Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(pelėdžiukas @ 2013 10 28, 19:49)
Ir man įdomu  blush2.gif

gal zinot kiek Malinauskas db ima uz seansa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 03 lapkričio 2013 - 18:16
Sveiki smile.gif esu visiskoj gyvenimo kryzkelej ir labai noreciau apsilankyti pas bureja. ka patartumet vilniaus rajone smile.gif kaina nera svarbi, svarbu kokybe smile.gif daug rusaiciu zinau, kad buria bet as tik lietuviskai temoku
Atsakyti
QUOTE(Ariele.* @ 2013 11 16, 02:37)
Sveiki smile.gif esu visiskoj gyvenimo kryzkelej ir labai noreciau apsilankyti pas bureja. ka patartumet vilniaus rajone smile.gif kaina nera svarbi, svarbu kokybe smile.gif daug rusaiciu zinau, kad buria bet as tik lietuviskai temoku

Rekomenduoju Elena is Baltupiu.Kiek esu buvusi pas burejas,ji kol kas man pasirode profesionaliausia.Svarbiausia dirba nuosirdziai,po jos burimo kazkaip pasidaro viskas aisku ir paprasta.Burimas vyksta 1-1,5 val.Ji lietuve.Sekmes.Kontaktai 8 65098077
Atsakyti
Sveiki.ieškau Michailo kontaktu iš Vilniaus,kur nuima prakeiksmus,gal žinot?
Atsakyti
Tai va atėjau pasidalint įspūdžiais apie būrėją Liudmila iš Kėdainių. Taigi lankiausi pas ją 2 kartus. pirmą 2011m. ir dabar prie keletą dienų. Man ji super thumbup.gif Yra dalykų, kurie neišsipildė, bet šiaip pagrinde viskas, tik gal laike susipainiojo kiek.
Daug nepasakosiu, tačiau pagrindiniai dalykai:
Iš karto pasakė, kad šalia mato mergelę ir žuvį (vyras ir mama).
Pati nustebo, nes sunkiai patikėjo biggrin.gif , jog turiu sūnų, net amžių įvardino.
Iš karto įvardijo vieną žmogų, ženklą jo, net išvaizdą, sako pažįsti tikrai šalia tavęs, neprasidėk - nusvilsi. Iš pradžių net neigiau, sakau nėra tokių. O ji taip užtikrintai - yra yra tik pagalvok bigsmile.gif . Na paskui ir dašuto, kad ji teisi biggrin.gif

Na toliau į ateitį ką sakė tai nemažai, pasakė, kad su dabartiniu tikrai nebūsim kartu,tada net laiką pasakė (ir tikrai tuo metu santykiai labai labai šlubavo), bet sako, pati nuspręsi kaip tau atrodys geriau, tačiau pasakė, kad mato šalia kitą vyrą 10-15 metų už mane vyresnį.
Patarė nėštumo saugotis,ir iš tikro, buvau pastojus, ir tą mėnesį kada ji sakė, tik nesėkmingai, ir paskui dar su sveikata problemų kilo dėl to...
Na ir dar krūva dalykų, kurie vis pasitvirtindavo.
Nepataikė sakydama, jog keliausiu kažkur - niekur neiškeliavau, nors gal ten vyro kelionę reiškė, važiavo dirbti į užsienį nors niekada tokios minties net neturėjo. Ir kad išsikraustysim - gyvenam, kur gyvenę.
Na ir šiaip padėjo išspręsr tokius einamuosius klausimus...suprasti situaciją.

O dabar kai nuėjau tai puikiai apsakė dabartinę situaciją, o į ateitį - tai žiūrėsim kaip čia bus ax.gif nes gan gerai prognozavo tongue.gif
Nieko jai nepasakojau apie save, o ji man įvardijo, kad įvyks tai ko labai trokštu, labai seniai svajoju ir būtent šiemet (o aš kaip tik turėjau minčių šią svajonę įgyvendint).
Pasakė,kad artimiausi trys metai tokie ramybės, jokių aistrų, ramybė namie, tačiau man pakilimo meta būtent šie, kai daug veiklos bus, daug siekių įgyvendinsiu (na man jie tokie ir nusimato šiemet).
Paminėjo, jog tikrai rudeniop kelionė laukia,pramoginė pažintinė, ir va po poros dienų draugė pasiūlė rudeniop pakeliaut, sako, jau seniai audžiau mintį tau pasiūlyt biggrin.gif
Pasakė, kad su vyru bus štilis biggrin.gif gyvensim ramiai be pykčių, bet mano likimas vis tiek vyresnis 10-15 metų vyras laukia manęs per 3metų laikotarpį.
Vėl įvadino, kad sūnų turiu, šį kartą paminėjo kad į motinystę sugrįšiu, tikriausiai dukrytės susilauksiu, tik va nepaklausiau, kurio vyro vaikas bus blush2.gif
Na ir visko pašnekėjo ir apie šeimos narius ir apie darbą, klausinėjau daug, užtrukau abu kartus maždaug apie valandą. Kaina dabar pas ją 60lt.

