Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(mishkinuke @ 2012 02 22, 21:34)
As buvau pas Margarita is seskines.
Labai paprastai - jokiu klausimu - tik pamaisiau kortas ir pasake apie mane, vyra, drauga, ateities perspektyvas nusake.... O ejau, nes nezinojau katra rinktis.... kai 2 patinka...  unsure.gif

gal galima kontakciukus ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 06, 11:54)
Tai žinai tik tu pati, turi nutildyti triukšmą savyje, pasidėti protą į lentyną, kad netrukdytų, ir paklausti savęs, savo širdies, savo sielos.

bandau tai sužinoti,ir pasirodo klausymų manyje daugiau nei atsakymų,o tiesa kažkur anapus...ir sunkiausia iš to ką išvardinot tai nutildyti triukšmą...gal būt,kada nors tai įvyks.
Atsakyti
tujų 15-1, Vilnius, 860952455. Bureja cia, jeigu ka...smile.gif

apsilankymas 50 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katarinka: 06 kovo 2012 - 13:36
QUOTE(lucja @ 2012 02 16, 13:33)
kam teko buti pas Sergeju, kiek jis praso uz burima? 4u.gif

80 Lt smile.gif Bet as pas ji taip iki galo ir neissiburiau smile.gif)
Atsakyti
vakar buvau pas izymiaja Vanda (ekstrasensu musio nugaletoja) Poilsio 15-3, tai kol ispudziai dar sviezus - noriu pasidalinti.
Atvazliaviau lygiai sutartu laiku, paskambinus skabuciu - is virsaus gavau norodymus nusivalyt kojas ir lipt laiptais virsun.
Palipau virsun, uzejau kambariukan, sedi Vanda - saldaini grauzia ir isakanciu tonu liepia nusirent, sestis priesais ja ir isikibt i kedes sonus, kad ranku netycia nesukryziuociau.
Darau kas liepta. Tuomet ji liepia ziureti man i akis ir pradeta maisyt kortu kalade. Susiranda mano korta, meta...
Viskas pas mane puiku, vyras geras, stengiasi del seimos. Man paciai kazkoks sirdies skausmas, grauzatis del vyro...."na neturi jis jokios kitos bobos, ko tu ji grauzi ir itarineji" (atejau visai ne to suzinot ir apie vyra taip net nemastau lotuliukas.gif ).
Tada ji man toliau meta kortas ir sako: turi viena dukra, greit turesi antra...
As nusisypsau, jai pro akis tas neprasmuko - sako " ne, ne, kortos rodo, kad turi antra vaika - berniuka", sakau, kad ne. Tada ji man sako - reiskia turesi.
Mato, kad sypsausi toliau - tada jau pati klausia - tai kiek tu vaiku turi? du?
sakau, kad turiu tris lotuliukas.gif ir visas dukteris.
Na tada ji pradejo burt apie dukras: kur jos mokysis, kada istekes...nors to visai neklausiau ir kazkaip neidomu buvo kada tos mabo dukros istekes...
Tada jai suskamba mobilus, ji atisliepia ir pradeda diskusija:
Skambina kazkoks Vikroras, ale jos didelis uzsakovas, kuris renka jai zmones Londone, ji derina smulkmenas, kad reikia butinai ofiso, kad jis surinktu kuo daugiau zmoniu, kad ji atsivez kazkokia cioce, kuri vaistus gamina.
Uzkliuvo tai, kad ji jam sako "na mes bendradarbiaujam, ji vaistus gamina, o as juos "priskiriu", tada zvilgt i mane, kad as i ja ziuriu ir pradeda "taisytis" , kad ji dirba savo darba, mato zmoniu ligas ir iskart jau vaistus jiem siulo doh.gif
zodziu totalus kosmaras, sedi ir matai kaip bobule-verslininke bizni daro doh.gif
Taip ji kokias 15min tarskejo, nzn kaip man pakako kantrybes sedet ir klausyt.
Toliau ji padeda rageli, ziuri i mano kortas ir sako.
Na taip, tu turi tris mergaites, maziausia dar visai maza, bet tu tuojau grisi i darba.
Gausi pasiulyma ir darbas bus geras. Jei anksciau uzdirbai 1600, tai dabar gausi 2000lt doh.gif
Totali nesamone.
Tada as uzklausiu jos - tai kada ta ketvirta vaika gimdysiu?
Ji man atsako - kai tavo mazajai bus 3 metai (mano mazajai 4m) lotuliukas.gif
Va tada as atsistoju ir apsirengiu. Ji ziuri i mane - tipo daugiau nieko neori suzinoti? as jai atsakiau, kad jau viska suzinojau : kad viska ka ji man sake yra visiska nesamone ir daugiau nesamoniu klausyt nenoriu.
Paklausiai kiek turiu sumoket ir isejau.

