Dabar naktim nebeduodu sako suciu, sakau ne, vel pabunda ir vel sakau ne. nes jei isgeria pora buteliuku per nakti, tai lovoje balos
Mano sunus nuo pat gimymo daug geria.Jam buvo 4 men. isgerdavo 2ltr. vandenuka be cukriu ir dar 7 kart pienuko Bet musu dydytoja pasake tegul geri
O kaip su sauskelnėmis nakty? Mūsų didysis gėrėjas vis šlapias ir šlapias prabunda Reikia nakty keisti.... Na nebent mažiau išgeria nakty, tai tada ryte prabunda sausas Visada prieš miegą naujas sauskelnes užmaunu.
QUOTE(Orfeja @ 2010 02 22, 22:16)
O kaip su sauskelnėmis nakty? Mūsų didysis gėrėjas vis šlapias ir šlapias prabunda Reikia nakty keisti.... Na nebent mažiau išgeria nakty, tai tada ryte prabunda sausas Visada prieš miegą naujas sauskelnes užmaunu.
mano sūnus irgi labai daug gėrė, ~3l per parą išgerdavo ir tiek pat išsiusiodavo... pamperiai non stop ėjo... Jei tyrimai visi geri tai su sveikatą bėdų nėra. Aš atpratinau naktį gerti tik tada, kai buteliuką su soske išmetėm... kitaip naktį negeria, tai po poros rėkimo naktų miega ramiausiai o iš puodelio ir dieną dabar mažiau geria jau
Na Jūsų jau didesnis maniškis dar tik mokosi gert iš puodelio manau išeitis gera - mokint kuo greičiau, kad pradėtų gerti iš puodelio o dar gerai būtų, kad ir ant puoduko darytų arba bent pataikyt pasodinti bet pas mus rėžimas nėra labai tikslus, tai ir ant puoduko sunku pataikyt pasodint
nieko bloga nematau, tegul geria
nakti 1 l pieno??? ar cia normalu?? kazkaip labai man itartinai skamba..
na, as irgi buvau susirupinusi, kad mano metinuke labai daug geria skysciu per diena.. bet nuejom pas gyd,ir pasake, kad apie 2 l vaikui yra pats tas per diena..
tai musiske mazdaug tiek ir ispliumpina..
ir gliukozes tyrimai geri
Papildyta:
na, as irgi buvau susirupinusi, kad mano metinuke labai daug geria skysciu per diena.. bet nuejom pas gyd,ir pasake, kad apie 2 l vaikui yra pats tas per diena..
Papildyta:
normalu
Gerai kai vaikas daug geria, bet 3 ltr. vaikeliui yra tikrai daug, juk suauges zmogus neisgeria tiek, na nebent ji labai troskina po savaitgalio
mano maziukas irgi geria daug kaip ir jusu pabiruciai man atrodo jai tik nori tegu geria i sveikata