Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2009 10 21, 11:46)
Nu kur jus ten visi... ismirete?

Kas iš to, kad gyva, jei jokios naudos doh.gif
Sorry, man kažkokios pesizizmo paraiškos. Seniai jau taip buvo buvę, kad ir kaip ten man su daržovyste...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 21, 09:46)
Nu kur jus ten visi... ismirete?

Laba, as prie jusu ilindau pasidometi savo zenklu, beje, tavo rekomenduotas filmas nuostabus, vienas is mano megstamiausiu, o esi maciusi "the notebook" kazkuom panasus, grazi istorija.
O apie zenkla ir save as pati pagaunu, kad plaukioju kazkur karts nuo karto, man patinka pabuti vienai, nesu pavydi, bent jau kol nera pagrindo, o pagrindo pavydui dar nera buve.
Namuose dazniausiai mano bardakas, jame as lengviau randu reikiamus daiktus nei jei jie butu sudelioti i vietas lotuliukas.gif ir siaip kazkas panasaus su mano gyvenimu, viskas padrika...
Su liutais is patirties sakau, ziauriai nesutariu, mano tevas liutas tai kol gyvenau pas tevus buvo kancia. Taip pat nemegstu atsiskaitineti kur einu, ka darau, kada grisiu. Nekenciu, kai kas nors riboje mano laisve....
Su dvyniais santykiai geri, galima tapti puikiais draugais. Labiausiai is vyriskos lyties mane traukia sauliai... bet ju retokai pasitaiko mano gyvenime.
Maidenana, kadangi tu tiek daug zinai apie zenklus, gal ka galetum pakomentuoti apie vandenes ir vezio draugyste (santykius). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 22, 01:55)
Maidenana, kadangi tu tiek daug zinai apie zenklus, gal ka galetum pakomentuoti apie vandenes ir vezio draugyste (santykius). ax.gif

uuooojjj, as tik is patirties rasau. tik is jos. pazistu tik viena vezi - tai man jo utopines idejos vezi varo. nieko nezino ko nori, viena meta, kita pradeda. mums, vandeniams, manau, kad mirtis su jais. bet gal man toks plevesa papuole. i zygi nueiti galeciau, bet jau gyventi su juo - apgink mane Dieve. As nusprendziau (pati sau, aisku), kad vandeniams tinka ir visi ir niekas. Vandenis gali sugygventi kad ir su paciu velniu, bet su salyja, kad vandenio tas "kitas" neuzknysa... juk mes tkie - tyleniai.... tylim, ziurim, po to sast - susirinkom manatkes ir nebera musu. Kai ateina ta riba, kad jauti, kad pradedi "kenteti" - viskas. Amen. Su mumis (bet gal tik su manim) sunku tuo, kad mes nenurodinejame ir neiakiname - jeigu partneriui paciam nedasila kas normalu ir kas ne - mums ne pokeliui...

O the Notebook, man atrodo, maciau... Reikia perziureti dar syki...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 23, 14:29)
uuooojjj, as tik is patirties rasau. tik is jos. pazistu tik viena vezi - tai man jo utopines idejos vezi varo. nieko nezino ko nori, viena meta, kita pradeda. mums, vandeniams, manau, kad mirtis su jais. bet gal man toks plevesa papuole. i zygi nueiti galeciau, bet jau gyventi su juo - apgink mane Dieve. As nusprendziau (pati sau, aisku), kad vandeniams tinka ir visi ir niekas. Vandenis gali sugygventi kad ir su paciu velniu, bet su salyja, kad vandenio tas "kitas" neuzknysa... juk mes tkie - tyleniai.... tylim, ziurim, po to sast - susirinkom manatkes ir nebera musu. Kai ateina ta riba, kad jauti, kad pradedi "kenteti" - viskas. Amen. Su mumis (bet gal tik su manim) sunku tuo, kad mes nenurodinejame ir neiakiname - jeigu partneriui paciam nedasila kas normalu ir kas ne - mums ne pokeliui...

O the Notebook, man atrodo, maciau... Reikia perziureti dar syki...

Kazkas panasiai ir man su veziais, su jais gali buti linksma, gali buti sielos draugas, bet gyventi schmoll.gif imanomi laikini santykiai tik tiek... Jie bando irodineti savo tiesas zino ar nezino, neperkalbesi, o kai pasakai gal padarom taip... tai ne, jis tiksliai atbulai...taip pat namisedos ir nezino ko nori... tokie neapsisprende...

