Sveikos
gal kas lankesi Kedainiuose pas bureje Geguciu gatveje ??? butu idomu isgirsti atsiliepimus
QUOTE(Tenera @ 2012 06 16, 11:52)
Sveikos mielos mamos,
gal kam nors teko girdėti apie būrėją/aiškiaregę Genutę, dirbančią Kaune, Europos pr.? Ar čia ta pati Genutė Česnuliavičienė? Galbūt esate pas ją lankęsi??
gal kam nors teko girdėti apie būrėją/aiškiaregę Genutę, dirbančią Kaune, Europos pr.? Ar čia ta pati Genutė Česnuliavičienė? Galbūt esate pas ją lankęsi??
Esu buvus pas ja seniai kai dar prie rotuses dirbo. Kad ji kazka mato tai faktas. Bet man nepatiko nes nieko konkreciai nepasake. Viskas apgraibom. Sako nekeliaukit ne artimiausiu metu keliausit bus nelaime. Nu as tikrai del kazkokios burejos pasakymo idejos neatsisakiau nes bilietai buvo nupirkti i Tailanda. Ir nukeliavau ir grizau viskas gerai buvo. O kas domino ateiti ji pasake kad negali sakyti nes tipo mato 2 kelius ir nenzino kuri as pasirinksiu. Nu vienu zodziu nieko konkretaus. O kas pas ja dar buve koki jusus atsileipimai?
QUOTE(Kristeeee @ 2013 02 28, 13:06)
O kas domino ateiti ji pasake kad negali sakyti nes tipo mato 2 kelius ir nenzino kuri as pasirinksiu. Nu vienu zodziu nieko konkretaus. O kas pas ja dar buve koki jusus atsileipimai?
Is dalies man jos "nekonkretumas" ir patinka. Bureja negyvena jusu gyvenimo, gali tik patart... Rinktis ir gyventi reiks jums. As pas ja buvus labai senai ir konkreciau ji pasakius du dalykus - kad neprarasiu darbo (kai apie atleidimus darbe nieks nekalbejo dar pusmetis po mano apsilankymo pas ja, paskui prasidejo ir manes tikrai neatleido), ir pasake del sveikatos kas irgi issipilde. Kitu dalyku ji nekonkretizavo. Anot jos, anksciau ji sakydavo tarkim koki zmogu sutiksi, su detalem ir pan.ir zmones iseje paskui puola ieskot pirmo pasitaikiusio panasaus, randa ir nueina ne su tuo zmogum... Paskui grizta sako "neissipilde". O ji sako jie patys neislauke to ivykio, pasirinko ne ta kas skirta, tik pagal jos nusakyta isvaizda. Todel ji nebebuna konkreti, nes zmones viska susigadina. Viskas todel, kad mums visiems yra kazkas skirta, taciau taip pat leista ir si ta pakeisti. Jei viska zinosi, bus juk neidomu gyventi
Jei noris konkreciau, pas ja eiti tik su nuotraukom ir konkreciais klausimais sakyciau gal i artimesne ateiti net. O norint detaliu i ateiti, as eiciau pas bureja, kuri buria kortomis.
Sveikos,
Gal kas zino Sergejaus Vilniuje (aludariu gatveje) telefona. Kiek ieskojau radau tik 2007 m. postuose 8-5-2498902 telefona. Juo niekas neatsiliepia. Gal pasikeite numeris (nors sitas neatrodo, kad butu atjungtas)? O gal Sergejaus Aludariu gatveje nebera?
Aciu
Gal kas zino Sergejaus Vilniuje (aludariu gatveje) telefona. Kiek ieskojau radau tik 2007 m. postuose 8-5-2498902 telefona. Juo niekas neatsiliepia. Gal pasikeite numeris (nors sitas neatrodo, kad butu atjungtas)? O gal Sergejaus Aludariu gatveje nebera?
Aciu
QUOTE(Comma @ 2013 03 01, 10:38)
Sveikos,
Aciu
Aciu
Prisiskambinau. Sergejus vis dar dirba Aludariu gatveje
Labai nebloga bureja yra Vilniuje, buria kortomis
Valentina 8 601 33480
navalenti@yahoo.com
Valentina 8 601 33480
navalenti@yahoo.com
Prašom plačiau, kokia jos patirtis, būrimai pildosi?
Parasykite prasau kas zinote Svetlanos is Pasilaiciu tel nr
Noriu informuoti kad mire bureja Zinaida is Kauno ...
Sveikos,neseniai buvau pas bureja Vera Marijampoleje,tai kazkas nerealaus,dar nepaemus kortu i rankas taip ispasakojo mano gyvenima,kad likau apstulbus.Kai isdeliojo kortas,tai pasake tokiu dalyku,kur tikrai zinojau tik as.Tikrai verta apsilankyti,nes ji ne tik bureja,bet ir astrologe,taip pat ji dirba su biblija,tikrai turi daug galiu,aisku,ji tikrai nepades jums jei noresite kazkam pikto,bet jei jums sunku asmeniniame gyvenime ar nesiseka verslas,neabejokite,tikrai pades,gali padeti susiklijuoti net byranciai santuokai.Tikrai pabandykit ir isitikinsit,kad visos tos,kurios skelbiasi,tai taip nublanksta pries Vera,tokios atrodo sarlatanes,nors ir atspeja kai ka,bet Vera,tai kazkoks stebuklas.Veros kontaktiniai tel,nr.8636 62156,8656 53090.Sekmes Jums,tikrai nenusivilsit.
Nezinau ar buvo rasyta, as bandziau pries pusmeti on-line burtis pas NATALIJA VEDA:
http://www.manodrabu...tomis-ir-ne-tik
Man patiko, kad is pradziu daro testa uz kuri nereik moket, nes buna, kad kortos nerodo apie koki nors zmogu. Daro tik metams i prieki prognozes. Pries kreipiantis gerai isiskaitykit pateikta jos info.
Plius apie save jai nieko nepasakojus, ji vyro nuomone apie mane zodis i zodi apibudino. Siaip mano konsultacija buvo trumpa, kai pasake, kad dar vieni metai lygiai tokie pat bus, nieko daugiau zinot ir nebenorejau.
http://www.manodrabu...tomis-ir-ne-tik
Man patiko, kad is pradziu daro testa uz kuri nereik moket, nes buna, kad kortos nerodo apie koki nors zmogu. Daro tik metams i prieki prognozes. Pries kreipiantis gerai isiskaitykit pateikta jos info.
Plius apie save jai nieko nepasakojus, ji vyro nuomone apie mane zodis i zodi apibudino. Siaip mano konsultacija buvo trumpa, kai pasake, kad dar vieni metai lygiai tokie pat bus, nieko daugiau zinot ir nebenorejau.