Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

labas! gal kas galite patarti pas ka cia reikia kreiptis! viena pazistama sako kad ji yra prakeikta , ir pagaliau nori nuimti ta prakeikima! tai paklause manes ar zinau arba galiu suzinuoti pas ka kreiptis Vilniuje? gal kaszinot kur ir kas uzsiimineja? 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti ką nors, kas suranda dingusius žmones. Vakar dingo mano tėvas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vbg @ 2012 04 19, 16:30)
Gal galit parekomenduoti ką nors, kas suranda dingusius žmones. Vakar dingo mano tėvas verysad.gif

Ačiū Dievui ir geriems žmonėms, jau atrado biggrin.gif , vis tik per policiją.
Dėkui visiems padėjusiems.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu papasakoti ka nors apie Ginta Maciene berods is Panevezio? Buciau dekinga isgirdusi atsiliepimus smile.gif Kiek zinau ji buria Taro kortomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 02 21, 00:11)
Sveikos, mamytės,
prieš 12-13 metų Vilniuje, arklių g. 6 (berods toks namo nr buvo) buvo tokia būrėja. Išmesdavo 12 ar 13 kortų ir viską užrašydavo ant lapo. Jos būrimas būdavo visam gyvenimui. Viskas pildosi iki šiol ir labai norime vėl ją rasti. Ji ne lietuvė, bet lietuviškai mokėjo. Tuo metu jai buvo kažkas apie 40metų. Gal kas nors žino dabar jos kontaktus? Labai norime ją rasti.. Bandėm praėjus porai metų skambinti ten, bet atsiliepė kažkokia įmonė... Nuvažiavus ten, taipogi tokios jau neberadom  verysad.gif padėkit surasti ją  verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 21 balandžio 2012 - 15:22
Sveikos,gal kam teko lankytis pas Vaiva Budraityte? Kokie atsiliepimai? ar verta?
Atsakyti
sveiki, gal kas lanketės pas burėją molėtų rajone, gyvena vienkiemyj mediniame name, buria rusiškai, kortomis? reikia kontaktinio tel. labai
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 05 07, 13:37)
sveiki, gal kas lanketės pas burėją molėtų rajone, gyvena name prie kapinių, šalia bažnyčia, buria rusiškai, kortomis? reikia kontaktinio tel. labai

Atsakyti
Sveiki,

Gal kas lanketes Vilniuje pas bureja Aldona? Virsuliskese? Gal turit tel nr ?

I az,
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
[quote=vbg,2012 04 19, 14:30]
[/quote
Labai uzjauciu del tecio,tikiuosi atsiras. Mano sesers vaikino brolis buvo dinges ir labai ilgai niekas negalejo jo rast. Tada jo tevai kreipesi i bureja Irena,kazkur prie Baltupiu gyvena. Ji pasake,kad jis gyvas ir atsiras mazdaug 3men. laikotarpyje. Uz dvieju menesiu ir savaites jis pasirode sveikas ir gyvas! Negalejau atsistebet kaip taip tiksliai pasake. Cia buvo gan senai, nezinau ar ji dar dirba,turiu numeri,bet pati vis neprisiruosiu uzsirasyt. 865256459 pabandyk, girdejau ,kad ji tikrai labai gera. Sekmes tau!
Atsakyti
nenoriu nieko izeisti...bet nejau jus tikit zmonemis kurie kalba is lempos...pataiko kartias nepataiko..ir dar pinigus ima....nezinau..as tai nezaisciau savo likimu....nei vienas zmogus negali zinoti daugiau nei zmogui duoda...
kad ir tie horoskopu sudarinetojai..nu juk visiska pieva raso..kas metai karojasi tas pats per ta pati;)
nepasitikekit aklai tais kurie moka uzkalbineti...
Papildyta:
QUOTE(pushelė @ 2010 01 12, 18:31)
Ir bereikalo važiuosit.. Buvau prieš porą metų, tai tokių nesamonių pripaistė.  Jau turėjau ir ištekėt ir išsiskirt pagal ją, ir dar vaikelio susilaukt... Draugei pripasakojo kad abu tėvai tais pačiais metais mirs, tai tokiom nuotaikom gyveno pora gal mėnesių kad žmogaus atpažint nėjo.. Taip kad reiktų gerai pagalvot ar verta trenktis į Varnius (aišku gal Jum netoli)..

inot, as pasakysiu tik is savo puses, nemanau kad cia antireklama bus..nes zmones tiki viskuom.. biggrin.gif
ka ji prikalbes tas ir bus..nes jus tuo tikesit...taip ir numirt galima...jeigu prikarksi kazkas mirti, ar skyrybas..vien nuo musu mastymo, nuo baimes..ir laukimo kad bus nelaime ir atsitinka.... doh.gif

bukit atsargios merginos....nieko gero is tu bureju...
Atsakyti