Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Gigle @ 2009 10 25, 10:30)
p.s gal cia vis delto kaltas jo noras visa mane kontroliuoti, ir butenai VISKA, VISKA daryti kartu.. doh.gif Parvezt, nuvezt, skambint, kaip laikais? ar kas neskauda? ka sapnavai? ko noretum? gal to? o gal to? doh.gif  doh.gif  doh.gif
gerai, kad dar kvepuot pati galiu- be jo prieziuros ir globos  thumbup.gif

Labai pazistamas jausmas, bet jau baigiu issiaukleti MB, anksciau 10 sykiu per diena skambindavo, jei budavau kur pas sese sveciuose, "ka veiki, ka snekat.... bla bla bla, as tave myliu 10 sykiu". Jei susipykdavom, man paprasciausiai reikedavo iseiti porai val is namu, pabuti vienai, pasivaikscioti, o jis is paskos doh.gif . Dbr daug kas jau pasikeite, bet vis dar buna, truksta tos laisves.
O jums gal reiktu kokiu atostogu, arba savaitgalio atskirai.
Man tai daznai ju reikia. g.gif nuo Mb
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 25, 18:33)
Labai pazistamas jausmas, bet jau baigiu issiaukleti MB, anksciau 10 sykiu per diena skambindavo, jei budavau kur pas sese sveciuose, "ka veiki, ka snekat.... bla bla bla, as tave myliu 10 sykiu". Jei susipykdavom, man paprasciausiai reikedavo iseiti porai val is namu, pabuti vienai, pasivaikscioti, o jis is paskos  doh.gif . Dbr daug kas jau pasikeite, bet vis dar buna, truksta tos laisves.
O jums gal reiktu kokiu atostogu, arba savaitgalio atskirai.
Man tai daznai ju reikia. g.gif nuo Mb

doh.gif kaip paaiskint JAM, kad man reikia atostogu nuo JO lotuliukas.gif
As neisivaizduoju, dazniausia zmones nori atostogu nuo darbo, ir dazniausiai jas nori leisti kartu su brangiausiais, o cia dabar gaunas atsvirksciai.. doh.gif
Jau isivaizduoju,jei taip pareiksciau- butu kalbos dar keliom savaitem i prieki doh.gif
Kartais man atrodo kad reiki atostogu paciai nuo saves ! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 24, 19:48)
O gal esi kada jam priekaistavusi, bandziusi kontoliuoti?

matai musu santykiuose ir taip labai daug tolerancijos , as ankstesneje temoje buvau minejusi kodel ... Tikrai neesu is tu ,kurie kontroliuoja smile.gif Si savaitgali ir vel tikriausiai susitiksim, paziurejau grafika, kad jam kaip ir laisva bus ... Gal bent pasikalbesim ...
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 23, 16:26)
P.S Idomu, ar koks nors zenklas gali suvaldyti vandeni, "paspausti ji po padu"?  unsure.gif

Manau, kad joks. Tam tkra prasme gali ta Zuvys padaryti.. bet jie mums perdaug melagingi ir ju nuomones ir nuotaiku kaita gali is proto isvesti. dar visai neblogai, kaip nekeista - Skorpionai, bet ju zemiskumas ir igimtas sarkazmas su musu "padangemis" gyvenime nesuderinamas. Manau, kad Vandeniams reikia tik protingu ir suprantanciu jautruma partneriu. Nereikia, kad jie patys butu jautrus, bet kad bent jau suprastu, kai mes jautrus - is to juoktis negalima...
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 10 24, 18:02)
bet as tai nezinau kiek tokiu kartu galesiu iskesti  doh.gif db truputi trumpiau tas laisves troskimas truko, nes buves pries tai puse metu ...  doh.gif

