Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(bafi @ 2012 05 12, 19:13)
inot, as pasakysiu tik is savo puses, nemanau kad cia antireklama bus..nes zmones tiki viskuom.. biggrin.gif
ka ji prikalbes tas ir bus..nes jus tuo tikesit...taip ir numirt galima...jeigu prikarksi kazkas mirti, ar skyrybas..vien nuo musu mastymo, nuo baimes..ir laukimo kad bus nelaime ir atsitinka.... doh.gif

bukit atsargios merginos....nieko gero is tu bureju...

Bet jus nepamirskit, kad ten ir nemazai gero pasako mirksiukas.gif Ir jei zmogus ties tuo uzsifiksuoja, itiki, tai taip ir buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 05 07, 14:37)
sveiki, gal kas lanketės pas burėją molėtų rajone, gyvena vienkiemyj mediniame name, buria rusiškai, kortomis? reikia kontaktinio tel. labai

Ir man lb idomu! Gal bent zinot kokiam kaime gyvena?
Atsakyti
Sveikos,

Gal galetumet man kas parasyti Galinos ar kitos geros burejos is vilniaus kontaktus? Forume galinos telefona radau labai sena, dar stacionaru. Reiktu burejos, kuri nuziurejimus galetu nuimti ir butu gerai, kad su nuotraukom dirbtu. Rusiskai nekalbu...

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wsin: 14 gegužės 2012 - 22:00
Gal kas lanketes pas Ala Prokofjovaite?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2012 05 15, 10:31)
Gal kas lanketes pas Ala Prokofjovaite?Kokie atsiliepimai?

man ir butu idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuba71 @ 2012 05 09, 13:22)
Sveiki,

Gal kas lanketes Vilniuje pas bureja Aldona? Virsuliskese? Gal turit tel nr ?

I az,
Dekoju 4u.gif

lankiausi, tikrai ji nieko nepasako schmoll.gif kontaktu nebeturiu bet antra syk pas ja neiciau.

turiu klausima, gal kuri zinote zmogu galinti nuimti uzkalbejimus ir etc. ?
Atsakyti
Noreciau paprasyti Virginijos is Perkunkiemio adreso i AZ.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijav: 16 gegužės 2012 - 17:37
QUOTE(lilijav @ 2012 05 16, 19:37)
Noreciau paprasyti Virginijos is Perkunkiemio adreso i AZ.
Aciu  4u.gif

Aciu, jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 26, 16:32)
Taip butu galima pavaizduoti modeli tavo sakinio, kuri pazymejau raudonai.

user posted image

Medzio "kamienas" yra praeitis - ji nekintama, todel bet kuri bureja ja gali nupasakoti daugiau maziau tiksliai. Skirsis tik detales, priklausancios nuo pacios burejos issilavinimo  smile.gif Juodas taskas yra dabartis  ir iki tos minutes, kai tu atsisedai pas bureja, ja taip pat galima pasakyti. Toliau - po tasko - ateitis. Ju daug. Maza to, kiekviename ateities varianto taske yra dar kelios galimybes, kurias butu galima pavaizduoti tokia schema:

user posted image
Ateitis kinta kiekviena minute, priklausomai nuo tavo  elgsenos, minciu, darbu, bei ivykiu, nepriklausanciu nuo taves...Taigi ateiti kuria zmogus pats (savo prigimtiniu duotybiu remuose). Tai dabar pabandyk sau atsakyti, kas yra "gera bureja"  smile.gif  Bet kuri bureja geriausiu atveju gali pamatyti labiausiai tiketina ateities varianta pagal tavo dabartine situacija. Ir viskas. Anksciau gyvenimas nebuvo toks inertiskas todel ir ateiti prognozuoti buvo galima kurkas tiksliau.  Dabar tai praktiskai nerealu...nebent zmogus gyvena labai uzdara ir vienoda gyvenima, kuriame praktiskai niekas nevyksta smile.gif Taigi eiti pas bureja ar pas bet koki kita mantista su tikslu  "suzinoti ateiti",  yra tuscias reikalas ir pinigu ismetimas. smile.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif Nėra nė ko bepridurti,gal tik pailiustruosiu buitiniu pavyzdžiu.Moteris eilinį kartą susipyksta su vyru.Kyla bent trys emocijos-"skirsiuos su bjaurybe...","O ką jis be manęs darys,juk gaila,visgi mielas žmogus galėtų būti...","O kur aš eisiu,kur dėsiuos su vaikais...".Kuri emocija vyraus dažniausiai,ta ir nulems tolimesnę ateitį.Čia galimi trys variantai,kaip žmogus susikuria sau gyvenimą-1-laisva,2-globėja,3-auka.Programa įsitvirtina.

Man gera būrėja ta,kuri padeda susivokti ką susikursime,jei nieko nekeisime,kaip galime įtakoti ar pakeisti norima linkme ir su kuo susitaikyti,nes kova tik bereikalingas energijos švaistymas.
Atsakyti
QUOTE(DA Imperatore @ 2012 05 16, 19:54)
Pritariu. drinks_cheers.gif Nėra nė ko bepridurti,gal tik pailiustruosiu buitiniu pavyzdžiu.Moteris eilinį kartą susipyksta su vyru.Kyla bent trys emocijos-"skirsiuos su bjaurybe...","O ką jis be manęs darys,juk gaila,visgi mielas žmogus galėtų būti...","O kur aš eisiu,kur dėsiuos su vaikais...".Kuri emocija vyraus dažniausiai,ta ir nulems tolimesnę ateitį.Čia galimi trys variantai,kaip žmogus susikuria sau gyvenimą-1-laisva,2-globėja,3-auka.Programa įsitvirtina.

Man gera būrėja ta,kuri padeda susivokti ką susikursime,jei nieko nekeisime,kaip galime įtakoti ar pakeisti norima linkme ir su kuo susitaikyti,nes kova tik bereikalingas energijos švaistymas.

O ar gali kortos pasakyti kas bus jei yra du keliai- kuri yra geriau rinktis ir kas laukia viename ir kitame?Jei taip-tai pas kaVilniuje geriausia siuo klausimu kreiptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darausra: 17 gegužės 2012 - 11:11
QUOTE(darausra @ 2012 05 17, 11:06)
O ar gali kortos pasakyti kas bus jei yra du keliai- kuri yra geriau rinktis ir kas laukia viename ir kitame?Jei taip-tai pas kaVilniuje geriausia siuo klausimu kreiptis?

Gali.Kažkaip šiuolaikinės Taro mokyklos ties tokio pobūdžio pagaba ir dirba.Kai laikmečio tempai tokie spartūs ir per vieną gyvenimą sugebame nugyventi net tiek,kam anksčiau reikėdavo kelių gyvenimų "fatalistinės,viso gyvenimo"pranašystės darosi mažai naudingos ir mažai tiksios.
Aš nežinau tokios būrėjos Vilniuje,bet manau,jų tikrai daug.Gal kas iš Vilniečių jums parekomenduos.
Atsakyti
Man taip pat i AZ atsiuskite Virginijos numeriuka. Dekui smile.gif
Atsakyti