Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

laba diena,mamytes is vilniaus.gal kas buvote pas bureja Irena is jeruzales po euro ivedimo?kokia kaina dabar?ar ima kiek pati duosi?ar pati pasako kaina?
aciu 4u.gif
p.s.butu gerai sulaukti atsakimo iki sios dienos vakaro.ryt einu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pultas @ 2015 07 07, 12:49)
laba diena,mamytes is vilniaus.gal kas buvote pas bureja Irena is jeruzales po euro ivedimo?kokia kaina dabar?ar ima kiek pati duosi?ar pati pasako kaina?
aciu 4u.gif
p.s.butu gerai sulaukti atsakimo iki sios dienos vakaro.ryt einu  biggrin.gif
Aš, deja, ne mamytė, bet atsakysiu... Man ji taip pasakė: "30. Jeigu negaila." unsure.gif
Būtų smagu, jeigu paskui pasidalintum įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, būčiau labai dėkinga,už Marijos prie telekomo kontaktus ar Svetlanos tulpiu g,jos abi Kaune
Atsakyti
QUOTE(DMarija93 @ 2015 07 08, 04:16)
Sveikos, būčiau labai dėkinga,už Marijos prie telekomo kontaktus ar Svetlanos tulpiu g,jos abi Kaune

Svetlanos radau kauno būrėjų temoje 860459917, apie Mariją nieko
Atsakyti
Atėjot pati save pareklamuoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora777 @ 2015 08 31, 20:57)

pagal aprasyma, tai atrodo, kad pas psichiatra lanketies, ne pas kokia bureja.
Atsakyti
QUOTE(Pandora777 @ 2015 08 31, 22:57)
Mano gyvenimas pasikeite 360 laipsniu I gera puse. Dirbo ji su manim daug laiko, labai gilinosi I mano gyvenima, problemas. Daug is jos is mokau ir Daug ka supratau, dbr kitaip žiūriu I gyvenima. Galiu sakyti drasiai, kad JI MAN TIKRAI PADEJO, lenkiu pries Ja Galva uz jos sirdinguma, geruma ir pagalba zmonem. Kortom ji irgi buria, bet Sako, kad kortos nepadeda jei yra beda, reikia ieskoti jos gyliau. Jei nesiseka gyvenimas, reiskia yra priezastys ir jas reikia ieskoti ir salinti.  nueme nuo manes labai stipria magija nuo kurios vos galo ne gavau, to ka praejau, priesui nelinkeciau, po Inesos man kitas gyvenimas. Kam bus idomu, rasykit asm.

Kažkaip net gaila jūsų pasidarė. unsure.gif Tokia nevykusi savęs reklama.
Atsakyti
QUOTE(pultas @ 2015 07 07, 12:49)
aciu 4u.gif
p.s.butu gerai sulaukti atsakimo iki sios dienos vakaro.ryt einu  biggrin.gif

40 euru

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 09 02, 07:51)
Kažkaip net gaila jūsų pasidarė.  unsure.gif Tokia nevykusi savęs reklama.

lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Emili): 10 rugsėjo 2015 - 16:16
merginos labai reikia burejos vilniuje, apvoge musu buta, gal kas turi kokios geros netoli Pilaites kontaktus? Turejau kazkada is justiniskiu moterytes nr kuri bure lenorman kortomis, visa tiesa abu kartus pasake, bet kazkaip praganiau jos ko,tamtus... ji dar balta katina turejo... bet cia buvo 7 metai atgal.... :-(
Atsakyti
sveikos, as gyvenu londone ir man reikia geros burejos numerio cia, jei zinote prasau pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, domina is seiriju burejos telefonas ar adresas. Gal kartais turit?

Atsakyti