as tipine vandene. klaseje buvau isimylejusi vandeni... padraugavom. po to apsigyvenom (po N metu, gal po 10...) Po 2 men as pabegau, nes ne mano taisyklese peraukleti zmogu - yra koks yra, as ji priimu toks koks yra. ir man jis netiko. savaitgali paskabino, susitikom, praleidom beveik visa savaitgali kartu... cia po 5 metu, kai as pabegau.. dabar vel issilakstem... itariu, kokiem 10 metu...
man paciai yra nenormalu tokie dingimai, bet as labai daznai juos praktikuoju, as nieko negaliu padaryti... ypac, kai man toks darzovystes laikotarpis kip Gotish... bet galiu pasakyti, kad dingstu tuo atveju, jei zmogus pradeda mane dusinti ir man su juo nera lengvumo jausmo... man zmogus salia turi buti toks, kad man butu komfortabilu su juo tyleti... kad nereiketu palaikyti pokalbio, juokauti ir sypsotis ir apskritai, stengtis kazka is saves isspausti.. ir jeigu lieku suprasta - tada man su juo gera ir as nedingstu...
Papildyta:
QUOTE(Gigle @ 2009 10 25, 11:30)
Ir man tas laisves noras uzejes !!!!
Na tiesiog staugiu viduje, kaip noriu, kad mane visi paliktu ramybeje-o ypac artimas zmogus. Net nezinau, kas cia.. ar laikina, ar gal jau mums atejo galas. Bet net tokia mintis man nekelia jokiu liudnu minciu.. na bent jau kol kas. Pati saves nesuprantu paskutiniu metu. Seniau galvojau, kad jei paliksiu ji, tai gal padarysiu klaida, o dabar net to nebijau. Na jei issiskirsim, ir paskui gailesiuos, tai ka padarysi..
Teks kito "princo " ieskot.

p.s gal cia vis delto kaltas jo noras visa mane kontroliuoti, ir butenai VISKA, VISKA daryti kartu.. doh.gif Parvezt, nuvezt, skambint, kaip laikais? ar kas neskauda? ka sapnavai? ko noretum? gal to? o gal to? doh.gif  doh.gif  doh.gif
gerai, kad dar kvepuot pati galiu- be jo prieziuros ir globos  thumbup.gif

ir man. tik as vegetuoju "ramybeje" jau gera pusmeti. ir man gera vienai paciai su savimi. vakarais net TV mane nervuoja... tik si savaitgali ejau su vandeniu "prasiblaskyti".. nelabai norejau, bet prisiverciau, nes norejau viena eksperimenta su savimi padaryti - nusispjauti i mandaguma ir paziureti, kaip reaguos... sureagavo... zenytis pasiule. cia, tipo, "pabuvau bjauri kaip norejau"..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 26, 13:26)
tik si savaitgali ejau su vandeniu "prasiblaskyti".. nelabai norejau, bet prisiverciau, nes norejau viena eksperimenta su savimi padaryti - nusispjauti i mandaguma ir paziureti, kaip reaguos... sureagavo... zenytis pasiule. cia, tipo, "pabuvau bjauri kaip norejau"..

As irgi pastebejau, kai norisi nuo visko atsipalaiduoti ir parodyti zmogui(vyrui) visa savo bjauruma, na ta tikraji, savo vandeniskaji, tai jie kaip tik pradeda svaigti is meiles doh.gif
Vakar lyg tarp kitko paklausiau vyro , ar isleistu mane viena pailseti i kelione, tai is pradziu paklause kodel nenoriu kartu su juo, o as taip kazkaip kvailai kazka sulemenau, kad visgi geriau viena noreciau... ir ka jus manote, gi sako, kodel gi ne. Tai dabar esu 7 dangui is dziaugsmo ir patyliukais planuoju kaip cia isskryst palakstyt vienai paciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 10 26, 11:56)
As irgi pastebejau, kai norisi nuo visko atsipalaiduoti ir parodyti zmogui(vyrui) visa savo bjauruma, na ta tikraji, savo vandeniskaji, tai jie kaip tik pradeda svaigti is meiles  doh.gif
Vakar lyg tarp kitko paklausiau vyro , ar isleistu mane viena pailseti i kelione, tai is pradziu paklause kodel nenoriu kartu su juo, o as taip kazkaip kvailai kazka sulemenau, kad visgi geriau viena noreciau... ir ka jus manote, gi sako, kodel gi ne. Tai dabar esu 7 dangui is dziaugsmo ir patyliukais planuoju kaip cia isskryst palakstyt vienai paciai  rolleyes.gif

Nu va, o sakei net neisvaizduoji kaip to paklaustum biggrin.gif
As tai tiesiai sviesiai pasakau, man reikia atostogu, pakeisti aplinka, vaziuosiu su drauge ir vsio, buna paburba keleta val ir nustoja, kas belieka biggrin.gif
Beje, Vandenes, jus meileje dazniau vadovaujaties jausmais ar protu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 26 spalio 2009 - 15:52
vandeniai issiblaske svajokliai,koketuotojai,o namie niurzgos,kuriems sexiukas toli grazu net ne 2troj vietoj biggrin.gif Is esmes geri zmogeliai,bet truksta mokejimo pasakyt NE,daznai nesuvokia savokos DRAUGAI(visi galetu jais buti),atlapasirdziai romantikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 18:34)
1. vandeniai issiblaske svajokliai,
2. koketuotojai,
3. o namie niurzgos,
4. kuriems sexiukas toli grazu net ne 2troj vietoj biggrin.gif
5. Is esmes geri zmogeliai,
6. bet truksta mokejimo pasakyt NE,
7. daznai nesuvokia savokos DRAUGAI(visi galetu jais buti),
8. atlapasirdziai romantikai biggrin.gif