Va tokia tat patirtis pas Vanda, jei klaustumet mano patarimo - pasakyciau, kad ji absoliuti verslininke, kurios tikslas - pinigai.
O del matymo - is mano pasakojimo galite susidaryt nuomone kiek toli pazenges jos matymas doh.gif
Atsakyti
mamaSandra-ačiū už info...Atšoka fantazijos nuo tokių ala būrėjų verslininkių...beje-ar po visko ji išdrįso imti pinigus???
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 03 07, 20:56)
mamaSandra-ačiū už info...Atšoka fantazijos nuo tokių ala būrėjų verslininkių...beje-ar po visko ji išdrįso imti pinigus???

pinigu imt neisdriso

ai va, dar ka pasake:
zodziu po to kai gausiu darba uz 2000lt/men - pradesim statyti nama.
Buta, kuriame dabar gyvename paliksime savo vyriausiai dukrai, nors pries tai ji man sake, kad dukra mokysis Vilniuj, ten suras vyra, istekes ir pasiliks
Tai kam tada jai tas butas, bet ji matyt pamirso apie tai ka anksciau sake
Juokingiausia tai, kad jau 15m kaip savo name gyvenam, tai koks dar butas ir busimas namas
Vai vai, tikrai ir as dar nieko panasaus nesu gyvenime girdejus.
kai is jos isejau - pikta buvo del sugaisto laiko, aciu Dievui, kad papako proto iseit ir tolesniu marazmu neklausyt.

Atsakyti
Ale kokia..... MamaSandra, o tai del kokio mokescio buvote sutare su ja, kai ejote? Sake suma? Tiesiog idomu, kiek kainuoja zmoniu kvailinimas? Gerai, kad Jus atsistojote ir isejote, bet jauciu, kad yra tokiu zmoniu, kurie ir sumoka uz prikabintus makaronus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Geocinta @ 2012 03 08, 09:40)
Ale kokia..... MamaSandra, o tai del kokio mokescio buvote sutare su ja, kai ejote? Sake suma? Tiesiog idomu, kiek kainuoja zmoniu kvailinimas? Gerai, kad Jus atsistojote ir isejote, bet jauciu, kad yra tokiu zmoniu, kurie ir sumoka uz prikabintus makaronus  verysad.gif

zinokit as pries eidama pas ja net nepaklausiau kiek kainuoja...
pasiskaiciau forumuose, kad merginos moka nuo 50lt, o jei kokiu ligu randa, kurias gydydt reikia - tuomet jau visai brangiai kainuoja lotuliukas.gif
Sverbiausia, kas labai nemaloniai nuteikia - tas perdetas valdingumas, tiesiog stengiamasi tave sugluminti, kad nekiltu net noro "autoriteto" uzkalbint.

idomu pasidare ar cia man vienai taip, paieskojau info, tad jei idomu - galit paskaitinet:
http://www.15min.lt/...0#axzz1oVWe6Pjg
paziurekit komentarus

http://www.15min.lt/...5#axzz1oVXecpg7
Atsakyti
O kas nors mate ekstasensu musi? Kaip ji ten nugalejo????? As asmeniskai nemaciau nei vienos laidos. Maciau tik rusiska eksrasensu musi, kur dalyvavo Anika.... Tai Anika tikrai parode, kad kazka gali ir kazka mato. Mastau dabar, jei nugalejo ne Anika, o sitoji, tai ji turetu kazka moketi.... Taciau tikiu, kad mamaSandra nesulkydo ir ji tikrai tik lupa pinigus...
Gal kas zino, is kur galima parsisiusti ta lietuviska ekstrasensu musi? Labai smalsu paziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2012 03 05, 19:39)
Sveiki, gal kas žinote Jono Markūno kontaktus?

8 - 699 - 15074 mobilus telefonas, bet jam prisiskambinti imanoma tik 7 dieni, bent jau man tik tada pavyko:)

Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 02 22, 20:34)
As buvau pas Margarita is seskines.
Labai paprastai - jokiu klausimu - tik pamaisiau kortas ir pasake apie mane, vyra, drauga, ateities perspektyvas nusake.... O ejau, nes nezinojau katra rinktis.... kai 2 patinka...  unsure.gif

Na ir kaip susidare nuomone apie Margarita? Ar daug pasake ir ar nors ka i tema?
Atsakyti