Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtukai, duoniukai ir pan.

QUOTE(zaleake @ 2009 08 13, 14:29)
o kur pirkot tokius maitintuvus mano maziui ir praverstu 4u.gif

....Aš pirkau Limpopo...kainavo 29 Lt........bet tik paprastesnis, nei paveikslėlyje...o dėl valymo- kadangi banano nevalgo, tai neduodu, tik nuo obuolio parudavo tas tinklelis, bet rašo, kad galima pirkti atskirai, bet kaži ar poto jau reikės......išbandėme duoniukus- tikrai skaniai valgo, tokie tirpūs.....ir svarbiausia, be jokių E thumbup.gif
Atsakyti
na mes turime specialius zaisliukus - kramtukus, o ir siaip as jau duodu kudikiams skirtus dziuveselius ir sausainukus, bet kol kas manoji nelabai noriai juos kisasi i burna. ji geriau mamos papuli pakandzioja, ar peti mamai pagrauzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 08 17, 19:46)
na mes turime specialius zaisliukus - kramtukus, o ir siaip as jau duodu kudikiams skirtus dziuveselius ir sausainukus, bet kol kas manoji nelabai noriai juos kisasi i burna. ji geriau mamos papuli pakandzioja, ar peti mamai pagrauzia  lotuliukas.gif

Maniske lygiai taip pat - papa pakramto, ranka, bet skaniausias yra mamos pirstas biski sulenktas. Vaje kaip jai patinka - kramto ir sneka sau kazka (be be be,te tete, kekeke...) biggrin.gif Tik kad mamai biski skauda, ji gan stipriai kanda... Gydytoja sake yra tokie ale antpirsciai kramtukai, bet keliose vaistinese buvau sake tokiu neturi, gal jus zinot kur tokiu rast? Nes greit be pirstu liksiu smile.gif
Atsakyti
na jau geriau tegu duoniuka kramto, bet ne pirsta, brr kaip skauda, kai su dviem dantukais pakandzioja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinokis: 18 rugpjūčio 2009 - 18:52
Atradau gera kramtuka mazei smile.gif Kriause! Prisipirkau turgelyje pas bobute kriausiu, jos tokios mazos,kaip vaiko kumstelis(bet visa i burna netelpa) ir kietos, tai kramte kramte ji ta kriause, sakes, ziurejau patiket negalejau. Pries tai buvau davusi saldesniu kriausaiciu - nelabai valge,pazaide ir numete, o sikart uztaikiau ant tokiu ale be skonio, galvojau irgi nevalgys bet kaip jai patiko! kase kase savo dantukus tai beveik puse kriauses taip suvalge thumbup.gif
Atsakyti
Duoniuku duodu mazdaug nuo 8 menesiuko, anksciau pradejau duoti riestainiu, bet ziurejau kai atsikasdavo keiciau i nauja. Dabar duodu ir javainiuku, bet jie su idarais, tai juos duodu tik pasmaliziauti smile.gif
Atsakyti
As dukrytei perku nuo 6 men spec hipp sausainiukus, o kartais duodu kaimisko lasinio pakramtyt biggrin.gif zinoma dideli gabala, kad neprarytu ir tokiu tystanciu- neatkandamu, tai grazu ziuret kaip vaikas ji "zliaumoja" lotuliukas.gif atimt po to neina.
Atsakyti
Mes savo graužimus, kramtymus pradėjom nuo baronkyčių biggrin.gif , dar bandėm duoniukų, bet tie jai nelabai tinka ir labai jau skanu kukurūzai patys paprasčiausi be jokių priedų irgi labai šauniai burnoj tirpsta ax.gif , dar pirkom ir tuos kūdikių džiuvėsėlius tai labai jau trupa ir baisu kad nepaspringtu unsure.gif , sausainukų irgi dar nepirkom nes rašo kad nuo 8 mėn , o mum dar nepilnai šeši ax.gif , ir šiaip labai atsargiai su visokiais kramtymais aš , nes mažoji nors ir neturi dantukų, bet su dantenom viską atkanda blink.gif , turim taip pat ir tą maitintuvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saša Ž @ 2009 09 04, 13:31)
As dukrytei perku nuo 6 men spec hipp sausainiukus, o kartais duodu kaimisko lasinio pakramtyt  biggrin.gif  zinoma dideli gabala, kad neprarytu ir tokiu tystanciu- neatkandamu, tai grazu ziuret kaip vaikas ji "zliaumoja"  lotuliukas.gif atimt po to neina.

biggrin.gif jei kaip smagu apie lasinius paskaicius pasidare... 4u.gif mums jau 6 men ir pagalvojau apie lasnuku ,,smoteli'',tik nezinau ar rukyti gerai,sako geriau sudytus duoti,o as tokiu neturiu.turim viena dantuka,tai juo barankytes trupinam mirksiukas.gif
Atsakyti
As dziovinu juodos duonos kampukus, po to labai skaniai ir ilgai juos grauzia:)
Atsakyti
o mums su dantukais tai gelbsti lasinukai, didesni gabaleli atpjaunu ir nesprinksta jis. dar padeda mazos barankos kietos, zaisliukai-kramtukai, bet jie dazniausiai greit atsibosta, kietas obuolys thumbup.gif
Atsakyti
Su zaisliukais kramtukais mes kolkas visiskai nedraugaujam, bet vat uztad ikast i kokio pliusinio zaislo nosi tai pats tas thumbup.gif duodu maziukei dziovinta duona, tai puse valandos tylu ramu, kol duonyte sudreksta tiek, kad atsikasti galima butu, duodu paprastut paprasciausiu pustu kukuruzu, be jokio skonio, tik kad labai jau skalsiai jie eina blush2.gif tai nespeju duot... ax.gif bandem ir dziuvesius ir tuos kudikiu sausainius, bet nepatiko jie man schmoll.gif tryupa labai... vat lasinuku irgi nebandziau, bet galvoju pabandyt.. tik bijau, kad maziuke vduriuku nuo ju nepaleistu.. gi toks riebumas doh.gif
Atsakyti