Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtukai, duoniukai ir pan.

spec.kramtukų nei vienas mano vaikas nenorėjo schmoll.gif
Atsakyti
O ką duoti kai mums tik 3,5 mėn doh.gif mintam dar tik mišinuku 4u.gif o baigiam jau visus surgaužt ir nukramtyt doh.gif blink.gif spec. kramtukų neima nė iš tolo schmoll.gif mes turbūt barankytei dar per maži... g.gif jau bais gaila mažulio verysad.gif atrodo kartais kad net su nagiukais drasko dantenytes unsure.gif ir išvien graužia ir graužia tą savo vargšą kumštuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 07 30, 21:59)
Mano mazyliui baisiai nepatinka tie specialus kramtukai  doh.gif  tai bandziau duoti lasinuko gabaleli, tai jam labai patiko  wub.gif bandziau ir sausainukus, ir dziuveselius, bet jie greit istirpsta burnytej, tai nespeja net pasikasyti  smile.gif  O dabar duodu baronkas, tokias mazytes ir kietas, tai  jam labai patinka  ax.gif  Jei tik pabandau paliesti ta baronka, tai iskart `signalizacija` isijungia  biggrin.gif

baronkas paprastas pieniskas?
Atsakyti
..... aš duodu duonytę nuo 6 mėn įdėjus į šviežio maisto maitintuvą-valgo, graužia- ir ramu, kad nepasprings...dabar jau į jį dedu ir obuolio, kriaušės, uogyčių-.... jai labai patinka, ir skanu, ir dantenas pasikaso smile.gif o lašinukų tai neduosiu iki metų tai tikrai, nes skaičiau, kad iki metukų inkstai neperdirba druskos- taigi jos negalima- o lašinukai visi sūdomi...spės, atsivalgys dar...anksčiau taip augino- nes nebuvo tiek tyrimų, kiek dabar, tai ir davė ką namie turėjo, juk turėjo kažkaip verstis.........o dabar- visko daug, tik pasirink teisingai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
mes nuo 6 mėn. iš močiutės gavom lašinukų pačiulpti. Mergytei patiko, bet , kad ir kokie naminiai ir geri būtų, vis tiek sūdyti, tad pati neduodu, o mano anytai atrodo, kad vaiks labai alkanas nes viską į burnytę kišasi bigsmile.gif tai agurką paduoda, tai dar ką nors tik spėk žiūrėt. Skaniausios paprastos kietosios barankytės, ir džiuvėsėliai. Dabar jau mums 8 mėn, tai visą džiuvėsėlį sučiulpia, o anksčiau gaudyti iš burnytės reikėjo, arba pati išspjaudavo. thumbup.gif šuniukas visada sėdi šalia ir atiminėja barankas doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
kramtukai nedomino nei 6 mėn, nei 8 mėn... turėjom ir minkštesnių, ir kitesnių, ir pašaldydavom ir ...patys galim kramtyt, jei norim lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif radau dabar sita temele ir labai patiko 4u.gif norejau paklaust,o jus nebijot,kad vaikutis gali uzspringti truputi atsikandes to duoniuko ar duonytes?mano dukrytei 6 men ir 3 savaiteles,turim 4 dantukus.bandziau duoti duoniuko,bet ji iskart ji kanda.tetis issigandes vos iseme is burnytes g.gif sako,kad uzsprings g.gif kaip Jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2009 08 04, 13:21)
sveikos mamytes 4u.gif radau dabar sita temele ir labai patiko 4u.gif norejau paklaust,o jus nebijot,kad vaikutis gali uzspringti truputi atsikandes to duoniuko ar duonytes?mano dukrytei 6 men ir 3 savaiteles,turim 4 dantukus.bandziau duoti duoniuko,bet ji iskart ji kanda.tetis issigandes vos iseme is burnytes g.gif sako,kad uzsprings g.gif kaip Jums atrodo?

.....aš tai bijau- todėl viską dedu į va tokį šviežio maisto maitintuvą, tada ramu, kad tikrai neužsprings smile.gif nes kartą duonytės daviau, dar dantukų nebuvo- o jau prikramčiusi buvo pilną burną.... doh.gif
user posted image
Atsakyti
mano visai noriai kramto kramtuka,dabar dar ir arbatini traskuti duodu,aisku nepalieku visai be prieziuros smile.gif
Atsakyti
[quote=murce,2009 08 04, 14:13]
.....aš tai bijau- todėl viską dedu į va tokį šviežio maisto maitintuvą, tada ramu, kad tikrai neužsprings smile.gif nes kartą duonytės daviau, dar dantukų nebuvo- o jau prikramčiusi buvo pilną burną.... doh.gif
user posted image
[/quas irgi ji turiu,bandziau duoti,bet nelabai maniskei jis patiko schmoll.gif o kaip tu duodi,kaip dedi i ta maitintuva?
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2009 08 04, 21:44)
as irgi ji turiu,bandziau duoti,bet nelabai maniskei jis patiko schmoll.gif o kaip tu duodi,kaip dedi i ta maitintuva?

......atpjaunu duonytę, nupjaustau pluteles ir įdedu taip, kad plokščia gaunasi- ir jai duodu dabar jau į rankytę- anksčiau dar į burnytę įkišdavau, kad paragautų..tai labai patinka, aš juo džiaugiuosi neatsidžiaugiu, man tai labai geras daiktas- kai rytą geriu kavą- jai įdedu duonytės, ir ramiai papusryčiauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 08 04, 18:13)
dedu į va tokį šviežio maisto maitintuvą

As taip pat toki turiu, bet mano Emilijai jis nepatinka schmoll.gif
Tai duodu barankytes, morkytes, obuolio kietesnio, dantu dar neturim, tai neatsikas, bet sedziu ir priziuriu salia, kad neuzspringtu..
Spec kramtuku nemegsta ir maniske g.gif ...
Atsakyti
Maniske uz kramtukus naudoja agurka (per puse perpjauta), morka ir kopusto lapa thumbup.gif Ji kandzioja, pleso dantukais ir dantenytem, o paskui isspjauna. Tiesa nuo kokiu 8 menesiu as jai siuos produktus duodu kramsnot ir visada salia stebiu ax.gif
Atsakyti