P.S Idomu, ar koks nors zenklas gali suvaldyti vandeni, "paspausti ji po padu"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 23, 17:26)
P.S Idomu, ar koks nors zenklas gali suvaldyti vandeni, "paspausti ji po padu"? 

Kas mano nuomone, ima mane "spausti" tampa priešu. Nebūtinai tai demostruoju tik, kad tokią reputaciją įgijo...
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 23, 18:26)
P.S Idomu, ar koks nors zenklas gali suvaldyti vandeni, "paspausti ji po padu"?  unsure.gif

Galinčių suvaldyti gal ir yra, bet paspausti po padu manau neverta net bandyti. Na nebent norite prarasti vandenį. Aš apskritai nesuprantu moterų, norinčių, kad vyras būtų po padu.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 24, 14:31)
Galinčių suvaldyti gal ir yra, bet paspausti po padu manau neverta net bandyti. Na nebent norite prarasti vandenį. Aš apskritai nesuprantu moterų, norinčių, kad vyras būtų po padu.

Omenyje, turejau vandenio zenkla, o ne lyti. Kodel vyras? Yra ir zmonu po vyro padu.
Atsakyti
o mano vandenis dinges tikraja sita zodzio prasme jau nuo liepos menesio vidurio doh.gif Vakar nakti atsitiktinai klube susitikom ir baliavojom kiekvienas sau, bet nuolat jauciau zvilgsni, kad atsisuka, kad stebi , jau buvau nusiraminus , kad viskas baigta, bet turbut taip nebus, eilinis laisves noras ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 24, 18:01)
Omenyje, turejau vandenio zenkla, o ne lyti. Kodel vyras? Yra ir zmonu po vyro padu.

Abejoju, kad bet kuriam ženklui pavyktų. Manau vandenis tiesiog ,isslystu iš po pado' biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 10 24, 18:23)
o mano vandenis dinges tikraja sita zodzio prasme jau nuo liepos menesio vidurio  doh.gif  Vakar nakti atsitiktinai klube susitikom ir baliavojom kiekvienas sau, bet nuolat jauciau zvilgsni, kad atsisuka, kad stebi , jau buvau nusiraminus , kad viskas baigta, bet turbut taip nebus, eilinis laisves noras ...  doh.gif

Ir man panašiai buvo, gal mėnesį nesimatėm, paskui kurį laiką atrodo vengė ir ignoravo, o dabar vėl bendrauja.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 24, 17:23)
Abejoju, kad bet kuriam ženklui pavyktų. Manau vandenis tiesiog ,isslystu iš po pado'  biggrin.gif
Papildyta:

Ir man panašiai buvo, gal mėnesį nesimatėm, paskui kurį laiką atrodo vengė ir ignoravo, o dabar vėl bendrauja.

bet as tai nezinau kiek tokiu kartu galesiu iskesti doh.gif db truputi trumpiau tas laisves troskimas truko, nes buves pries tai puse metu ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 24, 17:02)
bet as tai nezinau kiek tokiu kartu galesiu iskesti  doh.gif db truputi trumpiau tas laisves troskimas truko, nes buves pries tai puse metu ...  doh.gif

O gal esi kada jam priekaistavusi, bandziusi kontoliuoti?
Atsakyti
Ir man tas laisves noras uzejes !!!!
Na tiesiog staugiu viduje, kaip noriu, kad mane visi paliktu ramybeje-o ypac artimas zmogus. Net nezinau, kas cia.. ar laikina, ar gal jau mums atejo galas. Bet net tokia mintis man nekelia jokiu liudnu minciu.. na bent jau kol kas. Pati saves nesuprantu paskutiniu metu. Seniau galvojau, kad jei paliksiu ji, tai gal padarysiu klaida, o dabar net to nebijau. Na jei issiskirsim, ir paskui gailesiuos, tai ka padarysi..
Teks kito "princo " ieskot.

p.s gal cia vis delto kaltas jo noras visa mane kontroliuoti, ir butenai VISKA, VISKA daryti kartu.. doh.gif Parvezt, nuvezt, skambint, kaip laikais? ar kas neskauda? ka sapnavai? ko noretum? gal to? o gal to? doh.gif doh.gif doh.gif
gerai, kad dar kvepuot pati galiu- be jo prieziuros ir globos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gigle: 25 spalio 2009 - 11:32