Tai va.
Dėl konservatorizmo - aš nesu konservatorė, bet aš labai senamadiška.
O rizikuoti - ne, ne, ne - nebijau. Aš kažkaip iš anksto žinau - ar man pavyks ar ne. tai kad, jeigu mano nuojauta kažką aktyviai niurzgia - nedarau nieko. Arba darau.
Tiesa, kaip pas jus su intuicija?
As tai saves visiskai nelaikau konservatyvia. Bet manau, galima mano elgesyje ir gyvensenoje izvelgti konservatyvumo gaideliu. Cia priklauso nuo aplinkybiu.
O del rizikos, tai sutinku su Maidenana , as irgi pasiduodu rizikai tada, kai jauciu kad viskas bus gerai
Intuicija pasikliaunu ne visada, tik tais atvejais kai manau, kad to reikia. Dazniausiai i situacija stengiuosi zvelgt logiskai. Kai pasikliauju intuicija, tai ji retai kada apgauna. Bet as dazniau ja vadinu nuojauta.
O del rizikos, tai sutinku su Maidenana , as irgi pasiduodu rizikai tada, kai jauciu kad viskas bus gerai
Intuicija pasikliaunu ne visada, tik tais atvejais kai manau, kad to reikia. Dazniausiai i situacija stengiuosi zvelgt logiskai. Kai pasikliauju intuicija, tai ji retai kada apgauna. Bet as dazniau ja vadinu nuojauta.
visom vandenem O as bijau rizikuoti.Dar ir nuo rizikos dydzio priklauso daug kas.Jei rizika didele tai jau tikrai ne man As isvis baile esu O va nuojauta mane tai nervint jau pradeda.Labai daznai ji manes nebeapgauna
O kaip uzsitarnauti ta tikra vandenio meile? Labai jau idomiai viena kart issireiske manasis: "Visada man patikai ir patiksi" (o sitas pokalbis isejo del to, kad prikolinom apie vestuves), o as jam atsoviau, kad patikimo neuztenka. Td pasake: "Be Meiles ir patikimo nebuna".. Kaip sita dalyka suprast reikejo?? As tai galvoju, kad be patikimo meiles nebuna.. Paaiskinkit vandeniai Nes man jau galva susisuko bemastant sia tema
QUOTE(Inesssssita @ 2009 07 28, 21:38)
O kaip uzsitarnauti ta tikra vandenio meile? Labai jau idomiai viena kart issireiske manasis: "Visada man patikai ir patiksi" (o sitas pokalbis isejo del to, kad prikolinom apie vestuves), o as jam atsoviau, kad patikimo neuztenka. Td pasake: "Be Meiles ir patikimo nebuna".. Kaip sita dalyka suprast reikejo?? As tai galvoju, kad be patikimo meiles nebuna.. Paaiskinkit vandeniai Nes man jau galva susisuko bemastant sia tema
Tau vandenis aiskiai pasake, kad tave myli..
O kad uzsitarnauti meile, reikia tik vieno dalyko - jokios kontroles ir spaudimo... Kuo maziau ji varzysi - tuo arciau taves jis bus. Kuo labiau kontroliuosi - tuo greiciau jis pabegs. O primink, prasome, pati kas busi?
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 29, 09:33)
Tau vandenis aiskiai pasake, kad tave myli..
O kad uzsitarnauti meile, reikia tik vieno dalyko - jokios kontroles ir spaudimo... Kuo maziau ji varzysi - tuo arciau taves jis bus. Kuo labiau kontroliuosi - tuo greiciau jis pabegs. O primink, prasome, pati kas busi?
As skorpione Man kaip tik tai ir yra sunkiausia, nes esu tiesiog NESVEIKAI pavydi. Bet kadangi pripazystu, kad tai negerai, labai stengiuos valdytis ir duot laisve.. O tada kaip suprasti tokius dalykus, kad man neatraso kartais arba pats neparaso, nepaskambina? Jeigu jau myli.. Uztai man labai sunku tuo patiket. As aisku ir nenoriu, kad kaip muse man pastoviai zystu y ausy, taip pat megstu laisve, bet siek tiek daugiau demesio nepakenktu. Tai va, kartais jo toks elgesys varo mane is proto.. Ir dar kas yra, kad skiria mus atstumas
QUOTE(Inesssssita @ 2009 07 29, 14:32)
As skorpione Man kaip tik tai ir yra sunkiausia, nes esu tiesiog NESVEIKAI pavydi. Bet kadangi pripazystu, kad tai negerai, labai stengiuos valdytis ir duot laisve.. O tada kaip suprasti tokius dalykus, kad man neatraso kartais arba pats neparaso, nepaskambina? Jeigu jau myli.. Uztai man labai sunku tuo patiket. As aisku ir nenoriu, kad kaip muse man pastoviai zystu y ausy, taip pat megstu laisve, bet siek tiek daugiau demesio nepakenktu. Tai va, kartais jo toks elgesys varo mane is proto.. Ir dar kas yra, kad skiria mus atstumas
ooooooo... skorpione zinok, mano pirma meile skorpionas. pradraugavom kokius 4 metus. Po to oziai abiems uzejo ir issiskyrem. skaudziai. bet iki siol geri santykiai (skyrybos pries 10 metu buvo). Na, cia viskas yra taip:
1. Vandenis nepaskambina, nes jam daznai reikia vienumos, beje, jis gali ir pamirsti... A-ha.. deja.. Arba uzimtas, gelbedamas pasauli... Bet paskambins, nepergyvenk..
