo jo... Pasimatymas man irgi primena manuosius. griuk-voliokis. As sau sedziu, kertu koki skanesta, geriu vyna/alu, tas kazka ziuri, kazka kalba. As net negirdziu... issitraukiu mobilka pasitikrinti...
Aha, man irgi taip
(prajuokinai) Bet svarbiausia, kad nelaukiu jokio skambucio ar sms, net nenoriu, ne duok die- kad kas nors vel su kokiu banaliu kl "ka darai?", "ka planuoji siam vakarui?" o "kodel niekur neini, kas atsitiko?"
Nejau reikia visad PENKTADIENIAIS KAZKUR EITI??!! O jei neini- tai jau ne normos ribose. O guleti lovoj ir tiesiog vegetuoti- cia neina i penktadienio ar savaitgalio "kazka veikti"?
, ar dar geresnis kl "kaip nuotaikos?" Manau, jei pradeciau pasakoti, tai zmogeliui tikrai netilptu galvoje tokia begalybe viena kitai priestaraujanciu minciu. Be to, paskui prasidetu pamokymai apie mastymo kryptinguma, optimizmo stoka ( is tikruju musu optimizmas, atsizvelgiant i visa musu sudetinguma jau senokai pralenkia ju), poziuri i gyvenima ir kt blabla..
Maidenana, lubos dar ne beda, kartais ir grindys pradeda judet
Be to del tu ex'u, tai neseniai ir man skambino ir kaip visai tarp kitko uzsimine, kad db turi saunia drauge, su kuria viskas taip easy...Valio- galvoju, du ziedai, baznycios varpai, bustas issimoketinai, motinystes pasalpos- happy end'as. Tai kokio velnio tada skambinti? Taigi mes nepavydim.. net svetimos laimes. Gyvenam sau tyliai, net aplinkinius nekankinam savo mintim- svarbiausia, kad neuzklliudytu ar nenusprestu- bandyt suprast, ar dar blogiau- keisti neva ydinga mastyma ar poziuri. Matyt ir jiems lubos ar grindys spaudzia, savaip aisku..
Labanakt, mielosios.