Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Na taip, pastebejau, Kad vandeniai nelinkę sakyti ką jaučia, bet Dažniausiai ir nereikia, Nes matosi iš veido išraiškos ar elgiasio. Bet va man buvo keista kai sava prie draugų prisipažysta, Kad myli: geda2:. Taip netikėtai ...
Atsakyti
QUOTE(future_maman @ 2009 11 08, 11:11)
nu sakes, tai jei sitie metai buvo ne karmine bausme, kas bus tada, kai mane baus? doh.gif  verysad.gif jau tikejausi, kad nors kokia sviesele tolimam tunelio gale pasimatys, nors jos viltis..

tai gal jau apmokejai savo saskaitas? as tai tikiuosi, kad jokiu karminiu skolu neturiu.... nes sie metai buvo ziauriai-ziaurus....
Atsakyti
Jaaaa... Aš įsivaizduoju, kas gali nutikti mano gyvenime blogesnio, bet, kiek galima, jau ir taip pora metų būsiu prasikankinusi doh.gif
Man atrodo, nuo tų negerumų-bėdų-problemų-nelaimių aš piktybėju.
Gal ne į temą, bet seniai kažkur skaičiau, kad moterys vandenės nuo vyrų ypač skiriasi. Nors matau bendro. Bet esu beveik garantuota, kad teisingo atsakymo neįmanoma išgauti iš moterų vandenių, kai norima info apie vyrus. Tikriausia ir nenuginčijama tiesa, ką Maidenana jau ne kartą minėjo - nepriklausomybės, laisvės poreikis. Tikrai viskas.
Atsakyti
Labas rytas, vandenes...
nesveikas noras vegetuoti pries tv ir lovoje... viskas. daugiau jokiu noru ir minciu. ryte atsikelti prilygsta mirciai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 11 11, 10:01)
Labas rytas, vandenes...
nesveikas noras vegetuoti pries tv ir lovoje... viskas. daugiau jokiu noru ir minciu. ryte atsikelti prilygsta mirciai...

Labas, atrodytų, nebe rytas, beliaka užjausti, nors kad tai padėtų...
Man vėl žemė slysta iš po kojų, šįkart su priežastimi. Nesuprantu, man gal nelemta ramybės turėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2009 11 11, 16:51)
Labas, atrodytų, nebe rytas, beliaka užjausti, nors kad tai padėtų...
Man vėl žemė slysta iš po kojų, šįkart su priežastimi. Nesuprantu, man gal nelemta ramybės turėti  verysad.gif

Kas atsitiko? Tai yra, kas DAR galejo tau atsitikti? Pasakok greitai....

Tiesa, gal cia mes karmines skolas atiduodam?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 11 13, 11:30)
Kas atsitiko? Tai yra, kas DAR galejo tau atsitikti? Pasakok greitai....
Tiesa, gal cia mes karmines skolas atiduodam?

Maidenana, nieko naujo.
Labai tikiuosi, kad per pernai ir šiemet tas skolas atiduodu, nes dėl mano savijautos čia jau nebepanašu į gyvenimą...
Dabar tiesiog spaudžia sunkmetis. Jau žinau, kad liksiu be darbo - kas man reiškia kur kas daugiau, nei pinigai, juk nė karto šiemet laiku negavau atlyginimo ir dabar 2-3mėn., už kuriuos nelabai tikiu, kad visus pamatysiu... Pinigėlių norisi ir reikia, bet darbas man reiškia saviraišką, realizaciją. Yra priežasčių dėl ko gaila šito. Be to, ne dėl pesimizmo, bet dėl realios situacijos žinau, kad neturėsiu nė to, ką turiu profesinėj srity.
Gal neįtikinamai skamba, nes šian kažko aš rami, bet šiaip man čia kažkas tooookio baisaus atrodo. Niekas nemiršta, ne pasaulio pabaiga, aš nekvaila lyg - su rankomis, kojomis ir galva, protu viską suvokiu, bet savijauta tokia, kad būtų visa, kas blogiausia...
Nežinau, gal sunku suprasti, nes man sunku mąstyti, kaip raiškiai išdėstyti reikalą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 11 04, 09:07)
Sakykit vandenės, ar jums lengva kalbėti apie savo jausmus?

Negaliu, nemoku sneketi apie jausmus, net jei ir myliu ka nors sunku jam prisipazinti, pasakyti 'myliu' bent pirma to tikrai nedarau, jei neisgistu is jo tu zodziu...
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 11 11, 09:01)
Labas rytas, vandenes...

labai pazistamas jausmas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2009 11 13, 12:15)
Maidenana, nieko naujo.

del darbo ziauru... ieskaisi naujo? nieko neiseina?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 11 17, 11:58)
del darbo ziauru... ieskaisi naujo? nieko neiseina?

Dar net nesiieškau. Įklimpau su tom depresijom, nei medikamentai nepadeda. Tos savijautos gal yra tiesiog reakcija į bet kokį stresą. Taip pavargau... Neturiu nei gerų, nei blogų minčių. Bet aš išsikapstysiu. Turiu rankas ir kojas, skaitau, nesu kvaila. Kur nors turi būti langas iš tos būsenos.
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2009 11 17, 20:18)
Dar net nesiieškau. Įklimpau su tom depresijom, nei medikamentai nepadeda. Tos savijautos gal yra tiesiog reakcija į bet kokį stresą. Taip pavargau... Neturiu nei gerų, nei blogų minčių. Bet aš išsikapstysiu. Turiu rankas ir kojas, skaitau, nesu kvaila. Kur nors turi būti langas iš tos būsenos.

Zinai... 1. pradek ieskotis darbo. na, prisiversk. 2. padek kam nors. bent jau kol sm sedi, nueik pas kokia verkslenka, patark ka nors. sakoma, kad kai esi visiskai beviltiskoje padetyje, kai jau nieko nebegali/nebenori, reikia surasti nelaimingesni uz tave ir jam padeti. tokiu zmoniu yra pilna. juk esi protinga mergina, ane? su rankom ir su kojom? dar... FILMA PAZIUREJAI??????? nei jeigu ne - gausi i kaili.
Atsakyti
Sveikutes vandeneles 4u.gif
Na nedepresuojam, kovokim uz buvi zemeje, nors kartais atrodo ir beviltiska ir taip norisi nuleisti rankas
Beje, jei jau apie filma prasnekom vel, gal dar kokiu zinote geru, panasiu siuzetu, turiniu.... ax.gif
Atsakyti