QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 07 02, 20:31)
Paklausiau dėl to, kad neigiama energiją jaučiama iš Jūsų avataro ir tikrai ne dėl juodos katės. Nesupraskite, kad bandau 'kabinėtis' ar panašiai, bet jeigu jau sakote ką darote, tai būtų smagu ir manau teisinga kad pasakytumėte smulkiau ar daugiau, kaip tas procesas vyksta. Nuimti nuo vyro užkalbėjimą, taip vadinama 'privarotą' ir grąžinti jį į šeimą, jeigu darbas buvo atliktas kokybiškai, nėra paprasta. Tai yra ne trumpas procesas (gydymas) ypač jeigu vyras neturėjo tam tikros apsaugos nuo magijos poveikio. Dažniausiai greitas vyro grąžinimas galimas, tuo atvėju jeigu ir žmona daro tą pati 'privarotą' kitaip sakant naudoją prieš savo vyrą juoda magiją, atrodo ne smulkmena, bet pamiršta apie tai magas ar ragana pasakyti, gali būti, kad įvardija kitaip. Paprašo, kad grąžint vyrą namo, o nesusimąsto kaip tai bus padaryta ir kokią kartais sutartėlė yra 'pakišama'. Nuoširdžiai patariu, visada stenkitės nugalėti blogį, gėriu. Užtrunka ilgiau, bet rezultatas kalbės už save.
Va čia Jūs klystate. Esu visada su šypsena ir šiltas žmogus, tad kas bando iš avataro skaityti, tai vadinasi nesugeba perskaityti. Gaila, kad tokių žmonių yra, kurie apsimeta esą tai padaryti.
Reziumuojant nei vienas žmogus užsiimdamas maginiame pasaulyje neatskleidžia savo veiksmų. Esu prieš juodą magiją.
Jūsų dėlei esu tikinti Dievą ir gal keista jums, bet skaitau Šventą Raštą, kuris įpusėjęs. Daug neišpasakosiu apie save čia, bet kas pažįsta, gali detalizuoti faktais, bet ne išgalvotom istorijom.
Gal kada ir parašysiu išsamiai kas kaip prie ko ir kodėl esu tokia.
Bet tas žmogus, kuris teigė, kad bloga aura mano, tai tik laikas parodys kas yra kas.
Sėkmės Jums.