Įkraunama...
Įkraunama...

Priešlaikinis vaisiaus vandenų nutekėjimas

Sveikos užsukusios į šią temelę 4u.gif
Kaip bebūtų liūdna kartu suraskime atsakymą kodėl taip atsitinka g.gif
Papildyta:
Mano istorija verysad.gif
Vaisiaus vandenys man nubėgo kai mums buvo 16 savaičių, visai netikėtai naktį ir be jokio skausmo. Nuvykus į ligoninę medikai nustatė, kad vaisiaus vandenų jau visiškai nėra, bet mano sūnelis dar buvo gyvas. Visą naktį laukiau kol prasidės sarėmiai, bet jie neprasidėjo. Ryte laukė dar vienas UG tyrimas, dar kartą patikslinta diagnozė - Vaisiaus vandenų 0., bet mano sūnelis vis dar gyvas, buvo labai sunku žinoti, kad jis gyvas, bet dėja reikės su juo atsisveikinti, po kelių valandų gydytojai vaistų pagalba iššaukė sarėmius ir aš išgimdžiau savo berniuką, po to sekė narkozė ir gimdos abrazija.
Gydytojai nežino priežasties kodėl taip atsitiko, vaisiaus histologinio tyrimo rezultatus gausiu po dviejų savaičių.....
Dabar yra laukimo ir nežinojimo stadija.....
kodėl? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai liudna skaityti sia istorija verysad.gif
Nezinau kdoel taip atsitinka, sako apie nestuma isvis mazai dar gydytojai zino..
Man vandenys nubego 28 savaiciu, bet gydytojai neisaukinejo gimdymo - prisake vaiskcioti iki kol nekils infekcija, prasides kraujavimas, arba savaime neprasides gimdymas.. taip datraukem su maziuke iki 31 savaites.. Bet esu girdejusi kad buna net tokiu atveju, kad visa nestumam mamos pravaiksto su nubegusiais vandenimis.. Bet yra daug rizikos faktoriu - kaip kad vaiko nugulejimas kokios dalies, virksteles uzspaudimas ir t..t.. Labai anksti pas tave viskas ivyko, tik 16 savaite.. Sunku pasakyti, ar butu pavyke istraukti nors iki 24 savaiciu...
Uzuojauta del maziuko zirniuko verysad.gif
Atsakyti
Oi kaip skaudu skaityti šią istoriją. cray.gif Laikykis, mergyt console.gif
Įsivaizduoju kaip sunku laukti pačio baisiausio..
Atsakyti
O kaip atskirti ar vandenys ar šlapimas????
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 08 24, 13:54)
O kaip atskirti ar vandenys ar šlapimas????

tiesiog atskiri is kur bega ir viskas smile.gif
nes siaip jokio kvapo specifinio vaisiaus vandenys neturejo, tai is karto pamaniau kad cia slapimas....
bet deja tai buvo ne slapimas
Atsakyti
Man maždaug nuo 20 sav. atsirado vandenmaišio pralaidumas. Vandenų kiekis atsigamindavo, tad dar 6 savaites iki gimdymo pratraukiau.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 10 17, 16:19)
Man maždaug nuo 20 sav. atsirado vandenmaišio pralaidumas. Vandenų kiekis atsigamindavo, tad dar 6 savaites iki gimdymo pratraukiau.

Sveikute,

Labai norėčiau, kad trupučiuką daugiau papasakotum apie savo atvejį, nes u-vakar ryte pašokau iš lovos nes pajutau, kad išbėgo iš makšties skystis ir tai tikrai buvo ne kasdieninės išskyros. blush2.gif Jo buvo pakankamai daug, kad mane išgasdintų. Kalbėjausi su gydytoja, ji "nuramino", nes nėščioms išskyrų būna daugiau ir, kad jos būna skystos dėl hormonų kiekio organizme, o kadangi jokių kitų požymių nejaučiau (penktadienį vakare labai kietėjo pilvas, bet vakar ir šiandien lyg ir nieko), ir daugiau niekas nelašėjo - tai jos manymu, nėr čia ko panekas kelti. doh.gif O man tokia negera nuojauta... unsure.gif Pas ginekologe apžiūrai galėsiu nueiti tik trečiadienį. Būk gera, papasakok daugiau kaip Tau prasidėjo, kaip viskas vystėsi ir kuo baigėsi... 4u.gif O gal yra daugaiu mergaičių galinčių pakomentuoti ... Būčiau visoms labai dėkinga....
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2009 10 18, 11:52)
Sveikute,

