kramtukai mums nepadėjo kažkaip jų nemėgo nei mano mergina nei sūnus. Geriausia būdavo sudžiovinta baranka dar patikdavo duoniukai bananų skonio.
Geriausiai tinka mamos pirstas, o kramtuku nemegsta!
Kiek paskaiciau,turbut dauguma vaikuciu nemegzta kramtuku,maniske irgi keleta turejo,bet ne vienas nesudomino.
QUOTE(A.VAITK. @ 2009 12 29, 20:48)
Kiek paskaiciau,turbut dauguma vaikuciu nemegzta kramtuku,maniske irgi keleta turejo,bet ne vienas nesudomino.
Tu zeliniu kramtuku tikrai nekramto. Ka kramto? Ciulptkus, seilinukus, pirstukus, drabuziu detales (raistukus, apykakles, rankogalius), batukus, visokius zaisliukus (ypac patinka medziaginiai su mazgeliais, tai as ir ant merliuku priraisioju mazgeliu, jie pakankamai kieti, bet ne ant tiek, kad stipriau sukandus suskaustu), mamos ir tecio pirstus, tiesa nustojo grauzti.
Mano mažoji į kramtukų pusę net nežiūri
Nusimauna vieną savo kojinę ir kramto Geriau net nebandyt atimt
Nusimauna vieną savo kojinę ir kramto Geriau net nebandyt atimt
Kaip keista manajai super patinka Avent zalias First stage kramtukas ir Tomme Tippe first stage kramtukas (panasus i ciukptuka). Ciulptuku manoji nepripazista, geriame dar MP, todel sausuciu neduociau, o stai mamos pirstus irgi megsta pakramtyti o pigus kramtukai man paciai nepatinka, nenoreciau ju i burna kisti
geriausia yra medziagines zaisliuku detales taip pat tas sietelis maistui,idedu obuoliuka,tai ir uzkandziauja,o kartu ir i ta sieteli pasikaso dantenytes
mums dantukai pradejo dygti nuo 4 men tai tada pirmakart pradejau duoti tokias mazytes kietas barankas, mazyliui labai patikdavo. o dabar duodu ir duoniuku ir hipp sausainiuku
QUOTE(Kikile @ 2011 02 06, 00:03)
Idomi visai ta Zirafyte, o jei dar kaip raso, is naturaliu medziagu, tai isvis super. Tik kainyte aisku atitinkama.. Gal kas turit? kokie atsiliepimai, ar vaikuciui patinka?
Kaina tai kosmosas... Mes kramtom viska, kas tik papuola i rankites... stebek ir stebek vaikuti: kramtukus, zaisliukus, savo drabezelius, savo rankytes, kaldrytes, biskutuka nusisuksi ir: paciumpa mobilu, pulta, mamos tasiuka, tevo dirza niu viska kas tik nevietoj guli... ir zinoma, akimirksniu visi sitie daiktai atsiranda burnytej. Zinokit, jis net burnytes neudaro niu kam toks nereikalingas darbas, toj ka-nors paciups, o burnyte jau atidaryta, nereikia vargt
Tiesa, yra vienas daiktas, kurio jis grieztai atsisako... nei i rankytes, nei i burnyte neima - o gi zindukas
Oj ryt bandysiu duot boronke... nujauciu, kad patiks...
QUOTE(burbuliuxbum @ 2009 07 30, 08:27)
Bandžiau duoti lašinius, bet jie slidūs tokie, ir kai mano mažė bečiulpdama jais vos neužspringo, tai net nebekyla mintis jų duoti O dabar dantenėlėms pakasyti orkaitėje padžiovinu juodos duonos , aišku gerai ir duoniukai, bet kam pirkti?!
O as tai nedaviau nei lasiniu (man asmeniskai tai atrodo visiska nesamone), nei duoniuku..Duoniukai kazkaip labai ploni ir su savo astriais dantukais ji juos nukastu ir paspringtu.. Tie specialus vaikiski sausainukai tai dar didesne nesamonie, baisiai trupa, pasku vaikas springts, vemia.. Fe.. Mes baisiausiai megom paprasciausius dziuveselius... Ir su toookiu apetitu juos kramte!! Jie labai patogus vaikui paimti i maza rankyte, ciulpiant ir grauziant jokie stambesni gabaliukai netrugdydavo, nespringdavo.. Vat.. O is zaislu tai baisiausiai mego kramtuka chicco (lengvutis, ryskus, paprastas, bet izuariai mylimas).. Siaip tai, mielos mamytes, ta grauzikiska perioda kazkaip reikia isgyventi ir, greiciausiai, be apkramtytu telefonu ir pulteliu neisiversime nei viena Tai vat tokia musu patirtis