Mama irgi pas ją buvo irgi viskas super bigsmile.gif Sutapo net įvykiai tarp pranašysčių man ir jai. Žodžiu, aš tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
kažkada rinkausi info apie Budraitytę, čia skaitinėjau. Galvojau kad jeigu per tv ją rodo, tai bus kažkas pas ją apsilankius.
Tai dabar galiu papasakot savo įspūdžius.
NEPATIKO. Jaučiausi labai nusivylusi. Aišku, svetimas žmogus mažai ką patars, bet .. palikim tai mano sprendimui, kodėl pas ją ėjau. O dabar įspūdžiai.

Nespėjau aš pas ją į jos kabinetą įeiti, kai ji pradėjo tiesiog šaukte šaukti, kad esu alkoholikė. Ji tiek buvo įsitikinusi savo teisumu, kad jau nebesusigaudžiau situacijoje. Ji kalbėjo greitakalbe, kad aš turiu pradėti gydytis, kad ji su savo vyru Gaudentu koduoja, ir sėkmingai koduoja, ir kad moterims nuo 42 ar 43 metų jau nieko negali padėti, tokių net neima gydytis.
KAM?? KODĖL?? aš turėčiau kažkur "gydytis" laugh.gif Nei aš tą alkoholį geriu, nei į soliariumus vaikštau ar vaikščiojau. Mano oda ir taip atrodo 10 metų jaunesnė už mano bendraamžių. Alkoholio fabrikai sustotų, jeigu visi gertų tiek, kiek aš - net per Naujus metus šampės neparagavau, nes nenorėjau laugh.gif Žodžiu, aš pradėjau teisintis. Jaučiausi taip neteisingai užpulta, kad net amą praradau. Aš jai sakau - "dariau kepenų fermentų tyrimus, profilaktiškai, prieš porą mėn, ir viskas normos ribose". O ji man toliau - valyk kepenis, valyk žarnyną. MATAU, pagal Tibeto mediciną matau, kad tu baigi prasigerti.
Žodžiu... Galvoju, stosiu aš ir eisiu sau namo.Su tokia durne nėra apie ką kalbėtis.

Mane taip šokiravo tas puolimas, kaltinimas, kad aš po to gerą savaitę būnanti ūke jaučiausi.
Budraitytė sėdėjo ir pasakojosi, kaip jos dukra mėgsta švarą, kokia ji pedantiška. Paklausė, koks mano zodiako ženklas, kiek man metų, ir pradėjo vardinti tai, kas yra rašoma bendrais bruožais apie zodiako ženklus visokiose knygelėse. Aš gi žinau kas rašoma apie mano ženklą.. kad žiemą gerklę turiu saugoti, virškinimo sistema kartais streikuoja ir pan.. na ir ji man tą patį pasakoja. Ir sako, kad "esi apsileidus". O va mano dukra tai tikra švaruolė. Ji negers svečiuose pas nieką kavos, nes nežino, ar ten tikrai švariai plauna puodelius. O va pas tave tai galima rasti puodelį, kuriame prie rankenos neišplauta. Na žinai, ten, kur iš vidaus būna mažas įdubimas prie ąselės.

Nueikit dabar pas save virtuvėn ir apžiūrėkit savo puodelius laugh.gif Jaučiu, esat "apsileidę". Na bent per vieną puodelį tai tikrai laugh.gif

Čia lryto telezivija įmetė interviu su ja, laidą su Kilkuviene.. dieve dieve.. žiūrėjau ir negalėjau atsistebėti, kaip galima taip pūstis. Ir ta jos dukra.. nu ji nekalta, kad motina liežuvį laido svetimiems žmonėms.. bet iš tos laidos tai man ta jos dukra tikrai neatrodė "baisi švaruolė"..

toliau.. kadangi turiu daugiau negu vieną vaiką, tai pakeltu tonu mane apšaukė dėl to, kad aš apvogiau savo vyriausią vaiką, nes pridariau jam brolių ar seserų, kuriais jis turi rūpintis.
Ha ha ha. Mano nei vienas vaikas neaugino nei brolių nei seserų.. AŠ PATI savo vaikus auginu. Vaikas vaiko neprižiūri. Bet šitai ji praleido pro ausis. Toliau ji man dėstė, kad savo dukrai yra uždraudusi gimdyti antrą vaiką, kol jos pirmajai dukrai nebus bent 9 metų. Pagal Budraitytės supratimą, vaikai šeimoje turi gimti ne dažniau kaip kas 9 - 10 metų. Kad pirmiausia reikia vieną išleisti į pasaulį, išlavinti, paskui galima gamintis kitą. Tai dabar Budraitytė užsiima su anūke. Ir vėl ten pasakojosi, kaip jos pianinu groja, kaip visur kartu eina.. o tai ką veikia motina? laugh.gif
žodžiu, buvau apšaukta, kad apvogiau savo vyriausią vaiką.
Nu ir ką man dabar daryti? Pagimdyti atgal mano jaunelį? laugh.gif

Dar vienas nusikalbėjimas buvo, kai ji pasakė, cezaris man buvo atliktas dėl mano kepenų būklės :lo: .. na, aš tai pati ŽINAU, kodėl man cezaris buvo darytas. Aš net neketinau pati gimdyti, man taip atrodė, kad aš turiu daryti ir noriu cezario, ir aš tai gavau. ir ačiū dievui. Bet mano kepenai čia ne prie ko. Bet aš jau nebesiginčijau su ja. Tuščios kalbos. Ji varo savo "tibeto medicinos" litaniją net prisimerkus iš malonumo.

Paskui išėjo kalba apie uošves. Tai ji kaip užsivedė doh.gif Dabar neatsiminsiu, ar jos motinai 83 metai, o Gaudento motinai 76, ar atvirkščiai. Žodžiu, papasakojo apie tai, kaip pas uošvienę nuvažiavus, pasiima kilimėlį ir eina pagulėt ant saulutės, alaus skardinę atsidarius. Tipo ji tik marti, tai tegul uošvienė su savo dukrom/ dukra ir tvarkosi indus, stalus ir pan. Kad jos motina yra labai veikli ir dar tikrai galėtų užauginti kokį vaiką.
Jo jo.. duokit 83 metų moteriai mažą vaiką auginti laugh.gif

Dar papasakojo kaip ji buvo Australijoje su Gaudentu.

Tai va. Per valandą ji man pasipasakojo tiek, kiek, ko gero, geriausiai draugei papasakojo per visą gyvenimą. O aš sėdėjau ir galvojau - ir už visus šitus paistalus AŠ turėsiu susimokėti, ko aš ČIA atėjau???. laugh.gif Nebuvo kaip mesti viską ir išeiti, nesinorėjo skandalintis. Tai jau klausiausi kiek ji ten man ką pasakojo, kartais dėl įdomumo paklausdama kažko laugh.gif ir toliau varo, kokia jos anūkė gabi, kokia dukra švari, kaip su Gaudentu gerai sutaria, kaip su uošve reikia gyventi, kaip savo dukrai draudžia daugiau vaikų turėt, kaip ji savimi rūpinasi, sportuotja, prisižiūri, mėsos nevalgo ir t.t.
Pagaliau išmetė kortas, pasakė, kad man viskas gerai bus, šie metai bus labai geri, gerai uždirbsiu ir šeimoje viskas OK.

-120 litų, ir tiek žinių ,- pasakė. Paėmė pinigus ir įsidėjo į ant stalo esančią kažkokią dėžutę, padarytą iš kaulo.

Inkvizicijos valanda baigėsi. Pati durna, kad susigundžiau. Glušą ir bažnyčioj muša laugh.gif Taip ir nesupratau, už ką susimokėjau.. išeitų, kad ji man prisistatė, pasipasakojo ir dar gavo už tai 120 litų laugh.gif
Va tokia yra recepto nuo durnumo kaina laugh.gif
Atsakyti
Linksmai jus čia pasibūvot smile.gif
Vargšė dukra turėdama tokią motiną.
Jei net negeri kavos kituose namuose dėl pudelio švaros abejotinumo tai jau ne švaruolė, o liga įsisiautėjus žmoguje.

Atsakyti
Na niekur neteko skaityti, kad Budraitytė gerai buria ar astrologiją išmano, o kad per tv rodo, tai dar ne priežastis jai pinigus atiduoti g.gif Dar keista, kad jums stebuklingų kremukų nesiūlė - prieš kelis metus buvo tokia mada pas ją. Atsiprašau, bet ten ne būrimo, o pažeminimo seansai, na ką darysi, žmonės kartais patys ieško tokių situacijų, tegu jūsų atsiliepimas (nors tokių internete yra daugybė) bus pamoka toms, kurios mėgsta pasijusti skudurėliu po kieno nors kojomis. Beje, ar čekį išmušė? Kadaise gi buvo labai pažangi, gyrėsi, kad savo salone dirba su kasos aparatu. Jei jau kas pas ją eis, patarčiau slapta diktofoną neštis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 02 02, 14:38)
Na niekur neteko skaityti, kad Budraitytė gerai buria ar astrologiją išmano, o kad per tv rodo, tai dar ne priežastis jai pinigus atiduoti  g.gif Dar keista, kad jums stebuklingų kremukų nesiūlė - prieš kelis metus buvo tokia mada pas ją. Atsiprašau, bet ten ne būrimo, o pažeminimo seansai, na ką darysi, žmonės kartais patys ieško tokių situacijų, tegu jūsų atsiliepimas (nors tokių internete yra daugybė) bus pamoka toms, kurios mėgsta pasijusti skudurėliu po kieno nors kojomis. Beje, ar čekį išmušė? Kadaise gi buvo labai pažangi, gyrėsi, kad savo salone dirba su kasos aparatu. Jei jau kas pas ją eis, patarčiau slapta diktofoną neštis rolleyes.gif