Labai norėčiau, kad trupučiuką daugiau papasakotum apie savo atvejį, nes u-vakar ryte pašokau iš lovos nes pajutau, kad išbėgo iš makšties skystis ir tai tikrai buvo ne kasdieninės išskyrosblush2.gif  Jo buvo pakankamai daug, kad mane išgasdintų. Kalbėjausi su gydytoja, ji "nuramino", nes nėščioms išskyrų būna daugiau ir, kad jos būna skystos dėl hormonų kiekio organizme, o kadangi jokių kitų požymių nejaučiau (penktadienį vakare labai kietėjo pilvas, bet vakar ir šiandien lyg ir nieko), ir daugiau niekas nelašėjo - tai jos manymu, nėr čia ko panekas kelti.  doh.gif  O man tokia negera nuojauta...  unsure.gif  Pas ginekologe apžiūrai galėsiu nueiti tik trečiadienį. Būk gera, papasakok daugiau kaip Tau prasidėjo, kaip viskas vystėsi ir kuo baigėsi...  4u.gif O gal yra daugaiu mergaičių galinčių pakomentuoti ... Būčiau visoms labai dėkinga....

Man tiesiog atsirado gausios vandeningos išskyros. Pora - keletą kartų per dieną vis išbėgdavo. Ir taip kasdien. Daugiau nieko blogo nejaučiau, tai iškart ir nesikreipiau niekur. Kai po poros savaičių atėjus echoskopuuotis pasiskundžiau ginei dėl pagausėjusių išskyrų, ji paėmus mėginį ištyrė PH. Jis buvo gana didelis. Tai sukėlė įtarimų, kad gali būt vandenys. Paskui mikroskopu pažiūrėjus pamatė kristalizaciją ir išsiuntė skubiai gultis į klinikas. Ten iškart pradėjo man varyt peniciliną, nes esant pralaidumui, atviras kelias infekcijai. Klinikose vėl ėmė tų išskyrų mėginį, bet tuo laikotarpiu, kai jos nepliūpteldavo, išskyros būdavo normalios. Tai vos ne šlapimo nelaikymą bandė man iš pradžių pripaišyt doh.gif Maždaug - nesusigaudau aš, iš kur man bėga smile.gif Tik kai kažkurį kartą pataikė paimt mėginį būtent to skysčio išbėgimo metu, mano ginekologės diagnozė galutinai pasitvirtino. Tad jei tau čia buvo tik vienetinis įtartino skysčio išbėgimo kartas, tai, manau, vargiai kas ką atsektų, jei ir šiandien pat kreiptumeis. Galbūt būtų naudinga echoskopą padarius išmatuoti ir tiksliai užfiksuoti vandenų indeksą, kad būtų galima palyginti, jei tokie atvejai kartotųsi. Bet mano atveju tas indeksas labai jau nežymiai kito. Jei, nepaisant nuolatinio antibiotikų vartojimo, įsimetusi infekcija nebūtų sukėlus priešlaikinio gimdymo, dėl tų vandenų dar būčiau galėjus nešiot ir nešiot.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 10 20, 20:42)
Man tiesiog atsirado gausios vandeningos išskyros. Pora - keletą kartų per dieną vis išbėgdavo. Ir taip kasdien. Daugiau nieko blogo nejaučiau, tai iškart ir nesikreipiau niekur. Kai po poros savaičių atėjus echoskopuuotis pasiskundžiau ginei dėl pagausėjusių išskyrų, ji paėmus mėginį ištyrė PH. Jis buvo gana didelis. Tai sukėlė įtarimų, kad gali būt vandenys. Paskui mikroskopu pažiūrėjus pamatė kristalizaciją ir išsiuntė skubiai gultis į klinikas. Ten iškart pradėjo man varyt peniciliną, nes esant pralaidumui, atviras kelias infekcijai. Klinikose vėl ėmė tų išskyrų mėginį, bet tuo laikotarpiu, kai jos nepliūpteldavo, išskyros būdavo normalios. Tai vos ne šlapimo nelaikymą bandė man iš pradžių pripaišyt  doh.gif Maždaug - nesusigaudau aš, iš kur man bėga  smile.gif Tik kai kažkurį kartą pataikė paimt mėginį būtent to skysčio išbėgimo metu, mano ginekologės diagnozė galutinai pasitvirtino. Tad jei tau čia buvo tik vienetinis įtartino skysčio išbėgimo kartas, tai, manau, vargiai kas ką atsektų, jei ir šiandien pat kreiptumeis. Galbūt būtų naudinga echoskopą padarius išmatuoti ir tiksliai užfiksuoti vandenų indeksą, kad būtų galima palyginti, jei tokie atvejai kartotųsi. Bet mano atveju tas indeksas labai jau nežymiai kito. Jei, nepaisant nuolatinio antibiotikų vartojimo, įsimetusi infekcija nebūtų sukėlus priešlaikinio gimdymo, dėl tų vandenų dar būčiau galėjus nešiot ir nešiot.

4u.gif Ačiū labai, Carramele, už tokią išsamią informacija.... Žiūrėsim, ką šiandien mano gine pasakys. unsure.gif Nors ji, kiek suprantu nelabai patyrusi nėštumo priežiūroj vėlesnėj stadijoj...
Atsakyti