Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(un_written_001 @ 2010 08 17, 14:36)
Sveikos, mamytės!!
Galiu drąsiai rekomenduoti Margaritą iš Vilniaus . Šiandien apsilankiau ir susakė ne tik apie ateitį, bet ir apie dabartį gan nemažai ir kas keisčiausia, kad visišką tiesą. Likau dar sužavėta tuom, kad kortas išmetė tai tik tarp kitko, praktiškai net akių į jas neužmetė, iš savęs viską susakė  smile.gif  toks jausmas, kad kiaurai mato...
Dirba Šeškinėj arba kartais Baltupiuose, tel. 86 455 2139  4u.gif
Gal dar kas pas ją lankėtės? Kaip jum?

Kiek laiko uztruko Jusu apsilankymas? Kokia kaina? Ir ar bet kuriuo laiku galima jai skambinti?
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri dar gali rekomenduoti Alytuje gera bureja? Bet to Ramunes, kuria cia minejo... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal sudomins šios moters konsultacijos:
http://lolitazukiene.eu

Ji nėra būrėja, o šviesi ir nuoširdi moteris. Pati pas ją dariausi asmeninį horoskopą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievugele999: 25 rugpjūčio 2010 - 13:07

Raganiūkšte ir rasa, parašiau až
Atsakyti
QUOTE(un_written_001 @ 2010 08 25, 16:44)
Raganiūkšte ir rasa, parašiau až

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2010 08 25, 13:06)
Sveikos,
gal sudomins šios moters konsultacijos:
http://lolitazukiene.eu

Ji nėra būrėja, o šviesi ir nuoširdi moteris. Pati pas ją dariausi asmeninį horoskopą.  smile.gif

Buvau. Nepatiko. Ji nėra šviesi ir nuoširdi moteris, tik labai stengiasi tokia būti. Ir tai pagirtina. Bet net nesugebėjo pasakyti, kuo aš pastaruosius keletą metų užsiimu...
Atsakyti
un_written_001, gal galetum parašyti kokia kaina pas Margaritą ir ar ilgai reikia laukti ?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Gal kuri lanketes Prienuose (Kestucio g.) pas bureja? Butu malonu isgirsti atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 25, 18:23)
Buvau. Nepatiko. Ji nėra šviesi ir nuoširdi moteris, tik labai stengiasi tokia būti. Ir tai pagirtina. Bet net nesugebėjo pasakyti, kuo aš pastaruosius keletą metų užsiimu...

Keista... g.gif O ar gi astrologės turi pasakyti kuo žmogus užsiima, ką veikia ir pan.?
Matau daugelis moterų pagal būrėjų "atspėtas" informacijas sprendžia kiek ji gera ir patikima smile.gif, man tai nesuvokiama. Gal tikėtasi, kad ir Lolita burs, bet Lolita ne būrėja.
Atsakyti
Gal kas dar zinote, geros burejos numeri , vilniuje ? pas kuria tikrai verta nueiti.
Atsakyti
Ar buvo kas pas Vilija Lobaciuviene? kokie jos kontaktai?
Atsakyti
Prisiskaiciau kazkada geru atsiliepimu apie Anus is Seiriju, tai dabar noriu pasidalinti savo ispudziais ir as. Deja, mano nuomone apie ja yra LABAI LABAI neigiama.
Visu pirma, tai ji pati manes visko issiklausinejo, pvz. kiek man metu, kur gyvenu, kiek metu mano vyrui, ar seniai kartu gyvenam, ar su mumis gyvena anyta ir t.t. Toliau ji pasakojo tai, ka as jai pati pasakiau, tik kitais zodziais, kazka dar prikurdama, stengdamasi logiskai ismastyti. Na, pvz. suzinojus, kad vyras uz mane daug vyresnis pasake, kad jis pries tai buvo vedes ir turi 2 vaikus (visiska nesamone). Ir tokias nesamones ji kliedejo vos ne valanda. Kartais ja pataisydavau, kartais ne. Apie mano praeiti ji nepasake visiskai nieko! Apie dabarti, kaip jau ir minejau, tik tai, ka pati pasakiau, ta ir „pataike”. Daugiausiai megino pasakoti apie 2 mane supanciu zmoniu charakterius (mano vyro ir anytos, lyg daugiau zmoniu nebutu, nei tevu, nei draugiu, nei broliu, nei uosvio netureciau). Apie vyra visiskai nesamones pasakojo, o apie anyta sake tik tai, ka galima pritaikyti visiskai kiekvienai anytai (pvz.”kad ir kaip ji tau megina isiteikti, zinok, kad ji kitokios marcios norejo ir nori, nori, kad isiskirtumet, tavo daiktus krausto” ir pan.). Dar issigalvojo viena mane supanti zmogu, kurio realybej net nera, bet as cia nutylejau. As jos klausiau apie ateiti, apie darba, tai i siuos klausimus ji man atsake: “ g.gif hmmmmm.... g.gif nu matau, kad dirbi g.gif (pries tai ji manes jau buvo paklausus apie darba) ir... matau, kad dirbsi toliau”. Ir tai viskas! Visa mano ateitis. Taip, dirbu ir dirbsiu NET iki gruodzio 31 d. Tiek as ir pati zinau. Jei buciau pasakius, kad dirbu, bet darbas laikinas, tada jau butu "atspejus", kad dirbu, bet neilgai dirbsiu doh.gif
Trumpai apibendrinant pasakysiu tik tiek. Anus kalba nesamones. Jos kliedesiai ir 5 Lt neverti, nekalbant apie 50. „Pataiko“ tik tai, ka pries tai buna issiklausinejus. Ir tai ne vien mano vienos nuomone. Draugei papasakojau apie apsilankyma pas Anus. Drauge sake, kad pries metus su giminaite pas ja irgi buvo, tai irgi vien nesamones kalbejo. Vaziuoti pas ja ar ne, spreskit pacios. Bet jei vaziuosit, stebekit ko klausinejau ir kaip ta pati per ta pati jums kartoja. Tada isitikinsit pacios, verta ten ismesti 50 Lt ar ne.
Atsakyti