Įkraunama...
Įkraunama...

Labai daug geria skysčių

na, mano mažasis irgi tiek prigeria, kad mes jau sakėm kogero kiek šulinyje būtų vandens, tiek ir gertų, neatsitrauktų doh.gif net konsultavausi gydytojų, tai sakė nieko blogo, geriausiai jei gertų vandenuką ar arbatėles, nes nuo sulčių ir limonadų, tai neatsigeria, o be to jie dar skatina daugiau vaikutį gertį tie visi pasaldinti gėrimukai. be to galima ir alergiją įsitaisyti doh.gif bet mūsiškis tai vandenuką pila ir pila doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
jei geria labai daug vandens butina pasitikrinti gliukozes kieki kraujyje, jei sulciu ar ko pan, tai ji tiesiog labai troskina, ir norisi gerti ir gerti(is po sulciu)
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 07 27, 15:37)
mano metinuke dukryte per para isgeria ~3litrus skysciu,vien nakti isgeria ~1l. pieno ,ar tai normalu?gal reiketu pas gydytoja apsilankyti?Gal kam taip buvo?

Maniskis ir daug geria. Taip pat klausiau gydytojos ka tai galetu reiksti ir ar nereiktu pasidaryti kokiu tyrimu, nes kartais is ryto net patinusiom akytemis atsikeldavo. Gydytoja nuramino, bet liepe stebeti kiek prisisioja i pampersus. Tada nusiraminau, nes is po nakties pampersai musu budavo kaip bombikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2009 09 14, 17:18)
Maniskis ir daug geria. Taip pat klausiau gydytojos ka tai galetu reiksti ir ar nereiktu pasidaryti kokiu tyrimu, nes kartais is ryto net patinusiom akytemis atsikeldavo. Gydytoja nuramino, bet liepe stebeti kiek prisisioja i pampersus. Tada nusiraminau, nes is po nakties pampersai musu budavo kaip bombikes  biggrin.gif

pas mus netik pampersas kaip bomba bet ir lovyte slapia budavo doh.gif
Atsakyti
musu vaikas irgi labai daug geria jau nezinom ka daryti, nes be vandens niegali gyventi ? g.gif taciau be arbatos doh.gif
Atsakyti
Ir musu panele geria ir geria. Ypac nakti. Man tai jau truputeli pabodo, nes siusio keliasi daznai... sad.gif
Atsakyti
Mano pipiras irgi labai daug geria.
Kaip viena mamyte sake, gali buti nevalges, bet svarbu, kad gerti turi.
Mes daremes gliukozes tyrima, viskas gerai.
O gerima vandenuka ir arbateles.

Atsakyti
Musu berniukas irgi daug geria ypac daug visokiu arbateliu,daktarai istyre krauja nieko blogo nepasake wink.gif)
Atsakyti
Daugoka. Manoji irgi daug geria, bet tik apie litrą pieno per dieną, daug sulčių ir arbatyčių. g.gif
Atsakyti
Mano dukrytė ir mėgsta gerti. Geria nemažai: vandens, kompoto (darau pati dedu truputį cukraus), arbatos (darau žolelių ir be cukraus), šiandien pirmą kartą užsimanė medaus smile.gif. Palaksto, pažaidžia ir prašo tai vandenuko, tai kompoto, tai arbatytės ... Kiek ižgeria tiksliai niekad neskaičiavau. Naktį duodavau MP, dabar nutraukiau ir nieko neduodu, buvo pykčių, ašarų ... Dabar retai ir atsikelia. thumbup.gif Gydytoja siūlė duoti vandens ar arbatos, bet manau jei būčiau davusi tai ir toliau keltusi, o kažkada tektų atpratinti ir nuo gėrimo naktį vandens blush2.gif
Atsakyti
mes ir geriam daug po 2l per para maziausiai doh.gif ir tai buvo ne visada, viskas prasidejo ligoninej kad nereiktu lasiniu statyt girdziau dau kmynu arbateles o dabar va jau 2men praejo ir nebekeicia igyto iprocio doh.gif bandziau ir buteliuka atimt bet per naktis klykavo kad pilciau gert doh.gif nusileidau daviau atgal buteliuka, dabar bandom mazyt normas nekaip sekasi bet kaip nors pereisim si etapa ax.gif be to mums 1,9m.
Atsakyti
Maniškiui beveik 4m. per dieną geria dažnai ir po nedaug. Pas mus jis labai judrus vaikinas, tai ištrokšta belakstydamas matyt biggrin.gif
Atsakyti