Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(birdy. @ 2014 06 16, 16:17)
Sveikos,panos.Labaai reikia pagalbos.Gal zinote kokia bureja,kuris/i darytu uzkeikimus ant vyro,kad griztu?Bukit geros,rasykit i pm...Laaabai reikia..

Sveiki, pati keliu kortas ir skaitau kavą. Apie tai ko norite galiu pasakyti, kad yra būdų, kaip nuimti nuo vyro užkeikimą ir kas man akivaizdu, tai padarę, vyras grįš į savas vėžes, šeima sustiprės.
Panaši situacija buvo mano draugės, kur atlikus ritualą, vyras grįžo ir dabar laimingi. Priežastis buvo išsiaiškinta,kad jis buvo užkektas. Užkeikimo nuėmiau pati.
Keistos nuomonės kai kurių žmonių, kad to nedaryk, negalima...
Deja, klysta. Tame ezoteriniame pasaulyje esu daugiau nei 15m, tad drąsiai galiu sakyti, kad yra užkeikimas, nužiūrėjimas net per įteiktas dovanas, ko net neįtaria pats žmogus.
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 07 02, 18:04)
Sveiki, pati keliu kortas ir skaitau kavą. Apie tai ko norite galiu pasakyti, kad yra būdų, kaip nuimti nuo vyro užkeikimą ir kas man akivaizdu, tai padarę, vyras grįš į savas vėžes, šeima sustiprės.
Panaši situacija buvo mano draugės, kur atlikus ritualą, vyras grįžo ir dabar laimingi. Priežastis buvo išsiaiškinta,kad jis buvo užkektas. Užkeikimo nuėmiau pati.
Keistos nuomonės kai kurių žmonių, kad to nedaryk, negalima...
Deja, klysta. Tame ezoteriniame pasaulyje esu daugiau nei 15m, tad drąsiai galiu sakyti, kad yra užkeikimas, nužiūrėjimas net per įteiktas dovanas, ko net neįtaria pats žmogus.

Kokią magiją praktikuojate?
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 07 02, 18:04)

Paklausiau dėl to, kad neigiama energiją jaučiama iš Jūsų avataro ir tikrai ne dėl juodos katės. Nesupraskite, kad bandau 'kabinėtis' ar panašiai, bet jeigu jau sakote ką darote, tai būtų smagu ir manau teisinga kad pasakytumėte smulkiau ar daugiau, kaip tas procesas vyksta. Nuimti nuo vyro užkalbėjimą, taip vadinama 'privarotą' ir grąžinti jį į šeimą, jeigu darbas buvo atliktas kokybiškai, nėra paprasta. Tai yra ne trumpas procesas (gydymas) ypač jeigu vyras neturėjo tam tikros apsaugos nuo magijos poveikio. Dažniausiai greitas vyro grąžinimas galimas, tuo atvėju jeigu ir žmona daro tą pati 'privarotą' kitaip sakant naudoją prieš savo vyrą juoda magiją, atrodo ne smulkmena, bet pamiršta apie tai magas ar ragana pasakyti, gali būti, kad įvardija kitaip. Paprašo, kad grąžint vyrą namo, o nesusimąsto kaip tai bus padaryta ir kokią kartais sutartėlė yra 'pakišama'. Nuoširdžiai patariu, visada stenkitės nugalėti blogį, gėriu. Užtrunka ilgiau, bet rezultatas kalbės už save.
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 07 02, 20:31)
Paklausiau dėl to, kad neigiama energiją jaučiama iš Jūsų avataro ir tikrai ne dėl juodos katės. Nesupraskite, kad bandau 'kabinėtis' ar panašiai, bet jeigu jau sakote ką darote, tai būtų smagu ir manau teisinga kad pasakytumėte smulkiau ar daugiau, kaip tas procesas vyksta. Nuimti nuo vyro užkalbėjimą, taip vadinama 'privarotą' ir grąžinti jį į šeimą, jeigu darbas buvo atliktas kokybiškai, nėra paprasta. Tai yra ne trumpas procesas (gydymas) ypač jeigu vyras neturėjo tam tikros apsaugos nuo magijos poveikio. Dažniausiai greitas vyro grąžinimas galimas, tuo atvėju jeigu ir žmona daro tą pati 'privarotą' kitaip sakant naudoją prieš savo vyrą juoda magiją, atrodo ne smulkmena, bet pamiršta apie tai magas ar ragana pasakyti, gali būti, kad įvardija kitaip. Paprašo, kad grąžint vyrą namo, o nesusimąsto kaip tai bus padaryta ir kokią kartais sutartėlė yra 'pakišama'. Nuoširdžiai patariu, visada stenkitės nugalėti blogį, gėriu. Užtrunka ilgiau, bet rezultatas kalbės už save.

