Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2009 10 29, 12:14)
Suprasti tiesiogiai - kai buname savimi, nekvarsiname sau galvos ar ka nors izeisime savo veiksmais ar mintimis, kai tiesiog esame tokiais, kokiais buname su savimi. Mums nekainuoja ypatingu pastangu jus visus suprasti ir priimti kokiais jus esate, bet jus visi ta priimate kaip "taip turi buti". Todel mes maisnais uz tai, kad jums su mumis gera, leidziame sau pabuti savais - nepasirenkant zodziu, negalvojant apie kitus, tiesiog.

drinks_cheers.gif
tiksliai
ir mes tuo nieko nesiekiame, tiesiog vertiname zmogu pagal taip jis mus priima tokius tikrus ar ne
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 10 29, 17:08)
drinks_cheers.gif
tiksliai
ir mes tuo nieko nesiekiame, tiesiog vertiname zmogu pagal taip jis mus priima tokius tikrus ar ne

butent. tikslo nera, nieko nesiekiame. tiesiog buname. ir deja, jeigu partneriui nepatinka - tenka issiskirti, anksciau ar veliau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 28, 15:33)
As visada taip darau. issirenku pradziai sali. Na, kaip visada - kokia kreatyvia. Po to ieskau viesbucio pati, painternetinu ir susirandu. tada nusiperku bilieta. Dar pagiooglinu del visokiu graziu vieciku, gal koki muzieju. gal - nes nekenciu vadaluotis ten, kur kruvos turistu. ir mielai sau deginuosi saulyteje, varineju vakare i restoranus, diena gal koki shopping`a pasidarau... Ir darau tik tai ko pati noriu. Kaip taisykle nekeliu telefono, poreikio bendrauti nera, buna kad per diena pralemenu tik pora zodziu ir tik tam, kad maista uzsakyti...

Pas mane atostogos labai panasios!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Negaliu pakesti agenturu, ir kur viskas suplanuota ir iskaiciuota. Nuobodybe!
Issirenku sali ar miesta, ir bunu ten kur man norisi labiausiai, ir tai nebutinai turi buti Versalis doh.gif Buna kokiam parke prabunu visa diena,kai tuo tarpu stropus turistai aplanko jau puse salies biggrin.gif O kartais ir pati liekiu, skubu- svarbiausia man pajusti tos vietos dvasia. Aisku del tokiu uzsisvajojimu kartais tekdavo likti "ant ledo"- nakvot stotyse ar oro uostuose, bet dabar kai prisimenu.. ech... na gi KAIP FAJNA.. smile.gif))) Rasdavau kokiu naktiniu pasnekovu, siaip ne taip kalbanciu kokia nors is man zinomu kalbu... O viena nakti Vokietijoje, tai stotyje uz eura traikinuku maketa vis leisdavau- buvo ziema tame makete, tai prisziuredavu, kaip tasai dunda per apsnigtus kaimelius.
Na ir aisku, kaip ir Madeinana- apie telefonus negali buti ir kalbos smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau viena situaciją. Žodžiu kai susipažinau su vandeniu, daug kas sakė man kokio jis yra bjauraus charakterio ir pan. Na ir vieną kartą neapsikentusi jo įkyrumo pasakiau nebūk toks bjaurus. O jis man 'as gi ne bjaurus' ir taip pažiūrėjo į akis, kad norėjosi prasmegti po žeme.

Sakykit vandenės, ar jums lengva kalbėti apie savo jausmus?
Atsakyti
Apie jausmus galeciau sneketi nebent su labai labai artimu zmogumi, ir tik tada kai jau visai pratrukstu, tada jau pasakau tiek , kad zmogus pavargsta ir klausytis apie mano jausmus blush2.gif
Butu dar gerai, kad is to isvadas darytu ...
Atsakyti
sveikos vandenes 4u.gif as jautis mano draugas vandenis..is to ka cia skaiciau jis gan panasus i jusu apibudinamus vandenius smile.gif galvoju gal ka papasakosit apie gyvenima su jumis? ruosiames kartu apsigyvent.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 11 04, 10:07)
Sakykit vandenės, ar jums lengva kalbėti apie savo jausmus?