1. taip, mes issiblaske svajokliai.
2. buna.
3. nieko panasaus. netiesa.
4. nemokate jus pazadinti mumyse zverio... nors is esmes, mums sexiukas nesvarbus, juk svarbiausia - siela, ane?
5. aciu. nuraminote.
6. truksta. nes mums nera sunku, galime ir padaryti.
7. puikiai suvokiame sia savoka. cia pas kitus yra reikalavimai draugams. o mes tiesiog priimame juos. ir niekada neperdarinejame.
8. o jus maziau naudokites musu atlapasirdumu ir dazniau prisiminkite apie romantika - nes ne visi jums ta gali duoti.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 26, 16:50)
Nu va, o sakei net neisvaizduoji kaip to paklaustum  biggrin.gif
As tai tiesiai sviesiai pasakau, man reikia atostogu, pakeisti aplinka, vaziuosiu su drauge ir vsio, buna paburba keleta val ir nustoja, kas belieka  biggrin.gif
Beje, Vandenes, jus meileje dazniau vadovaujaties jausmais ar protu?

Paklaust, tai paklausiau, bet kaip reikes viska realizuot. Nes noriu vaziuot viena, be drauges, be keliones, o tiesiog su lektuvo bilietu. Nu vat sove man i galva ...
O meileje tai neisskirciau kuo daugiau vadovaujuosi jausmais ar protu. Is pradziu gal eina jausmai, bet kazkaip i juos labai ir protas veliasi. Nera taip kad atskirai jausmai nuo proto butu.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 10 27, 15:00)
Paklaust, tai paklausiau, bet kaip reikes viska realizuot. Nes noriu vaziuot viena, be drauges, be keliones, o tiesiog su lektuvo bilietu. Nu vat sove man i galva ... 

O meileje tai neisskirciau kuo daugiau vadovaujuosi jausmais ar protu. Is pradziu gal eina jausmai, bet kazkaip i juos labai ir protas veliasi. Nera taip kad atskirai jausmai nuo proto butu.

As visada taip darau. issirenku pradziai sali. Na, kaip visada - kokia kreatyvia. Po to ieskau viesbucio pati, painternetinu ir susirandu. tada nusiperku bilieta. Dar pagiooglinu del visokiu graziu vieciku, gal koki muzieju. gal - nes nekenciu vadaluotis ten, kur kruvos turistu. ir mielai sau deginuosi saulyteje, varineju vakare i restoranus, diena gal koki shopping`a pasidarau... Ir darau tik tai ko pati noriu. Kaip taisykle nekeliu telefono, poreikio bendrauti nera, buna kad per diena pralemenu tik pora zodziu ir tik tam, kad maista uzsakyti...

vat vat. ir man nera atskirai.. protiniai jausmai... arba jausmingas protas. bet visada kartu, nesiskiria man..
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 10 26, 14:56)
As irgi pastebejau, kai norisi nuo visko atsipalaiduoti ir parodyti zmogui(vyrui) visa savo bjauruma, na ta tikraji, savo vandeniskaji, tai jie kaip tik pradeda svaigti is meiles  doh.gif

Kaip suprasti tą savo bjaurumo rodymą? Na ką darote, kad atrodytumėte bjauri? Ko jūs tuo siekiate?
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 29, 10:21)
Kaip suprasti tą savo bjaurumo rodymą? Na ką darote, kad atrodytumėte bjauri? Ko jūs tuo siekiate?

Suprasti tiesiogiai - kai buname savimi, nekvarsiname sau galvos ar ka nors izeisime savo veiksmais ar mintimis, kai tiesiog esame tokiais, kokiais buname su savimi. Mums nekainuoja ypatingu pastangu jus visus suprasti ir priimti kokiais jus esate, bet jus visi ta priimate kaip "taip turi buti". Todel mes maisnais uz tai, kad jums su mumis gera, leidziame sau pabuti savais - nepasirenkant zodziu, negalvojant apie kitus, tiesiog.
Atsakyti