O as jusu vietoj buciau neatsakinejus i jokius jos uzduodamus klausimus gera bureja manau neklausineja
Na liudesys...taip ruosiausi pas Anus...Negi nera tikru bureju, kurios gali matyti, perskaityti ar kaip kitaip praeiti,dabarti,ateti...negi tai tik svajones?
QUOTE(Ledukas @ 2010 09 01, 09:10)
Na liudesys...taip ruosiausi pas Anus...Negi nera tikru bureju, kurios gali matyti, perskaityti ar kaip kitaip praeiti,dabarti,ateti...negi tai tik svajones?
Gali tuo buti visiskai tikra....O jeigu turi isskirtinai dideliu bedu ir tiki, kad jas isspresi pasaliniu zmoniu pagalba, vaziuok i Ukraina .....O cia gausi bendro pobudzio frazes, ir siek tiek informacijos, kuria tu ir taip zinai.....
Galiu nuvaziuoti ir i Ukraina.Jei gali nurodyti kontaktus - nuvaziuosiu.
Cia keletas merginu minejo,kad zino burejas Alytuje,rasiau i AZ,bet taip ir neatsake, itariu reklama daroma.
As kazkada dar mokine budama buriausi uz Vilniaus,Minsko plente,ten bure vyras,bet kiek veliau suzinojau ji nuzude,ju visa seima burdavo, o bure paprastomis kortomis,ne Taro,nieko neklausinejo ir isbure 20m. i prieki,galiu pasakyti,kad viska pataike. Pinigu ima tiek kiek palieki,niekada neima i rankas ir nesako sumos.
Veliau Alytuje buriausi tokiam burimo salone prie Tvirtoves gatves,bet visiskai nepataike,niekas neissipilde,bure Taro kortomis,dar pagal gimimo laika,data,skaiciavo,skaiciavo ir nieko nepriskaiciavo.
As manau,kad kiekvienas zmogus yra savo likimo kalvis,bet visiskai neprosaly butu suzinoti kas nusiteikes priesiskai,ko gali laukti.Arba jei neramina klausimas koks,tai bent pasitari ,suzinai uz ir pries.
As kazkada dar mokine budama buriausi uz Vilniaus,Minsko plente,ten bure vyras,bet kiek veliau suzinojau ji nuzude,ju visa seima burdavo, o bure paprastomis kortomis,ne Taro,nieko neklausinejo ir isbure 20m. i prieki,galiu pasakyti,kad viska pataike. Pinigu ima tiek kiek palieki,niekada neima i rankas ir nesako sumos.
Veliau Alytuje buriausi tokiam burimo salone prie Tvirtoves gatves,bet visiskai nepataike,niekas neissipilde,bure Taro kortomis,dar pagal gimimo laika,data,skaiciavo,skaiciavo ir nieko nepriskaiciavo.
As manau,kad kiekvienas zmogus yra savo likimo kalvis,bet visiskai neprosaly butu suzinoti kas nusiteikes priesiskai,ko gali laukti.Arba jei neramina klausimas koks,tai bent pasitari ,suzinai uz ir pries.
QUOTE(gitanakam @ 2010 09 02, 10:38)
Cia keletas merginu minejo,kad zino burejas Alytuje,rasiau i AZ,bet taip ir neatsake, itariu reklama daroma.
Cia ir yra tema, kad surasytum bureju kontaktus pas kurias kuri lankesi
Tvirtoves g kartais ne tokia Nijole bure?
QUOTE(Boobleday @ 2010 09 03, 08:58)
Cia ir yra tema, kad surasytum bureju kontaktus pas kurias kuri lankesi
tikrai neprisimenu vardo,ten toks mazas namukas priesais Tvirtoves gatve stovejo,ten dar kitas namas stovi salia ir jame siuvykla,dar toks vestuviniu sukneliu salonas yra.Tai man ta bureja nepataike su spejimais.
QUOTE(gitanakam @ 2010 09 03, 13:38)
tikrai neprisimenu vardo,ten toks mazas namukas priesais Tvirtoves gatve stovejo,ten dar kitas namas stovi salia ir jame siuvykla,dar toks vestuviniu sukneliu salonas yra.Tai man ta bureja nepataike su spejimais.
As pas ta Nijole esu buvusi namuose tik. Keli metai atgal. Tai tiek nesamoniu prikalbejo, isklausinejo nemazai ir vis tiek nepataike
Ji tokia kaip sarka apsikarsciusi bizuterija Negalima taip sakyt ant zmogaus, bet ..
tikriausiai kaikurios buvote pas Janina is Jonavos, gal zinote ar ji buria is nuotrauku?
QUOTE(musipusi @ 2010 07 29, 08:55)
Sveikos
cia anksciau rase apie Ana is Seiriju buvau as pas ja penktadieni praeita ir galiu pasakyti kad pasake tiesa nezinau ar jis turi intuicija ar mato negaliu pasakyti, bet tikrai nebloga. Dar yra viena mociute is Alytaus ir labai gerai meta kortas keistoka ji reik priprasti bet tiksliai pasako as buvau tuo paciu klausimu pas jas ir abi pasake tapati tik viena gal smulkiau kita ne taip bet rezultatas ir t.t. tas pats.
Tai jei ka domins galiu ir daugaiua papasakoti.
Ir tikrai nedarau as nei vienai nei kitai reklamos cia, man nera tikslo. Tiesiog zinau kaip buna gyvenime visiems ir geriau nueiti pas bureja nei imtis drastisku priemoniu mano atveju.
cia anksciau rase apie Ana is Seiriju buvau as pas ja penktadieni praeita ir galiu pasakyti kad pasake tiesa nezinau ar jis turi intuicija ar mato negaliu pasakyti, bet tikrai nebloga. Dar yra viena mociute is Alytaus ir labai gerai meta kortas keistoka ji reik priprasti bet tiksliai pasako as buvau tuo paciu klausimu pas jas ir abi pasake tapati tik viena gal smulkiau kita ne taip bet rezultatas ir t.t. tas pats.
Tai jei ka domins galiu ir daugaiua papasakoti.
Ir tikrai nedarau as nei vienai nei kitai reklamos cia, man nera tikslo. Tiesiog zinau kaip buna gyvenime visiems ir geriau nueiti pas bureja nei imtis drastisku priemoniu mano atveju.
Labas gl galetum placiau papasakoti appie ta mociute?? Kur ji mazdaug gyvena? Kiek ima? Is anksto dekoju uz atsakyma
mane irgi domina is seiriju bureja, kaip tik ruosiuosi vaziuoti pas ja, nes pazystama tiesiog apstulbus is nuostabo kaip zmogus gali pataikyti, kad papasakojo apsoliuciai viska. dar sake ji prakeiksmus nuima ir siaip atsiliepimai geri labai. galvoju pas ja apsilankyti, jei kas dar savo nuomone pasakys busiu dekinga.
QUOTE(pushelė @ 2010 01 12, 19:31)
Ir bereikalo važiuosit.. Buvau prieš porą metų, tai tokių nesamonių pripaistė. Jau turėjau ir ištekėt ir išsiskirt pagal ją, ir dar vaikelio susilaukt... Draugei pripasakojo kad abu tėvai tais pačiais metais mirs, tai tokiom nuotaikom gyveno pora gal mėnesių kad žmogaus atpažint nėjo.. Taip kad reiktų gerai pagalvot ar verta trenktis į Varnius (aišku gal Jum netoli)..
As pas ja buvau pries trylika metu.Pildesi viskas,ka ji pasake,nors kai ispranasavo netikejau,kad toks keistas bus mano gyvenimas.