Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtukai, duoniukai ir pan.

QUOTE(-panthera- @ 2009 08 03, 10:08)
baronkas paprastas pieniskas?

Jo pacias paprasciausias smile.gif
QUOTE(viva 31 @ 2009 08 04, 10:21)
norejau paklaust,o jus nebijot,kad vaikutis gali uzspringti truputi atsikandes to duoniuko ar duonytes?

Zinoma kad baisu...Kai bandziau duoti ta specialu kudikiu sausainuka, tai ji lengvai atkasdavo, tai iskart imdavau lauk is burnytes, todel nusprendziau duoti baronkas, nes jos kietos ax.gif
QUOTE(Zuwytes @ 2009 08 06, 11:49)
Maniske uz kramtukus naudoja agurka (per puse perpjauta), morka ir kopusto lapa  thumbup.gif  Ji kandzioja, pleso dantukais ir dantenytem, o paskui isspjauna. Tiesa nuo kokiu 8 menesiu as jai siuos produktus duodu kramsnot ir visada salia stebiu  ax.gif

Aha, ir as bandziau duoti agurko ir morkos. Tai morka jam nelabai patiko (labai raukydavosi smile.gif ), o agurka tai greit atkanda blush2.gif
Atsakyti
Geriausias kramtukas tai baronkytes,agurkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 08 04, 17:13)
.....aš tai bijau- todėl viską dedu į va tokį šviežio maisto maitintuvą, tada ramu, kad tikrai neužsprings  smile.gif nes kartą duonytės daviau, dar dantukų nebuvo- o jau prikramčiusi buvo pilną burną.... doh.gif
user posted image

aš irgi neseniai tokį maitintuvą įsigijau. Patinka jis mano dukrytei. Tik ji rūgščiai nemėgsta, tai darau "kokteilį" - dedu uogų kokių nors ir bananą dėl saldumo. Duonos dar nebandžiau, bet ruošiuosi. Tik labai sunku tą maitintuvą gerai išvalyti, krašteliuose, siūlėse lieka maisto likučių.Valau su dantų šepetuku. Gal patarti galit, kaip jį valot. Atsiprašau, kad gal ne į temą šiek tiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2009 08 08, 11:56)
aš irgi neseniai tokį maitintuvą įsigijau. Patinka jis mano dukrytei. Tik ji rūgščiai nemėgsta, tai darau "kokteilį" - dedu uogų kokių nors ir bananą dėl saldumo. Duonos dar nebandžiau, bet ruošiuosi. Tik labai sunku tą maitintuvą gerai išvalyti, krašteliuose, siūlėse lieka maisto likučių.Valau su dantų šepetuku. Gal patarti galit, kaip jį valot. Atsiprašau, kad gal ne į temą šiek tiek  bigsmile.gif

...mano maitintuvas tai nevisai toks, koks paveikslėlyje, paprastesnis- be kramtomo laikiklio..... tai gerai įsiplauina po kranu, stipria srove....tik tinbkslelis nusidažė, bet šiaip tai gerai plaunasi......... irgi galvojau bus psbolemų su plovimu- bet nieko.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2009 08 08, 11:56)
aš irgi neseniai tokį maitintuvą įsigijau. Patinka jis mano dukrytei. Tik ji rūgščiai nemėgsta, tai darau "kokteilį" - dedu uogų kokių nors ir bananą dėl saldumo. Duonos dar nebandžiau, bet ruošiuosi. Tik labai sunku tą maitintuvą gerai išvalyti, krašteliuose, siūlėse lieka maisto likučių.Valau su dantų šepetuku. Gal patarti galit, kaip jį valot. Atsiprašau, kad gal ne į temą šiek tiek  bigsmile.gif

toki pati naudojame ir taip pat valau dantu sepetuku arba mazu sepeteliu,kur ciulptukams valyti.Nieko cia daugiau nesugalvosi.Ypac banano likucius sunku isvalyti.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 08 13, 11:26)
toki pati naudojame ir taip pat valau dantu sepetuku arba  mazu sepeteliu,kur ciulptukams valyti.Nieko cia daugiau nesugalvosi.Ypac banano likucius sunku isvalyti.

o kur pirkot tokius maitintuvus mano maziui ir praverstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 08 13, 14:29)
o kur pirkot tokius maitintuvus mano maziui ir praverstu 4u.gif

man irgi niekur neuzkliuvo,visai nieko,kiek kainuoja?
Atsakyti
Mes pirkome iš čia (nors dar per maži naudojimui, bet vienu kartu su kitais pirkiniais iškart čiupom biggrin.gif )

http://www.manospint...=...9&Itemid=62

Bet gal kitos mamytės rado ir kur pigiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 13 rugpjūčio 2009 - 16:44
QUOTE(viva 31 @ 2009 08 04, 14:21)
sveikos mamytes 4u.gif radau dabar sita temele ir labai patiko 4u.gif norejau paklaust,o jus nebijot,kad vaikutis gali uzspringti truputi atsikandes to duoniuko ar duonytes?mano dukrytei 6 men ir 3 savaiteles,turim 4 dantukus.bandziau duoti duoniuko,bet ji iskart ji kanda.tetis issigandes vos iseme is burnytes g.gif sako,kad uzsprings g.gif kaip Jums atrodo?

Taigi tie duoniukai tipsta burnoj... Maniskei penelei sesi men bet ji jauisgudrejo - duoniuku nebeciulpia, bet jai turi lauzyt ir ikist i burnyte kad galetu pakramtyt lotuliukas.gif
Atsakyti
man dar truputeli baisu visai palikti su kokiu traskuciu,nes pora kartu didziulis gabalas atluzo,uzsikosejo dar nesupranta ka daryt
Atsakyti
As duoniukus Javines duodu, jei ir atluzta gabaliukas- jis burnyteje nuo seiliu tuoj pat istirpsta smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei spec kramtukai nepatiko,ji naudoja juos kaip zaislus,o vat duoniukai,tai thumbup.gif Nelieka ne kasnelio,net trupiniukus susirenka ir suvalgo thumbup.gif Nebijau ju duoti,nes jie tirpsta burnytej.O ir vezime sedint gerai,sedi,sauvalgo ir nekyla minciu lipti is vezimo,prasytis ant ranku thumbup.gif
Atsakyti