Labas vakaras, gal galite pasidalinti Nastios(Anastasijos) iš Molėtų kontaktais?
Prašyčiau į AŽ.
Ačiū iš anksto
Sveikos! Gerai pasikuitus internete radau šiuos kontaktus:
ZOJA. 85 262978, adreso neturiu, bet rekomenduoja jai skambinti 21-22.00 val. tiek vakarų, kiek kantrybės turit priskambinti
SILVIJA KULIEŠIENĖ. 8 687 75188. Lvovo 13-41. Kaina už taro ir būrimą iš delno 70 lt,dar sudaro astrologinę prognozę, bet kainos nežinau, nepasidomėjau. Eisiu pas ją, iš balso gana maloni, įdomu kokie įspūdžiai bus po apsilankymo
SVETLANA. 8 672 73561.Gabijos 75-4 kainos ir kt. nežinau.
ELENA.8 650 98077. adreso, kainos ir kt. nežinau, nepriskambinau.
REGINA. 8 5 2340784. Skambinau, grubiai, pakeltu tonu atsakė, kad buria, bet nieko nepriima...ir metė ragelį. Apie ją radau gerų atsiliepimų internete, bet kažkaip keista, kad net nespėjau paklausti nieko, jau rėkt pradėjo...gal nuo kokios nepatenkintos klientės nukentėjo, gal kam neįtiko, nelegaliai gal dirbo, kas įskundė, įgrįso gal jai, spėliot tik belieka.
ZOJA. 85 262978, adreso neturiu, bet rekomenduoja jai skambinti 21-22.00 val. tiek vakarų, kiek kantrybės turit priskambinti
SILVIJA KULIEŠIENĖ. 8 687 75188. Lvovo 13-41. Kaina už taro ir būrimą iš delno 70 lt,dar sudaro astrologinę prognozę, bet kainos nežinau, nepasidomėjau. Eisiu pas ją, iš balso gana maloni, įdomu kokie įspūdžiai bus po apsilankymo
SVETLANA. 8 672 73561.Gabijos 75-4 kainos ir kt. nežinau.
ELENA.8 650 98077. adreso, kainos ir kt. nežinau, nepriskambinau.
REGINA. 8 5 2340784. Skambinau, grubiai, pakeltu tonu atsakė, kad buria, bet nieko nepriima...ir metė ragelį. Apie ją radau gerų atsiliepimų internete, bet kažkaip keista, kad net nespėjau paklausti nieko, jau rėkt pradėjo...gal nuo kokios nepatenkintos klientės nukentėjo, gal kam neįtiko, nelegaliai gal dirbo, kas įskundė, įgrįso gal jai, spėliot tik belieka.
Buvau pas Regina, tiesa pirma karta buriausi. Tai ji pasake, kad as neistekejusi arba mano santuoka stipriai kliba ir turiu sunu. Santuoka nekliba, nors ir esame nutole, turiu dukra
tolesnis jos burimas parode, kadangi dabar turiu dukra tai bus ir sunus, bet neanksciau kaip po 5m.
Keisiu savo gyvenamaja vieta (kolkas tam priezasciu ner).
Nemazai klausinejo ka vyras dirba, kur gyvenam ir pan. Ir net pora kart akcentavo taisyti santykius su vyru, nes jos zodziais tariant bobos dabar naglos ir pacios kabinas.
Tai gi pasilikciau prie neutralios nuomones apie ja, nes atsakymu i rupimus klausimus negavau (ejau del darbo, o ji vis man seimos reikalus pasakojo).
Ir sunervino su tuo santokos klibejimu ir naujo vyriskio mano gyvenime pasirodymu.....
tolesnis jos burimas parode, kadangi dabar turiu dukra tai bus ir sunus, bet neanksciau kaip po 5m.
Keisiu savo gyvenamaja vieta (kolkas tam priezasciu ner).
Nemazai klausinejo ka vyras dirba, kur gyvenam ir pan. Ir net pora kart akcentavo taisyti santykius su vyru, nes jos zodziais tariant bobos dabar naglos ir pacios kabinas.
Tai gi pasilikciau prie neutralios nuomones apie ja, nes atsakymu i rupimus klausimus negavau (ejau del darbo, o ji vis man seimos reikalus pasakojo).
Ir sunervino su tuo santokos klibejimu ir naujo vyriskio mano gyvenime pasirodymu.....
gal kas turi kontaktus liusia- liudmila is pabares ar salia pabares gyvena.sake kad jinai gera bureja, net mintis skaito ir zmones gydo. atsiliepkite kas buvote. gal kas jos kontaktus turite?
Sveikos,žinau tikrai nebloga būrėja Tauragėje,pati buvau keleta kartu ji atspeja man (pavadinkime taip)70-80% tiesos, tik laikotarpis gali buti ilgesnis, žodžiu man visai patiko ir ima visai nedaug 20 lt,jeigu ka domins rasykite i asmenine zinute, parasysiu jos kontaktus.
Sveiki,
buvau pas Regina is Antakalnio, nieko nepataike, o kai pasakiau, kad nepataike pradejo pykti ir bartis. Nerekomenduoju. Sunervino labai.
buvau pas Silvija, maloni moteris, bet, deja, taip pat pro sona viski jos burimai. Buvau pries metus vasara, pasake, kad siuo metu esu dekrete ir mane supa nauja seima - vyro gimine, atsakiau, kad - ne ir artimiausiu metu neplanuoju, tada vel pakartojo ta pati ir kad jei per 1,5 metu tai neivyks kad netikeciau isvis kortom. Panasu, jos pranasystes neissipildys
pas ja galima nueit, gerai nuteikia, tam tikra terapija
buvau pas Regina is Antakalnio, nieko nepataike, o kai pasakiau, kad nepataike pradejo pykti ir bartis. Nerekomenduoju. Sunervino labai.
buvau pas Silvija, maloni moteris, bet, deja, taip pat pro sona viski jos burimai. Buvau pries metus vasara, pasake, kad siuo metu esu dekrete ir mane supa nauja seima - vyro gimine, atsakiau, kad - ne ir artimiausiu metu neplanuoju, tada vel pakartojo ta pati ir kad jei per 1,5 metu tai neivyks kad netikeciau isvis kortom. Panasu, jos pranasystes neissipildys
pas ja galima nueit, gerai nuteikia, tam tikra terapija
Sveiki, gal galite parasyti burejo Petro is Kauno kontaktini tel. Jis gyvena panemuneje ar tai sanciuose, tiksliai nezinau. veikianciu kontaktus, nes sis nr neveikia 861473480
aciu
aciu
QUOTE(alias @ 2013 10 27, 22:42)
Labas vakaras gal kuri neseniai buvot pas Svetlana is Pasilaiciu (Vilniuje), kiek pas ja kainuoja dabar? Buvau pas ja pries kokius 4 metus, gal pasikeite kas... buciau labai dekinga uz info
Ir man įdomu