QUOTE(*aistonija* @ 2009 11 06, 11:37)
hm visom cia taip placiai patarinejat galvojau gal ir man kanors idomaus pasakysit:ax:
Galiu apibudinti kodėl man gera su savo vyru jautuku gyventi.
1. neriboja mano laisvės, be problemų priima mano pasakymą "noriu eiti be tavęs" arba "aš nenoriu eiti su tavim".
2. nereikalauja jokių meilės įrodymų. Gyvenu su juo- tai ir yra pats tikriausias įrodymas, kad myliu.
3. nebando man įrodyti, kad mano, tegul ir visai nuo realybės atitrūkusi, idėja yra neįmanoma. Nesipiktina, kad man svarbi pati įdėja, o ne jos įgyvendinimas. Kartais jis pats užsiima tos idėjos realizavimu iki pabaigos, nors mane jau visai kita idėja "pagavusi".
4. nereikalauja, kad aš atitikčiau kokius nors visuomenės standartus, priimtinas normas.
5. neprašo paaiškinti, kodėl, dėl ko, man reikia pabūti su savimi, tiesiog leidžia būti vienai, tiek kiek man reikia.
6. nesistengia vaidinti prieš mane, kad jaučiasi taip, kaip nesijaučia.
Mainais jautukas gauna to, ko jam reikia, kad jaustūsi komfortiškai, na,bent jau taip sako.
"Prieš kažką smerkiant,užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą...Užkliūk už kekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs...Ir tik po to kalbėk,kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi..."
Gyvenime 10 procentų priklauso nuo to, ką darote, ir 90 procentų - kaip į viską reaguojate. (Irving Berlin)