Tik su labai-labai artimais... Tai, gal, pora tokiu zmoniu... viena drauge... ir dar buvo ex`as.. bet ne iskarto. Gal, po metu buvimo kartu pradejau jam kazka apie jausmus lementi.. Metai kai issiskyrem, tai dabar apie jausmus ilgai nebekalbesiu.. O ypac, jeigu atsiras koks kandidatas i mano sirdi - su juo tikrai nekalbesiu apie savo jausmus. Yra viena istikima drauge, kuri mane priima kokia esu - vat ir apsiribosiu ja, jei man bus poreikis apie jausmus pakalbeti...

Man jausmai yra labai svarbu, sventa ir intymu, nematau reikalo malti liezuviu apie tai. Manau, mano elgesys pasako daugiau, nei gali zodziai pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(*aistonija* @ 2009 11 06, 11:15)
sveikos vandenes 4u.gif  as jautis mano draugas vandenis..is to ka cia skaiciau jis gan panasus i jusu apibudinamus vandenius smile.gif  galvoju gal ka papasakosit apie gyvenima su jumis? ruosiames kartu apsigyvent.. bigsmile.gif

o ko tu noretum? User manual "Kaip gyventi su vandeniu"? laisves jam neribok ir busi geriausia. tik tiek.
Atsakyti
o ko tu noretum? User manual "Kaip gyventi su vandeniu"? laisves jam neribok ir busi geriausia. tik tiek.
[/quote]

hm visom cia taip placiai patarinejat galvojau gal ir man kanors idomaus pasakysit:ax:
Atsakyti
QUOTE(*aistonija* @ 2009 11 06, 11:37)

hm visom cia taip placiai patarinejat galvojau gal ir man kanors idomaus pasakysit:ax:

Galiu apibudinti kodėl man gera su savo vyru jautuku gyventi.

1. neriboja mano laisvės, be problemų priima mano pasakymą "noriu eiti be tavęs" arba "aš nenoriu eiti su tavim".

2. nereikalauja jokių meilės įrodymų. Gyvenu su juo- tai ir yra pats tikriausias įrodymas, kad myliu.

3. nebando man įrodyti, kad mano, tegul ir visai nuo realybės atitrūkusi, idėja yra neįmanoma. Nesipiktina, kad man svarbi pati įdėja, o ne jos įgyvendinimas. Kartais jis pats užsiima tos idėjos realizavimu iki pabaigos, nors mane jau visai kita idėja "pagavusi".

4. nereikalauja, kad aš atitikčiau kokius nors visuomenės standartus, priimtinas normas.

5. neprašo paaiškinti, kodėl, dėl ko, man reikia pabūti su savimi, tiesiog leidžia būti vienai, tiek kiek man reikia.

6. nesistengia vaidinti prieš mane, kad jaučiasi taip, kaip nesijaučia.

Mainais jautukas gauna to, ko jam reikia, kad jaustūsi komfortiškai, na,bent jau taip sako. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*aistonija* @ 2009 11 06, 11:37)

nu visos konkreciai klausia, pagal savo situacija... o tu taip "planuojam apsigyventi - ka patarsit".. apsigyvenkit.. ka cia patarti..
Atsakyti
leber-visai taikiai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
новый 2010 год Металлического Тигра станет для Водолея по гороскопу годом кармической расплаты за грехи прошлой жизни

nu sakes, tai jei sitie metai buvo ne karmine bausme, kas bus tada, kai mane baus? doh.gif verysad.gif jau tikejausi, kad nors kokia sviesele tolimam tunelio gale pasimatys, nors jos viltis..
Atsakyti