Įkraunama...
Įkraunama...

Labai daug geria skysčių

Dabar naktim nebeduodu schmoll.gif sako suciu, sakau ne, vel pabunda ir vel sakau ne. nes jei isgeria pora buteliuku per nakti, tai lovoje balos doh.gif
Atsakyti
Mano sunus nuo pat gimymo daug geria.Jam buvo 4 men. isgerdavo 2ltr. vandenuka be cukriu ir dar 7 kart pienuko doh.gif Bet musu dydytoja pasake tegul geri smartass.gif
Atsakyti
O kaip su sauskelnėmis nakty? Mūsų didysis gėrėjas vis šlapias ir šlapias prabunda doh.gif Reikia nakty keisti.... Na nebent mažiau išgeria nakty, tai tada ryte prabunda sausas smile.gif Visada prieš miegą naujas sauskelnes užmaunu.
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2010 02 22, 22:16)
O kaip su sauskelnėmis nakty? Mūsų didysis gėrėjas vis šlapias ir šlapias prabunda  doh.gif  Reikia nakty keisti.... Na nebent mažiau išgeria nakty, tai tada ryte prabunda sausas smile.gif Visada prieš miegą naujas sauskelnes užmaunu.

mano sūnus irgi labai daug gėrė, ~3l per parą išgerdavo ir tiek pat išsiusiodavo... pamperiai non stop ėjo... Jei tyrimai visi geri tai su sveikatą bėdų nėra. Aš atpratinau naktį gerti tik tada, kai buteliuką su soske išmetėm... kitaip naktį negeria, tai po poros rėkimo naktų miega ramiausiai smile.gif o iš puodelio ir dieną dabar mažiau geria jau smile.gif
Atsakyti
Na Jūsų jau didesnis smile.gif maniškis dar tik mokosi gert iš puodelio ax.gif manau išeitis gera - mokint kuo greičiau, kad pradėtų gerti iš puodelio smile.gif o dar gerai būtų, kad ir ant puoduko darytų arba bent pataikyt pasodinti rolleyes.gif bet pas mus rėžimas nėra labai tikslus, tai ir ant puoduko sunku pataikyt pasodint doh.gif
Atsakyti
nieko bloga nematau, tegul geria
Atsakyti
nakti 1 l pieno??? ar cia normalu?? kazkaip labai man itartinai skamba..

na, as irgi buvau susirupinusi, kad mano metinuke labai daug geria skysciu per diena.. bet nuejom pas gyd,ir pasake, kad apie 2 l vaikui yra pats tas per diena..

tai musiske mazdaug tiek ir ispliumpina..

ir gliukozes tyrimai geri smile.gif
Papildyta:
nakti 1 l pieno??? ar cia normalu?? kazkaip labai man itartinai skamba..

na, as irgi buvau susirupinusi, kad mano metinuke labai daug geria skysciu per diena.. bet nuejom pas gyd,ir pasake, kad apie 2 l vaikui yra pats tas per diena..

tai musiske mazdaug tiek ir ispliumpina..

ir gliukozes tyrimai geri smile.gif
Atsakyti
normalu
Atsakyti
mes irgi labai daug isgeriam skysciu,bet as tai nedraudziu tegu geria smile.gif
Atsakyti
Gerai kai vaikas daug geria, bet 3 ltr. vaikeliui yra tikrai daug, juk suauges zmogus neisgeria tiek, na nebent ji labai troskina po savaitgalio drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniske taipat apie 2litrus isgeria per diena galvojom su vyru kad perdaug bet pasiskaiciau kad ir pas jus panasiai tai manau kad tada cia narmalu
Atsakyti
mano maziukas irgi geria daug kaip ir jusu pabiruciai man atrodo jai tik nori tegu geria i sveikata bigsmile.gif
Atsakyti