Labas geltonkase,
matau apie Varnius uzsiminei. Tai tikriausia pati is Zematijos esi. As zinau viena gera bureja, bet ji is Dzukijos, uz Alytaus, tiksliau prie Seiriju. Mano drauge is Kauno pas ja vaziavo, tai viskas jai beveik zodis i zodi issipilde. Ji tuo metu buvo susizadejus ir po 2 savaiciu turejo isteket, jau ruosesi vestuvems. Bureja pasake, kad ji neistekes, vestuves bus atsauktos. Sake, kad ji susipazins veliau uz su vienu vaikinu, kuris jau karta buvo vedes, turi vaika ir bus uz ja 6-7 metais vyresnis. Ji tada nepatikejo, pagalvojo: "..vyrenis ir dar vedes! Nu negali but!.."
Ji grizo namo, toliau ruosesi vestuvems. Praejo gal pora dienu ir is tikruju jaunikis is niekur nieko atsauke tas vestuves. Ju keliai issikyre.
Mano drauge uzsiregistravo internete pazinciu puslapi. Jai parase vienas vyras. Ji pasakojo, kad is pirmo zvilgsnio jis nebuvo kazkuo isskirtinis, bet simpatiskas. Jie susirasinejo, susitare susitikt. Jis per pirma pasimatyma daug nepapasakojo, paskui paaiskejo, kad jis jau buvo vedes ir turi dukra (taigi, bureja pataike
). Jis yra uz ja 7 metais vyresnis (cia irgi bureja neklydo). Jis draugei pasipirso po dvieju menesiu draugystes. Dabar jie jau beveik 1,5 metai vede.
As irgi buvau pas ta bureja, kadangi man ne taip jau ir netoli iki ten vaziuot reikia. Na siaip daug ji pasakojo. Buvau ir teisingos informacijos, bet kas meile liecia neissipilde. Na, pagyvensim - pamatysim
As pas ja buvau ir su teta nuvaziavus, tai ji tetai labai daug teisybes pasake. Buvo idomu klausytis
Susidare ispudis, kad ji turi labai gerai intuicija, gali gerai jausti zmones. Ir siaip is kortu ji gali pajusti mirusiuosius (pas mano teta buvo mires vyras).
Ji siek tiek sunkokai sneka lietuviskai, bet supranta gerai. As su ja siek tiek rusiskai kalbejau, bet mano rusu kalbos zinios nera labai geros, tai teko pusiau rusiskai, pusiau lietuviskai bendraut.
Siaip kam pakeliui ir kas geros burejos iesko, patarciau nuvaziuot pas ja. As buvau valanda. Gali but,kad ji ir 1 h 20 min uztrukt gali, bet vis vien kaina ta pati - 50 Lt. Pinigai nemazi, bet verta.
Sekmes
Pašalintas telefono numeris, kuris buvo įkeltas be jo savininko sutikimo.