QUOTE(Kita @ 2009 10 23, 16:26)
P.S Idomu, ar koks nors zenklas gali suvaldyti vandeni, "paspausti ji po padu"?
Manau, kad joks. Tam tkra prasme gali ta Zuvys padaryti.. bet jie mums perdaug melagingi ir ju nuomones ir nuotaiku kaita gali is proto isvesti. dar visai neblogai, kaip nekeista - Skorpionai, bet ju zemiskumas ir igimtas sarkazmas su musu "padangemis" gyvenime nesuderinamas. Manau, kad Vandeniams reikia tik protingu ir suprantanciu jautruma partneriu. Nereikia, kad jie patys butu jautrus, bet kad bent jau suprastu, kai mes jautrus - is to juoktis negalima...
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 10 24, 18:02)
bet as tai nezinau kiek tokiu kartu galesiu iskesti
db truputi trumpiau tas laisves troskimas truko, nes buves pries tai puse metu ...
as tipine vandene. klaseje buvau isimylejusi vandeni... padraugavom. po to apsigyvenom (po N metu, gal po 10...) Po 2 men as pabegau, nes ne mano taisyklese peraukleti zmogu - yra koks yra, as ji priimu toks koks yra. ir man jis netiko. savaitgali paskabino, susitikom, praleidom beveik visa savaitgali kartu... cia po 5 metu, kai as pabegau.. dabar vel issilakstem... itariu, kokiem 10 metu...
man paciai yra nenormalu tokie dingimai, bet as labai daznai juos praktikuoju, as nieko negaliu padaryti... ypac, kai man toks darzovystes laikotarpis kip Gotish... bet galiu pasakyti, kad dingstu tuo atveju, jei zmogus pradeda mane dusinti ir man su juo nera lengvumo jausmo... man zmogus salia turi buti toks, kad man butu komfortabilu su juo tyleti... kad nereiketu palaikyti pokalbio, juokauti ir sypsotis ir apskritai, stengtis kazka is saves isspausti.. ir jeigu lieku suprasta - tada man su juo gera ir as nedingstu...
Papildyta:
QUOTE(Gigle @ 2009 10 25, 11:30)
Ir man tas laisves noras uzejes !!!!
Na tiesiog staugiu viduje, kaip noriu, kad mane visi paliktu ramybeje-o ypac artimas zmogus. Net nezinau, kas cia.. ar laikina, ar gal jau mums atejo galas. Bet net tokia mintis man nekelia jokiu liudnu minciu.. na bent jau kol kas. Pati saves nesuprantu paskutiniu metu. Seniau galvojau, kad jei paliksiu ji, tai gal padarysiu klaida, o dabar net to nebijau. Na jei issiskirsim, ir paskui gailesiuos, tai ka padarysi..
Teks kito "princo " ieskot.
p.s gal cia vis delto kaltas jo noras visa mane kontroliuoti, ir butenai VISKA, VISKA daryti kartu..
Parvezt, nuvezt, skambint, kaip laikais? ar kas neskauda? ka sapnavai? ko noretum? gal to? o gal to?
gerai, kad dar kvepuot pati galiu- be jo prieziuros ir globos
ir man. tik as vegetuoju "ramybeje" jau gera pusmeti. ir man gera vienai paciai su savimi. vakarais net TV mane nervuoja... tik si savaitgali ejau su vandeniu "prasiblaskyti".. nelabai norejau, bet prisiverciau, nes norejau viena eksperimenta su savimi padaryti - nusispjauti i mandaguma ir paziureti, kaip reaguos... sureagavo... zenytis pasiule. cia, tipo, "pabuvau bjauri kaip norejau"..