Įkraunama...
Įkraunama...

Labai daug geria skysčių

Mano dukryte kai buvo maza labai daug gere, apie 3 ltr skysciu isgerdavo per para doh.gif , naktimis pampersus 2 kartus keitem, o gydytoja pasake kad jei sisiu paaro tiek kiek geria - tada viskas gerai, bet jei vaikutis geria daug, o siusioja mazai tada jau reikia tirtis del inkstuku veiklos. 4u.gif
Atsakyti
del ligos, vakar vaika tiek prigirdziau arbatu visokiu,kad snd net uztines atsikele doh.gif blink.gif vat tada tai jau tikrai aisku kad skysciu buvo per daug unsure.gif
Atsakyti
s spec. patikrinau po darzo kiek isgers, ogi 7 buteliukai po 330 ml doh.gif tytimus dariau, viskas ok.
Atsakyti
jau buvau pradejus nerimaut,kad kazkas musu mazuciui ne taip,nes geria be proto daug.bet kadangi ir sisiojam panasiai tai jaudintis nera ko.
Atsakyti
mano kleckiukas taip pat l daug gerdavo ypac misinuko. nuo pat pirmuju men bandziau tarpais duot vandenuko, arbateliu, nes l smarkiai putesi nuo tu misinuku. iki pusantru metu nakti prabudinedavo po 5-6 kartus atsigerti. vienu kartu isgerdavo po puse ir daugiau buteliuko. nuo metu misinuka pakeitem pienu, dar po metu naktimis pradejau is buteliuko duoti tik vandeni. nelabai tai patiko bet gere, bet nebe tiek daug. pries kelis men panele paliko savo buteliuka sveciuose netycia ir as tam nebuvau pasiruosus, vienintelis budas budavo nakti prabudusia greit uzmigdyti tik su buteliuku. tai pirmas naktis turejau primint kur ji paliko buteliuka ir vietoj to duodu atsigert is paprasto puodelio. o ji man sako -vaziuojam pas teta. doh.gif ir dabar prabunda tik viena du kart, krtais is vis nebeprabunda. nuo gimimo miega savo kambari ir savo lovoj.
Atsakyti
Kartais vaikai iš buteliuko daug geria, nes nori čiulpt jo soskę, jiems dar gi čiulpimo refleksas tebėra
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 06 17, 16:53)
Kartais vaikai iš buteliuko daug geria, nes nori čiulpt jo soskę, jiems dar gi čiulpimo refleksas tebėra

Kai duodu ne is buteliuko, turbut isgeria dar daugiau doh.gif , nes su buteliuku, bent nepavyksta taip greitai gerti.
Atsakyti
manoji irgi isgeria apie 2 litrus skysciu per para. Is pradziu labai nerimaudavau, bet po to pamaciau, kad ir sisioja be proto daug, tai apsiraminau smile.gif tik stengiuosi nebeduoti po 19 valandos gerti, na tik 22 val misinukas, nes kitaip nakti atsibunda slapia smile.gif sauskelnes nebeatlaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolina @ 2010 06 20, 23:04)
manoji irgi isgeria apie 2 litrus skysciu per para. Is pradziu labai nerimaudavau, bet po to pamaciau, kad ir sisioja be proto daug, tai apsiraminau  smile.gif  tik stengiuosi nebeduoti po 19 valandos gerti, na tik 22 val misinukas, nes kitaip nakti atsibunda slapia smile.gif sauskelnes nebeatlaiko biggrin.gif

Ne manau kad jei sisioja daug ,tai reiskia kad viskas gerai blush2.gif Reikia vistiek padaryti tyrimus,nes tai pvz. yra vienas is cukralyges pozymiu g.gif ,kiek zinau.Tai savo ramybes atzvilgiu patikrinciau vaika blush2.gif
Atsakyti
Maniškis irgi geria daug ir visada daug gerdavo, bet nematau problemos, nes siusioja normaliai, svorio priauga normaliai thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir neramu pasidare. Be mp vaikas teisgeria iki 200 ml per para. Ir tai reikai girdyti su sauksteliu, is taureliu, is puoduko su snapeliu be voztuvelio - tisio per priuevarta vos ne piulti skisti i buna...
Atsakyti
Mano mažajam 1,1m.Prieš maždaug dvi sav.pradėjo labai dau gerti naktimis,per naktį iki 1l vandens išgeria.Pasidarėm kliukozės kiekį,tai buvo žemiau normos.Dabar lankomės pas endokrinologę ir daromės tyrimus,ir po kol kas neaišku kas yra.Taip kad ne visada reikėtų numoti ranka į tai,kad vaikas daug geria...
Atsakyti