Man echo jau du kartus dare. Pirmakart isvis nesimate skranduko, antrakart - labai maziukas. O rytoj bus trecias. Rytoj echo darys didziausioj Norvegijos ligoninej - tikiuosi ten gyd. labiausiai patyre ir pats echoskopas koks nors tiksliausias
Laikausi isikibusi minties, kad jei visa kita gerai - vadinasi bus viskas gerai
O kaip greitai jau pasimatysi su savo mazyliu! Linkiu sekmes ir istvermes Laikau kumscius, kad jums abiems viskas butu gerai
QUOTE(koriblis @ 2009 12 02, 16:59)
Man echo jau du kartus dare. Pirmakart isvis nesimate skranduko, antrakart - labai maziukas. O rytoj bus trecias. Rytoj echo darys didziausioj Norvegijos ligoninej - tikiuosi ten gyd. labiausiai patyre ir pats echoskopas koks nors tiksliausias
O kaip greitai jau pasimatysi su savo mazyliu! Linkiu sekmes ir istvermes Laikau kumscius, kad jums abiems viskas butu gerai
O as laikysiu kumscius, kad tau rytoj viskas butu gerai. Svarbu, kad matytusi bent kazkoks skranduko pokytis. Jei jis nuo praeito karto didesnis, nors ir nelabai didelis, tai jau ir gerai. Butinai pries echo kokia 1,5 val. uzkask ko nors skanaus-saldaus - mazylis jaucia vaisiaus vandenu skoni, tai prarys kiek daugiau ir skrandukas bus issiputes
Parasyk ryt kaip sekesi.
Mergaites, atejau pasisakyti, kad kai kurias jusu nuraminciau ir nesigadintumet nervu be reikalo, kaip as padariau. Man irgi kai dare echo 19 savaite skranduko nepamate. Visa vakara prazliumbiau, ant rytojaus ejau vel echoskopui. Ir ka sake "skrandis kaip arklys" Jeigu vaikutis buna neatsigeres vandenu, tai jo skrandis susitraukia ir tampa visai mazutis, todel jo nematyt
Va va, ir mum taip panasiai buvo - pirmus kartus dare vakare echo, o paskutiniji - anksti ryte. Stipriai pusrycius ir skrandukas vaikiuko buvo tokio dydzio kokio reikia Matyt, tokia jau mamu dalia - negali nesijaudinti nors sveikas protas ir kitka sako
Labas mamytės... šiandien buvau echoskopijoj, sužinojau, kad bus berniukas, šeip viskas vystymasis sakė toks kaip ir turi būti, viskas atitinka standartus, pliusais užžymėjo visus organus, tik sakė kad nemato skranduko sakė gali būti todėl, nes nebuvo prisigėręs vaisiaus vandenų, todėl ateiti po savaitės pasitikrinti pakartotinai... Nežinau kaip reiks ištverti savaitę, labai liūdna ir baisu gal dar kam taip buvo? Kaip viskas baigėsi? Prašau pasidalinkit patirtim, nes neištversiu...
Sveika! Mums trečiąjį kartą echo buvo sėkmingas - skrandukas buvo kaip tik tokio dydžio kaip ir priklauso. Didžiojoj ligoninėj daktaras paaiškino, kad labai mažai tikėtina, kad galėtų būti kažkas negerai, jei kiti organai, šlapimo pūslė ir pan., funkcijuonuoja gerai. Nenukabink nosies ir nesigąsdink - jei visa kita tvarkoj, vadinasi vaikiukas tiesiog tuščiu skranduku Mūsų vyrukas gimė visiškai sveikas ir jau visas trimetis vyras sėkmės jums!!!
QUOTE(anakonda19 @ 2013 09 21, 00:17)
Labas mamytės... šiandien buvau echoskopijoj, sužinojau, kad bus berniukas, šeip viskas vystymasis sakė toks kaip ir turi būti, viskas atitinka standartus, pliusais užžymėjo visus organus, tik sakė kad nemato skranduko sakė gali būti todėl, nes nebuvo prisigėręs vaisiaus vandenų, todėl ateiti po savaitės pasitikrinti pakartotinai... Nežinau kaip reiks ištverti savaitę, labai liūdna ir baisu gal dar kam taip buvo? Kaip viskas baigėsi? Prašau pasidalinkit patirtim, nes neištversiu...
Sveika,mums buvo taip pat,nusiuntė pas genetiką kt dienai,o nesimatė nes buvo tuščias,viskas bus gerai,o mergytė mūsų auga sveika
QUOTE(anakonda19 @ 2013 09 24, 10:24)
Sveikutės!! ką tik esam po apžiūros, viskas gerai su mūsų skranduku! Ačiū už palaikymą
Puikios naujienos, aukit ir toliau sveiki