Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(aidakaz @ 2015 01 22, 02:16)
Sveiki, nu kazkaip net nepagalvodama as jai šendien vidurdieni paskambinau, ir ji pakėlė, aš buvau apšalusi.... musu pokalbis:
-laba diena, ar čia ponia zoja, burėja
-taip
-ar galėčiau pas jumis uzsirasyti pasiburti
- as labai uzsiemusi, as tik priimineju savo laisvu laiku, labai mazai zmoniu, as visa laikadirbu
-tai čia ne problema, aš vėlai galiu
-man skambinkite po 22val vėlai
-dekui

o tai iskart uzrasyt negalejo ,juk pakele, butinai reik po 22 val skambint?
jei netraukia tai reik turbut ir neit
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 01 22, 09:53)
Čia Vilniuje?  cool.gif

Internete radau- jos vardas Ginta Mačienė, tel. Nr 868764754, jinai iš Panevėžio
http://www.supermama...334223-250.html
Bet , gal ir į Vilnių atvažiuoja?
Atsakyti
Skaičiau apie tokią Gintą iš Panevėžio, apie ją vienu metu dažnai rašė. Iš pradžių visos buvo susižavėjusios, paskui šlovė išblėso, ji kažkokių problemų su sūnum turėjo ar pradėjo kažkaip nešvariai dirbti... g.gif
Būtų įdomu daugiau atsiliepimų (nors asmeniškai nesiruošiu pas ją) ax.gif
Atsakyti
Panevėžyje
Atsakyti
Taip, Ginta dirba panevezyje, ja nenusivyliau, taciau kartais neimanoma visko nuspeti asmeniniame gyvenime kad ir kaip tai nutintu ypac artimam, nesmerkime del to, kas ka padare, gintos sunus kazka yra iskretes, tai dauguma inrnete kiek radau atsiliepimu smerkia ja kad ji to nenumate...... juk kartais tiesiog to net neimanoma isivaizduo, man svarbu ka ji daro, o ne ka jos vaikai, ar kokie giminaiciai, kai reikejo klausimams atsakymu as kreipiausi i ja konkreciai, ir ji man atsake tiesiai sviesiai, aisku tie atsakimai man nevisi patiko, taciau ji sako viska ka jai koryos rodo ir nefantazuoja kaip kitos.
Per savo gyvenima esu jau pas kelias buvusi, vaziavau i jonava pas janina, tai ta man nepatiko nes klausineja, o kai atsakau tada mala mala kol kazka pasako, atspeja. Buvau pas juze keainiuose, taciau ji nieko konkreciai neatsako.... i mano klausimus atsakymu nera
kazkaip jau seniai tuo gyvenu, tiesiog man yra idomu tai, o kai buvo gyvenime vienu momentu sunku kreipiausi ir kazkas konkreciai be nesamoniu atsake, galutinai gyvenimas dar parodys. Bent cia mano nuomone
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas esate susidūrę su bioenergetiku Dominyku? Pagyvenęs jau, žilas visas su akiniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 02 balandžio 2015 - 15:35
sveikos merginos,
ieskau burejos anksciau ja vadindavo PONIA STASE, keldavo kortas bet ir pries tai daug ka pasakydavo net nekelusi, is nuotrauku apie zmogu pasakydavo.. gal yra teke kam girdeti apie ja ir zinote konkretesnius kontaktus kaip su ja susisiekti? buciau dekinga ;/ (pati ji anksciau rukydavo labai daug tiesiog cigarete po cigaretes viso burimo metu..ir jai jau virs 50 siuo metu tikrai turi buti).. jei ka zinot prasau PM.
Atsakyti
Gal kas zino zmogu kuris uzsimineja magija.
Atsakyti
Sveiki, sakykite ar dar Galina tarologė priima konsultacijai, nes negaliu susisiekti daugiau nei 4 dienas. Gal kas i asmenine zinute galetumete atsiusti tel. nr.

Dėkui
Atsakyti
Merginos, ar galite kazka rekomenduoti, kas galetu per skype, el.pastu isburti? Bet reikia patikimos burejos... Aciu
Atsakyti
Netikiu tomis būrėjomis, vieną kartą ant durniaus nuėjau - kalba visai ne į temą, visiškas nesąmones apie praeitį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 07 01, 11:10)
Merginos, ar galite kazka rekomenduoti, kas galetu per skype, el.pastu isburti? Bet reikia patikimos burejos... Aciu

Pati susiradau smile.gif
Atsakyti