Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

Sveikos,

o pas ka dabar lankotes Vilniuje? Perverciau kelis paskutinius puslapius ir supratau, kad kai kuriomis burejomis esat nusivylusios. Esu kazkada buvus pas Galina is Zaliuju ezeru. Nors dabar nepamenu burimo rezultatu, bet pati bureja nuteike labai maloniai. Gal dar kazka galetumete rekomenduoti?

Is anksto dekoju uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Jei turite problemu,kuriu sprendimui reikalinga kortu pagalba,rekomenduociau Elena.Na o jei norite tik smalsuma patenkinti gal patarciau niekur nesikreipti.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2014 09 19, 09:27)
Jei turite problemu,kuriu sprendimui reikalinga kortu pagalba,rekomenduociau ElenaJos tel.nr865098077.Na o jei norite tik smalsuma patenkinti gal patarciau niekur nesikreipti.

Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
Šeštadienį buvau pas Reginą iš Varnių. Na, ką galiu pasakyti: pataikė daug ji man (buvom kelios merginos, tai pataikė visoms). Aš nieko apie save nesakiau, nepasakojau, tik pasisveikinau. Tai apie ligas, visus negalavimus pasakė teisybę. Apie vyrą šiek tiek nusišnekėjo, bandė taisyti situaciją, bet nepadėjo biggrin.gif (nors esu išsituokusi, tai jei galvoti apie ex, tai tada pataikė, bet apie dabartinį tai schmoll.gif ) Gal susimaišė žmogus... Bet šiaip pasakė, kad vaiką turiu, kodėl antro neplanuoju. Apie giminę teisybę pasakė, bet labiausiai apie vaiką kalbėjo.
Buvo trise nuvažiavusios, tai važiuodamos namo supratom, kad nieko ji nei vienai į ateitį nepasakė, nieko nespėjo nei žodeliu. Tik amžiaus ribą pasakė iki kada pačios savo gyvenimą galim valdyti (keista skamba...). Ir viskas. Nei kada tuoksimės, nei kada vaikų daugiau bus, ar išvis jų dar bus..... Nu nieko apie ateitį konkretaus.
Aš pati važiavau daugiau smalsumo vedama, konkrečių klausimų ar bėdų neturėjau. Tai galiu pasakyti, kad turi ji tų kažkokių galių, tikrai sugeba matyti žmogų. Bet tik esamą situaciją, ne daugiau.
Nepatarčiau važiuoti toms, kurioms rūpi kažką išsiaiškinti, pasitarti.
Ai, aš dar klausiau, ar man verslas pasiseks, tai sakė bus kaip pati norėsi, viską gali padaryti gerai. Nu tai aš ir pati žinau, kad jei dirbsiu, tai bus gerai....
Žodžiu nenusivyliau, nes konkretaus nieko nenorėjau...
Atsakyti
skaiciau kitam forume apie bureja ir mano aki patrauke burejas osiris is antakalnio ar kas buvo? kokia atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Ulpe @ 2014 10 23, 15:24)

tai tada kyla klausimas ar verta vaziuot ir pinigus moket, nes.... o uz ka g.gif
Atsakyti
Laba , gal kuri turite Boleslavos iš Širvintų te.nr ? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos, gal turite kasnors Zojos telefona kur gyvena vilniuje prie stoties, apie ja vien geri atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(aidakaz @ 2015 01 19, 23:36)
Sveiki, reikia pagalbos, gal turite kasnors Zojos telefona kur gyvena vilniuje prie stoties, apie ja vien geri atsiliepimai.

jeigu niekas nepasikeite-852629780 skambinti jai galima nuo 21.50 iki 22.10, bet prisiskambinti sunku
Atsakyti
Paskui parašykite, kaip patiko pas ją 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, nu kazkaip net nepagalvodama as jai šendien vidurdieni paskambinau, ir ji pakėlė, aš buvau apšalusi.... musu pokalbis:
-laba diena, ar čia ponia zoja, burėja
-taip
-ar galėčiau pas jumis uzsirasyti pasiburti
- as labai uzsiemusi, as tik priimineju savo laisvu laiku, labai mazai zmoniu, as visa laikadirbu
-tai čia ne problema, aš vėlai galiu
-man skambinkite po 22val vėlai
-dekui
Nu zinokite o jau mandrumas pasirode, toks piktumas jos, kad tikrai as ten nekelsiu turbut kojos pas ja, ir va atejo vakaras o skambinti nera jai noro

Idomu o kokios kinos pasja? Beto numeris nepasikeitė
Papildyta:
Jei norite pas gera nueiti burėja tai is savo patirties rekomenduoju Ginta Marčienė (jei gerai pavarde uzrasiau) buvau ana vasara, ji man nusako praeiti, ligas, tikrai begalo malonus kai pasneki, ji man isbure kad po nauju laukia kelione, kazka aplankysiu, nors tikrai nieko neplanavau lankyti, bet taip jau susikloste kad va turiu bilietus salia lovos guli, skrendu drauges aplankyti, isbure kad as eisiu mokytis ir darbas keisis, galvoju na va nusisnekejo visiskai, dirbu gerame darbe, o kad mokytis toliau tai jau visiska nesamone, bet va taip susikloste, kad antra savaite jau einu i paskaitas, mokausi, o kai grisih i gimtine dirbsiu naujose pareigose...., isbure kad finansai pasikeis greit, nu paveldejau buta.....tik kad kada sirdies reikalai pajudes tai nezinau, jau ir vilti prarandu.... man patinka tai kad ji sako tiesa, ji liepe pas ja atvykti ne anksciau nei praeis du metai, nes turi viskas issipildyti, sake kad galiausiai persikelsiu gyventi i uzsieni........ taciau tikrai to neketinu, man gerai ir LT. pas ja nėra pigu, bet tikrai ka pazystu niekas nera skundesi, o beto juk negali visada 100%pasakyti tiesa.
Atsakyti
QUOTE(aidakaz @ 2015 01 22, 02:16)
is savo patirties rekomenduoju Ginta Marčienė (jei gerai pavarde uzrasiau)

Čia Vilniuje? cool.gif
Atsakyti