Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 02 02, 15:41)
Aš jus puikiai suprantu - labai nesmagu atsistoti ir pareikšti, kad išeinu ir nė kapeikos nemokėsiu.

aišku, kad nesmagu skandalinti. Vis atrodė, kad tai tik pradžia, na maža kas, žmogus suklydo. Bet visas tas seansas, ar tai "konsultacija" ir buvo toks bobutės svaičiojimas apie 19 amžiaus tradicijas.

tai aš ant jos ir nepykstu. Pati kalta, kad pati lindau.
Tiesiog norėjau papasakoti, už ką sumokėjau 120 litų laugh.gif Jeigu kas nori, gali pakartoti tokį seansą.
Atsakyti
Mano teta yra pakilimo laikais pasja buvusi, kai seansas kainavo 200 lt. Visiskai i lankas tada ji nuvaziavo...Ir siaip, man ji yra kazkuo atgrasi, nemaloni, atstumianti. Neiciau pas ja...Nors daug metu gyvenu per kiema..biggrin.gif Jauciu zmones ir man ji panasi i gudria lape...Net noreciau, kad kas nors ja i vieta pastatytu..biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,mielosios. Gal kam teko pabuvoti pas parapsichologe Vilija Lobaciuviene. Ieskau jos kontaktu ir niekaip nerandu doh.gif . Zinau, kad Naujamiescio rajone ji ar gyvena, ar salona turi. Daugiau nieko. O reikia jos verkiant. Prasau pagalbos. blush2.gif
Atsakyti
Ka rekomenduotumet is astrologu Siauliuose? smile.gif kokios kainos?
Atsakyti
Labas,

Gal kas žinote Galinos iš Žaliųju ežerų Vilniaus tel.nr., parašykite į až

AČIŪsmile.gif
Atsakyti
Laisvalaikiu padeda susikaupti...... 4u.gif
http://metapowershop...itation?a207439
Atsakyti
Sveikos. Gal teko girdėti ką nors apie Kaziuką iš Vilniaus? Atseit ekstrasensas ar kažkas panašaus. Aš adreso nežinau, bet lyg ir Žemaitės g.
Atsakyti
Sveikos gal žinote Vilijos Lobačiovienės tel.numeriuką.Iš anksto dėkoju.
O gal galite patarti dėl geros būrėjos, aiškiaregės.
Atsakyti
sveikos ,uzsirasiau pries menesi pas bureja Janina is jonavos Ralio gatves ta ,girdejau geru atsiliepimu apie ja ,pagaliau vaziuosiu penktadieni ,o visur ieskojau ir nerabdau ,o kokios kainos pas ja?gal susikele labai ?
Atsakyti
QUOTE(Zuikisss @ 2013 10 10, 11:23)
Sveiki, gal galite parasyti burejo Petro is Kauno kontaktini tel. Jis gyvena panemuneje ar tai sanciuose, tiksliai nezinau. veikianciu kontaktus, nes sis nr neveikia 861473480

aciu 4u.gif

jei tikrai nori gerai issiburto Onute salia vilkaviskiu 80 procentu pasako tiesos tik laikas biski ar greiciau ar maziau buna, bet cia normalu. as reklamos nedarau tiesiog....man ji geriausia kiekpas ka buvau
Papildyta:
QUOTE(alias @ 2013 07 30, 12:32)
Labas diena
Ar burėjos reikia ar raganos jau, nežinau, bet draudės prašymu paklausiu  smile.gif
Gal zinot, kas Vilniuje, ar aplink kazkur, nuima "porčia"? reikia kontaktu ir kainos 4u.gif

turiu viena toki, bet dar nezinau laukiu pati rezultato ir drauge pas ji eina ir...tada galeciau pasakyti ar geras..nors istiesu rimtas. jei norit pasakysiu kontaktus
Atsakyti
http://www.balsas.lt/m/naujiena/621470
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti