kažkada rinkausi info apie Budraitytę, čia skaitinėjau. Galvojau kad jeigu per tv ją rodo, tai bus
kažkas pas ją apsilankius.
Tai dabar galiu papasakot savo įspūdžius.
NEPATIKO. Jaučiausi labai nusivylusi. Aišku, svetimas žmogus mažai ką patars, bet .. palikim tai mano sprendimui, kodėl pas ją ėjau. O dabar įspūdžiai.
Nespėjau aš pas ją į jos kabinetą įeiti, kai ji pradėjo tiesiog šaukte šaukti, kad esu alkoholikė. Ji tiek buvo įsitikinusi savo teisumu, kad jau nebesusigaudžiau situacijoje. Ji kalbėjo greitakalbe, kad aš turiu pradėti gydytis, kad ji su savo vyru Gaudentu koduoja, ir sėkmingai koduoja, ir kad moterims nuo 42 ar 43 metų jau nieko negali padėti, tokių net neima gydytis.
KAM?? KODĖL?? aš turėčiau kažkur "gydytis"
Nei aš tą alkoholį geriu, nei į soliariumus vaikštau ar vaikščiojau. Mano oda ir taip atrodo 10 metų jaunesnė už mano bendraamžių. Alkoholio fabrikai sustotų, jeigu visi gertų tiek, kiek aš - net per Naujus metus šampės neparagavau, nes nenorėjau
Žodžiu, aš pradėjau teisintis. Jaučiausi taip neteisingai užpulta, kad net amą praradau. Aš jai sakau - "dariau kepenų fermentų tyrimus, profilaktiškai, prieš porą mėn, ir viskas normos ribose". O ji man toliau - valyk kepenis, valyk žarnyną. MATAU, pagal Tibeto mediciną matau, kad tu baigi prasigerti.
Žodžiu... Galvoju, stosiu aš ir eisiu sau namo.Su tokia durne nėra apie ką kalbėtis.
Mane taip šokiravo tas puolimas, kaltinimas, kad aš po to gerą savaitę būnanti ūke jaučiausi.
Budraitytė sėdėjo ir pasakojosi, kaip jos dukra mėgsta švarą, kokia ji pedantiška. Paklausė, koks mano zodiako ženklas, kiek man metų, ir pradėjo vardinti tai, kas yra rašoma bendrais bruožais apie zodiako ženklus visokiose knygelėse. Aš gi žinau kas rašoma apie mano ženklą.. kad žiemą gerklę turiu saugoti, virškinimo sistema kartais streikuoja ir pan.. na ir ji man tą patį pasakoja. Ir sako, kad "esi apsileidus". O va mano dukra tai tikra švaruolė. Ji negers svečiuose pas nieką kavos, nes nežino, ar ten tikrai švariai plauna puodelius. O va pas tave tai galima rasti puodelį, kuriame prie rankenos neišplauta. Na žinai, ten, kur iš vidaus būna mažas įdubimas prie ąselės.
Nueikit dabar pas save virtuvėn ir apžiūrėkit savo puodelius
Jaučiu, esat "apsileidę". Na bent per vieną puodelį tai tikrai
Čia lryto telezivija įmetė interviu su ja, laidą su Kilkuviene.. dieve dieve.. žiūrėjau ir negalėjau atsistebėti, kaip galima taip pūstis. Ir ta jos dukra.. nu ji nekalta, kad motina liežuvį laido svetimiems žmonėms.. bet iš tos laidos tai man ta jos dukra tikrai neatrodė "baisi švaruolė"..
toliau.. kadangi turiu daugiau negu vieną vaiką, tai pakeltu tonu mane apšaukė dėl to, kad aš apvogiau savo vyriausią vaiką, nes pridariau jam brolių ar seserų, kuriais jis turi rūpintis.
Ha ha ha. Mano nei vienas vaikas neaugino nei brolių nei seserų.. AŠ PATI savo vaikus auginu. Vaikas vaiko neprižiūri. Bet šitai ji praleido pro ausis. Toliau ji man dėstė, kad savo dukrai yra uždraudusi gimdyti antrą vaiką, kol jos pirmajai dukrai nebus bent 9 metų. Pagal Budraitytės supratimą, vaikai šeimoje turi gimti ne dažniau kaip kas 9 - 10 metų. Kad pirmiausia reikia vieną išleisti į pasaulį, išlavinti, paskui galima gamintis kitą. Tai dabar Budraitytė užsiima su anūke. Ir vėl ten pasakojosi, kaip jos pianinu groja, kaip visur kartu eina.. o tai ką veikia motina?
žodžiu, buvau apšaukta, kad apvogiau savo vyriausią vaiką.
Nu ir ką man dabar daryti? Pagimdyti atgal mano jaunelį?
Dar vienas nusikalbėjimas buvo, kai ji pasakė, cezaris man buvo atliktas dėl mano kepenų būklės :lo: .. na, aš tai pati ŽINAU, kodėl man cezaris buvo darytas. Aš net neketinau pati gimdyti, man taip atrodė, kad aš turiu daryti ir noriu cezario, ir aš tai gavau. ir ačiū dievui. Bet mano kepenai čia ne prie ko. Bet aš jau nebesiginčijau su ja. Tuščios kalbos. Ji varo savo "tibeto medicinos" litaniją net prisimerkus iš malonumo.
Paskui išėjo kalba apie uošves. Tai ji kaip užsivedė
Dabar neatsiminsiu, ar jos motinai 83 metai, o Gaudento motinai 76, ar atvirkščiai. Žodžiu, papasakojo apie tai, kaip pas uošvienę nuvažiavus, pasiima kilimėlį ir eina pagulėt ant saulutės, alaus skardinę atsidarius. Tipo ji tik marti, tai tegul uošvienė su savo dukrom/ dukra ir tvarkosi indus, stalus ir pan. Kad jos motina yra labai veikli ir dar tikrai galėtų užauginti kokį vaiką.
Jo jo.. duokit 83 metų moteriai mažą vaiką auginti
Dar papasakojo kaip ji buvo Australijoje su Gaudentu.
Tai va. Per valandą ji man pasipasakojo tiek, kiek, ko gero, geriausiai draugei papasakojo per visą gyvenimą. O aš sėdėjau ir galvojau - ir už visus šitus paistalus AŠ turėsiu susimokėti, ko aš ČIA atėjau???.
Nebuvo kaip mesti viską ir išeiti, nesinorėjo skandalintis. Tai jau klausiausi kiek ji ten man ką pasakojo, kartais dėl įdomumo paklausdama kažko
ir toliau varo, kokia jos anūkė gabi, kokia dukra švari, kaip su Gaudentu gerai sutaria, kaip su uošve reikia gyventi, kaip savo dukrai draudžia daugiau vaikų turėt, kaip ji savimi rūpinasi, sportuotja, prisižiūri, mėsos nevalgo ir t.t.
Pagaliau išmetė kortas, pasakė, kad man viskas gerai bus, šie metai bus labai geri, gerai uždirbsiu ir šeimoje viskas OK.
-120 litų, ir tiek žinių ,- pasakė. Paėmė pinigus ir įsidėjo į ant stalo esančią kažkokią dėžutę, padarytą iš kaulo.
Inkvizicijos valanda baigėsi. Pati durna, kad susigundžiau. Glušą ir bažnyčioj muša
Taip ir nesupratau, už ką susimokėjau.. išeitų, kad ji man prisistatė, pasipasakojo ir dar gavo už tai 120 litų
Va tokia yra recepto nuo durnumo kaina