2. Vandeniui su Skorpionu sunku. Faktas. Per diena apie 1763478456789 gincu, gana audringu. Tu, tikriausiai, realiste, o jis - padebesiais skrajojantis, filosofas - tad, zinok ta... Visi vandeniai gyvena ateityje, tai, kas ju galvoje siandiena, pasaulis suvoks tik po 100 metu.. Ir tas tiesa. Todel tu esi realubeje - paskambinti, pasakyti - tau tas svarbu, o vandenis nesureiksmina tokiu dalyku, jam kazkaip savaime suprantama, kad jeigu jis su tavimi - reiskia jis tave myli. Jis tikrai nezais dvigubo zaidimo - ji tas perdaug apsunkina. jei busi jam nereikalinga - jis pasiulys likti draugais ir atsigerti alaus.
3. uztat seksas geras.
Sveikos, jau kaip tik ieškojau kur nauja temelė sukurta.
Pritariu tau, Maidenana, ką išdėstei apie Vandenius. Ypatingai dėl filosofijų. Mane, sesuo vadina ufonaute ir kai pritrūksta argumentų mano nuomonei pakeisti, nuskamba jos topinė frazė: tu, ufonaute, o aš realistė.
Aš irgi galiu pasakyti iš savo patirties, kad nemėgstu tuščiai skambinti: pvz, kas dieną savo vyrui paskambinti ir psakyti, kad jį myliu. Sakau žodžius, susijusius su jausmais tik tada, kai jie manyje susikaupia. o tai būna nedažniau kaip kartą ar du per savaitę.
Vandeniai mėgsta aiškumą tarpusavio santykiuose. Jei myli, tai tik vieną. Jei meilės nebėra, gumos netempia ir sako: meilė baigėsi, bet man bus malonu, jei liksime gerais draugais. (bent jau aš taip elgiuosi ir noriu, kad kiti taip su manimi elgtusi).
Kontrolė !? Gal geriau nereikia, jei santykių nenorit sugadinti. Nebent tik retkarčiais ir labai nejuntama.
Pritariu tau, Maidenana, ką išdėstei apie Vandenius. Ypatingai dėl filosofijų. Mane, sesuo vadina ufonaute ir kai pritrūksta argumentų mano nuomonei pakeisti, nuskamba jos topinė frazė: tu, ufonaute, o aš realistė.
Aš irgi galiu pasakyti iš savo patirties, kad nemėgstu tuščiai skambinti: pvz, kas dieną savo vyrui paskambinti ir psakyti, kad jį myliu. Sakau žodžius, susijusius su jausmais tik tada, kai jie manyje susikaupia. o tai būna nedažniau kaip kartą ar du per savaitę.
Vandeniai mėgsta aiškumą tarpusavio santykiuose. Jei myli, tai tik vieną. Jei meilės nebėra, gumos netempia ir sako: meilė baigėsi, bet man bus malonu, jei liksime gerais draugais. (bent jau aš taip elgiuosi ir noriu, kad kiti taip su manimi elgtusi).
Kontrolė !? Gal geriau nereikia, jei santykių nenorit sugadinti. Nebent tik retkarčiais ir labai nejuntama.
http://www.straipsni.../puslapis/11723
Ziurekit, ka radau. Apie mane - 100% teisybes. Tik as kontroliuoju savo pazadus. tad, si problema isspresta pas mane.
Vandenis
Statinė deguto. Plevėsos. Vengia bet kokios atsakomybės. Jiems patinka gyventi be rėmų, daryti tik tai, kas malonu. Į pareigas ar visuomenėje priimtas elgesio bei moralės normas spjauna. Šio ženklo atstovai tikri anarchistai.
Su aplinkiniais Vandeniai elgiasi itin atsainiai. Bendrauja kada nori, dingsta ilgam, o kai įsigeidžia vėl atsiranda. Vadovaujasi tik įkvėpimu. Pažadukai daug žada, bet beveik nieko neįvykdo. Teisinasi, kad aplinkybės juos visai netyčia nunešė kita kryptimi, ir nuoširdžiai stebisi, kai būna nesuprasti.