bet tikrai biggrin.gif , buvo tikro pažeminimo seansas. Iš vienos pusės, gailėjausi, kad neišėjau iš karto, netrenkiau durimis po jos pirmo užsipuolimo dėl "alkoholizmo" ir taip nesutaupiau 120 litų, iš kitos pusės, jau kartą atėjus, supratau, kad daugiau nesilankysiu pas ją, buvo įdomu išgirsti, ką ji daugiau kalbės. Visgi matomas per tv žmogus.

O forume paskaičiau, kad ji bruka savo amuletus. Man nieko nesiūlė. Matyt, pas ją buvo fazė, kai reikėjo išsipasigirti apie savo dukrą, vyrą. Bet žinai.. viską suprantame palyginime. Ji giriasi tuo savo vyru, o aš.. aš turiu savo vyrą. Kuris žymiai aukštesnis, gražesnis, ir su normaliais plaukais, ir gal net mandagesnis už tą jos vyrą. biggrin.gif Žodžiu, ji giriasi, o man mintyse "nu ne kažkas tas tavo vyras, ne kažkas" laugh.gif

Dar ji mane mokė, kaip reikia su marčiomis bendrauti. Mat aš auginu sūnus, tai kiek to laiko... tuoj ir marčių sulauksiu. Žodžiu, pagal ją, marti tai kaip antraeilis žmogus turi būti priimamas. Jai viskas paskutinėj vietoj pas anytą. Reikia, kad marti žinotų savo vietą. Ir pradėjo pasakoti, kaip ji yra pasakiusi ar tai savo sūnaus, ar Gaudento sūnaus žmonai - kad jeigu mano sūnus laimingas, tai ir tau bus viskas gerai. Kad aš tau "raudoną kilimą paklosiu", ir pinigų duosiu, ir padėsiu. Bet jeigu mano sūnus bus nelaimingas, tai nežinau ką aš tau padarysiu.
Grąsinimas? doh.gif

Nemuša ji jokio čekio, ar grynų pinigų priėmimo kvito nerašo.
Atsakyti
Turiu Gaudento sūnui sudarytą horoskopą. Nebenoriu nervintis, tik galiu užgarantuoti, kad daug geresnį sudaryčiau pati pasėdėjusi internete. Bet, kaip viena sakė, tokia durnumoi kaina, todėl net TV perjungiu kai ją arba Gaudentą rodo. Šarlatanai, ne kitaip.
Atsakyti
Aš jus puikiai suprantu - labai nesmagu atsistoti ir pareikšti, kad išeinu ir nė kapeikos nemokėsiu. Jeigu jau atėjai, tai ir lieki iki galo. unsure.gif Manau, ji irgi jaučia įtampą atėjus naujai klientei - burti nemoka, nežino nuo ko pradėti, bijo apsijuokti, tai griebiasi gąsdinimo strategijos, paleidžia žodžių srautą ir paverčia tave tokia šiukšle, kad tu net išsižioti nebedrįsti, išvis pamiršti ko atėjus. Tokias šarlatanes belieka tramdyti jau po visko - paliekant atsiliepimus internete. O į tv ji kviečiama, nes turi nusmailintą liežuvį. Niekam iš esmės nerūpi, ar ji tiesą sako. Dabar nebe tie laikai, kai į tv patekdavo tik patys geriausi, profesionaliausi žmonės už tam tikrus nuopelnus. Dabar į tv tyčia kviečiamos erzinančios vidutinybės, nes tokiomis lengva piktintis, ant jų "varyti" už išvaizdą, kalbėseną, elgesį. Atkreipkite dėmesį - visos šou laidos pilnos žmonių, kurių niekas nemėgsta. Tik jie galvoja, kad juos kviečia, vadinasi, mėgsta lotuliukas.gif Kol pačios vidutinybės tuo tiki, prodiuseriai užkala gražaus pinigėlio. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 02 vasario 2014 - 13:47
QUOTE(Jokubelė @ 2014 01 31, 15:11)
Sveiki.ieškau Michailo kontaktu iš Vilniaus,kur nuima prakeiksmus,gal žinot?

issiunciau jums wink.gif
Atsakyti