Va čia Jūs klystate. Esu visada su šypsena ir šiltas žmogus, tad kas bando iš avataro skaityti, tai vadinasi nesugeba perskaityti. Gaila, kad tokių žmonių yra, kurie apsimeta esą tai padaryti.
Reziumuojant nei vienas žmogus užsiimdamas maginiame pasaulyje neatskleidžia savo veiksmų. Esu prieš juodą magiją.
Jūsų dėlei esu tikinti Dievą ir gal keista jums, bet skaitau Šventą Raštą, kuris įpusėjęs. Daug neišpasakosiu apie save čia, bet kas pažįsta, gali detalizuoti faktais, bet ne išgalvotom istorijom.
Gal kada ir parašysiu išsamiai kas kaip prie ko ir kodėl esu tokia.
Bet tas žmogus, kuris teigė, kad bloga aura mano, tai tik laikas parodys kas yra kas.
Sėkmės Jums.
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 07 03, 10:53)
Va čia Jūs klystate. Esu visada su šypsena ir šiltas žmogus, tad kas bando iš avataro skaityti, tai vadinasi nesugeba perskaityti. Gaila, kad tokių žmonių yra, kurie apsimeta esą tai padaryti.
Reziumuojant nei vienas žmogus užsiimdamas maginiame pasaulyje neatskleidžia savo veiksmų. Esu prieš juodą magiją.
Jūsų dėlei esu tikinti Dievą ir gal keista jums, bet skaitau Šventą Raštą, kuris įpusėjęs. Daug neišpasakosiu apie save čia, bet kas pažįsta, gali detalizuoti faktais, bet ne išgalvotom istorijom.
Gal kada ir parašysiu išsamiai kas kaip prie ko ir kodėl esu tokia.
Bet tas žmogus, kuris teigė, kad bloga aura mano, tai tik laikas parodys kas yra kas.
Sėkmės Jums.

Truputi nusukote temą g.gif Ne prašiau atskleisti savo veiksmų, tik prašiau paaiškinti kas yra vyro užkeikimas, kaip yra nuimamas. Jeigu sakote kad tai paslaptys, tada tikrai keista, kad būtent taip supratote. Man neįdomu koks esate žmogus, neskaičiau Jūsų, buvo elementarus klausymas ir jeigu praktikuojate magiją, turėjote suprasti, eilinis žmogus gal to ir nepastebėjo. Nesu priešiškai nusiteikusi nei prieš viena, kiekvienas randa savo, man nereikia jokių įrodymu apie Jūsų darbą ar tikėjimą, neabėjoju, kad buvo kam padėjote, buvo kam ir ne, taip yra pas visus. Norėjau, kad žmogus gautu daugiau informacijos apie užkeikimus, o Jus pradėjote teisintis. Apie aurą nieko nerašiau. Ačiū už palinkėjimą, Jums asmeniškai siunčiu dvigubą.
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 07 03, 11:28)
Truputi nusukote temą  g.gif Ne prašiau atskleisti savo veiksmų, tik prašiau paaiškinti kas yra vyro užkeikimas, kaip yra nuimamas. Jeigu sakote kad tai paslaptys, tada tikrai keista, kad būtent taip supratote. Man neįdomu koks esate žmogus, neskaičiau Jūsų, buvo elementarus klausymas ir jeigu praktikuojate magiją, turėjote suprasti, eilinis žmogus gal to ir nepastebėjo. Nesu priešiškai nusiteikusi nei prieš viena, kiekvienas randa savo, man nereikia jokių įrodymu apie Jūsų darbą ar tikėjimą, neabėjoju, kad buvo kam padėjote, buvo kam ir ne, taip yra pas visus. Norėjau, kad žmogus gautu daugiau informacijos apie užkeikimus, o Jus pradėjote teisintis. Apie aurą nieko nerašiau. Ačiū už palinkėjimą, Jums asmeniškai siunčiu dvigubą.