Šaukštas medaus. Tai originalus ir laisvas žmogus. Vandenis neturi prietarų ir gali priimti kitą žmogų tokį, koks šis yra iš tikrųjų.
Ziurekit, ka radau. Apie mane - 100% teisybes. Tik as kontroliuoju savo pazadus. tad, si problema isspresta pas mane.
Vandenis
Statinė deguto. Plevėsos. Vengia bet kokios atsakomybės. Jiems patinka gyventi be rėmų, daryti tik tai, kas malonu. Į pareigas ar visuomenėje priimtas elgesio bei moralės normas spjauna. Šio ženklo atstovai tikri anarchistai.
Su aplinkiniais Vandeniai elgiasi itin atsainiai. Bendrauja kada nori, dingsta ilgam, o kai įsigeidžia vėl atsiranda. Vadovaujasi tik įkvėpimu. Pažadukai daug žada, bet beveik nieko neįvykdo. Teisinasi, kad aplinkybės juos visai netyčia nunešė kita kryptimi, ir nuoširdžiai stebisi, kai būna nesuprasti.
Šaukštas medaus. Tai originalus ir laisvas žmogus. Vandenis neturi prietarų ir gali priimti kitą žmogų tokį, koks šis yra iš tikrųjų.
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 30, 14:42)
http://www.straipsni.../puslapis/11723
Vandenis
Vandenis
Joooo "Teisinasi, kad aplinkybės juos visai netyčia nunešė kita kryptimi, ir nuoširdžiai stebisi, kai būna nesuprasti", cia tai jau 100% O kaip manot del tos atsakomybes vengimo.. Jis man apie vaikus jau sneka.. Snekejo jau pries metus, kai pirma kart draugavom. O dbr kai vel susiejom po nemazo laiko tarpo ( as jy palikus buvau, nesuprantu, kaip jis dar taikytis pasiule.. As su savo charakteriu buciau tikriausiai nei nebebendravus jo vietoje su manim), vistiek tebekalba sia tema.. Tai kaip cia, uzstatys man vaika ir gali buti, kad atsakomybes neprisiims
Kokie sudetingi, bet kartu ir lb ydomus zmones.. Mane tas veza, kad negaliu visko zinot ir suprast, kazkokia intriga
Beja, del 3 punkto pamineto anksciau
Pastebėjau tokį keistą dalyką... Kai aprašinėja žmonių savybes pagal ženklus, tai viskas kuo puikiausiai tinka (dažniausiai). Bet kai paskaitau dienos, savaitės horoskopus, tai nė velnio į tiesą neneša. O juk astrologai ir horoskopus rašo, ir ženklų aprašymus, ar ne? Taip išeina, kad astrologija pusiau tikiu (aprašymais), pusiau ne (horoskopais).
QUOTE(Čik. @ 2009 07 30, 19:56)
Pastebėjau tokį keistą dalyką... Kai aprašinėja žmonių savybes pagal ženklus, tai viskas kuo puikiausiai tinka (dažniausiai). Bet kai paskaitau dienos, savaitės horoskopus, tai nė velnio į tiesą neneša. O juk astrologai ir horoskopus rašo, ir ženklų aprašymus, ar ne? Taip išeina, kad astrologija pusiau tikiu (aprašymais), pusiau ne (horoskopais).
Cik. Tu irgi is marso nukritai? nu pasakyk, prasau, kas samdys profesionalu astrologa etatui laikrastyje? Bile ka prikuria patys zurnalistai ir viskas. Arba is delfio nukopina - ten tas pats. kas sove i galva ta ir raso. be jokiu zvaigzdziu. Viena pazistama laikrastyje dirba - ji pati sake, kaip jie "horoskopus" raso.
Papildyta:
QUOTE(Inesssssita @ 2009 07 30, 16:15)
Snekejo jau pries metus, kai pirma kart draugavom. O dbr kai vel susiejom po nemazo laiko tarpo ( as jy palikus buvau, nesuprantu, kaip jis dar taikytis pasiule.. As su savo charakteriu buciau tikriausiai nei nebebendravus jo vietoje su manim), vistiek tebekalba sia tema.. Tai kaip cia, uzstatys man vaika ir gali buti, kad atsakomybes neprisiims
Kokie sudetingi, bet kartu ir lb ydomus zmones.. Mane tas veza, kad negaliu visko zinot ir suprast, kazkokia intriga
Oj ne. Tikrai vaiko nemes. Atsakomybes jie turi, tie vandeniai. jeigu siulo vaikus - reiskia nori. Pastebek - "jie daro tik tai kas jiems malonu". Man tai puikiai atitinka. Niekada nesiulysiu nieko, kas gali mane suverzti ir buti nemalonia veikla. Mes gyvename sau ir savo malonumui, paduodami ranka visam pasauliui, nes tai mums teikia malonuma. Jeigu vandenis tau ka nors siulo - reiskia jis to nori.