Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(Gytarė @ 2012 02 16, 15:19)
Todėl gi, kad jis ne vienam žmogui labai pakenkė.

Manau, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Man patiko tai, kad jis labai realiai teigia apie musu proteviu ir musu paciu nuodemes ir to pasekoje issivysciusias ligas..Kaip sako esame patys savo likimo kalviai.
Atsakyti
QUOTE(egloshkke @ 2012 02 16, 18:13)
Man patiko tai, kad jis labai realiai teigia apie musu proteviu  ir musu paciu nuodemes ir to pasekoje issivysciusias ligas..Kaip sako esame patys savo likimo kalviai.

Jokios logikos schmoll.gif jei musu sveikata ytakoja musu proteviu nuodemes, tuomet mes patys nesam savo likimo kalviai,o prie to labai prisideda tevai, seneleiai, proteviai, proproteviai ir t.t. Ot.
Atsakyti
aha, o davai gyvent siandien? be praeities, be mazgu, be karmu, be ko ten dar... - o davai gyvent siandien - ka - sunku?
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2012 02 17, 22:41)
aha, o davai gyvent siandien? be praeities, be mazgu, be karmu, be ko ten dar... - o davai gyvent siandien - ka - sunku?

g.gif na.... galima butu, bet.... tada nebus ko apkaltint del savo ligu/nesekmiu! biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif aha, tas man irgi labai nepatinka schmoll.gif
kai pagalvojai, ka prisidarei doh.gif tai jo jo, tik karma kalta
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 02 17, 23:36)
Jokios logikos schmoll.gif jei musu sveikata ytakoja musu proteviu nuodemes, tuomet mes patys nesam savo likimo kalviai,o prie to labai prisideda tevai, seneleiai, proteviai, proproteviai ir t.t. Ot.

Na taip, teisingai pastebejot.. Bet jeigu patys nedarysime nuodemiu, gyvensime kaip Dievas moke, tai ir neleisime kad isigaletu tos proteviu nuodemiu pasekmes mums ir musu vaikams. Per atgaila viska galime pakeisti net savo likima..Taip kad is esmes, kaip Markunas teigia esames patys savo likimo kalviai..
Atsakyti
bet tai turim atgailauti del proteviu nuodemiu,kuriu net nezinom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 02 22, 12:11)
bet tai turim atgailauti del proteviu nuodemiu,kuriu net nezinom  blink.gif

Kiekvienam iš mūsų tenka kažkiek giminės karmos.
Atsakyti
As buvau pas Margarita is seskines.
Labai paprastai - jokiu klausimu - tik pamaisiau kortas ir pasake apie mane, vyra, drauga, ateities perspektyvas nusake.... O ejau, nes nezinojau katra rinktis.... kai 2 patinka... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote Jono Markūno kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 22, 16:03)
Kiekvienam iš mūsų tenka kažkiek giminės karmos.

O gal žinote kaip sužinoti kokia ta karma yra ?
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2012 03 06, 10:12)
O gal žinote kaip sužinoti kokia ta karma yra ?

Tai žinai tik tu pati, turi nutildyti triukšmą savyje, pasidėti protą į lentyną, kad netrukdytų, ir paklausti savęs, savo širdies, savo sielos.
Atsakyti