Nuėmimas vyksta individualiai ir skirtingai, priklausomai kokia linija užkeikta. Nebūtinai vyras užkeiktas gali būti kažkokios moters. Būna taip, iš praktikos, kad užkeikimas eina iš pačio vyro linijos ir karta iš kartos. Draugės vyras buvo prakeiktas ne tik svetimos moters, bet ir iš jo linijos trečios kartos, pro pro prosenelių.
Nuėmimas vyksta su malda, Šventu Raštu, Šventomis žvakėmis ir mano rankomis.
Atsakyti
Erikulka, didelis Jusu stazas, 15 metu. Ar Taro kortas deliojate, ar Lenorman?
Atsakyti
QUOTE(alėja @ 2014 07 04, 15:41)
Erikulka, didelis Jusu stazas, 15 metu. Ar Taro kortas deliojate, ar Lenorman?

Stažas 15m, bet dabar kaip sakoma, kalbu garsiai, nes atėjo tam laikas. 15m dirbau su artimais žmonėmis, jiems kėliau kortas, skaičiau kavą, analizavau sapnus ir aplamai, gal kam keistai dabar nuskambės, bet kalbu ir nežinau ką kalbu. Taip įvardinu tokią frazę, kai gaunu informaciją kalbėti, o žmonės ( artimieji, draugai, pažįstami ), apakę, kad viskas taip buvo ar įvyksta labai greitai.
Neskaitau savęs ekstrasense, bet kažkas vyksta...
Jei žvelgiant iš giliau, mano prosenelė buvo garsi žiniuonė ir kortas gerai išmanė.
Daug galėčiau pasakoti 4u.gif
Kortas keliu paprastas ir taro. Jas interpretuoju kitaip, ne pagal mokslą, kaip knygose parašyta.
Atsakyti
Sveiki,

Ieskau Kazimiero Gylio kontaktu, gal kuri is jusu galetu padeti? Maciau ankstesnese temose atsiliepimu, taciau be kontaktines informacijos.

Dekoju.
Egle
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 07 10, 18:50)
Atsargiai merginos, del Sergejaus is Aludariu gatves. Absoliutus sarlatanas ir dar simta litu ima. Visiskai nusisnekejo, i nieka nepataike, nieko nepasake, vapa beleka. Spelioja, ziuri reakcija. Kai isklojau viska isvis nustojo burti. Kamurka prirukyta, maza, pats apsepes , naglas, visa laika i krutine man ziurejo. Tiesiog, verkt norisi kaip gaila ismestu i bala pinigu.  doh.gif

o pries daug metu gal 10 ar dar daugiau buvo labai taiklus
Atsakyti
Sveikos,

labai reikia kontaktų būrėjos iš Seirijų, būčiau labai dėkinga jei atsiųstumėt, kuri esat buvusi pas ją ( net jei ir nerekomenduojat eiti)
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2014 07 14, 14:17)
o pries daug metu gal 10 ar dar daugiau buvo labai taiklus

Pritariu,kad jis daugiau psichologas,negu būrėjas...
Atsakyti