vakar buvau pas izymiaja Vanda (ekstrasensu musio nugaletoja) Poilsio 15-3, tai kol ispudziai dar sviezus - noriu pasidalinti.
Atvazliaviau lygiai sutartu laiku, paskambinus skabuciu - is virsaus gavau norodymus nusivalyt kojas ir lipt laiptais virsun.
Palipau virsun, uzejau kambariukan, sedi Vanda - saldaini grauzia ir isakanciu tonu liepia nusirent, sestis priesais ja ir isikibt i kedes sonus, kad ranku netycia nesukryziuociau.
Darau kas liepta. Tuomet ji liepia ziureti man i akis ir pradeta maisyt kortu kalade. Susiranda mano korta, meta...
Viskas pas mane puiku, vyras geras, stengiasi del seimos. Man paciai kazkoks sirdies skausmas, grauzatis del vyro...."na neturi jis jokios kitos bobos, ko tu ji grauzi ir itarineji" (atejau visai ne to suzinot ir apie vyra taip net nemastau
).
Tada ji man toliau meta kortas ir sako: turi viena dukra, greit turesi antra...
As nusisypsau, jai pro akis tas neprasmuko - sako " ne, ne, kortos rodo, kad turi antra vaika - berniuka", sakau, kad ne. Tada ji man sako - reiskia turesi.
Mato, kad sypsausi toliau - tada jau pati klausia - tai kiek tu vaiku turi? du?
sakau, kad turiu tris
ir visas dukteris.
Na tada ji pradejo burt apie dukras: kur jos mokysis, kada istekes...nors to visai neklausiau ir kazkaip neidomu buvo kada tos mabo dukros istekes...
Tada jai suskamba mobilus, ji atisliepia ir pradeda diskusija:
Skambina kazkoks Vikroras, ale jos didelis uzsakovas, kuris renka jai zmones Londone, ji derina smulkmenas, kad reikia butinai ofiso, kad jis surinktu kuo daugiau zmoniu, kad ji atsivez kazkokia cioce, kuri vaistus gamina.
Uzkliuvo tai, kad ji jam sako "na mes bendradarbiaujam, ji vaistus gamina, o as juos "priskiriu", tada zvilgt i mane, kad as i ja ziuriu ir pradeda "taisytis" , kad ji dirba savo darba, mato zmoniu ligas ir iskart jau vaistus jiem siulo
zodziu totalus kosmaras, sedi ir matai kaip bobule-verslininke bizni daro
Taip ji kokias 15min tarskejo, nzn kaip man pakako kantrybes sedet ir klausyt.
Toliau ji padeda rageli, ziuri i mano kortas ir sako.
Na taip, tu turi tris mergaites, maziausia dar visai maza, bet tu tuojau grisi i darba.
Gausi pasiulyma ir darbas bus geras. Jei anksciau uzdirbai 1600, tai dabar gausi 2000lt
Totali nesamone.
Tada as uzklausiu jos - tai kada ta ketvirta vaika gimdysiu?
Ji man atsako - kai tavo mazajai bus 3 metai (mano mazajai 4m)
Va tada as atsistoju ir apsirengiu. Ji ziuri i mane - tipo daugiau nieko neori suzinoti? as jai atsakiau, kad jau viska suzinojau : kad viska ka ji man sake yra visiska nesamone ir daugiau nesamoniu klausyt nenoriu.
Paklausiai kiek turiu sumoket ir isejau.
Va tokia tat patirtis pas Vanda, jei klaustumet mano patarimo - pasakyciau, kad ji absoliuti verslininke, kurios tikslas - pinigai.
O del matymo - is mano pasakojimo galite susidaryt nuomone kiek toli pazenges jos matymas