Mergaites, teko girdet geru atsiliepimu apie buriancia mociute is Jonavos, gal kuri zinot ir turit duomenis, butu didelis aciukas
Sveikos,perverciau puse temos,bet niekaip nepavyko surasti Vilijos Lobaciuvienes kontaktu ,gal galite brukstelti jei kuri zino
Aciu
Aciu
O kiek dabar Zoja ima, kiek duosi, ar kaina pasako? Dar klausimukas, gal kas zino, ar Zoja skaito is nuotrauku? Ar nuima nuziurejimus ir pan? Ar yra kam neissipilde jos pranasystes? Kiek laiko skyria susitikimui? Jei kas galetu, pasidalinkite, please, dar asmeniniais pavyzdziais.
QUOTE(Marinoch_ka @ 2011 09 18, 00:48)
jei kas turit Zojos tel.nr parasykit prasau i az.
Pries metus buvau pas ja, reikejo skambinti tik nuo 21.50 iki 22.00 , taip ir skambinau, kai prisiskambinau susitarem po keliu dienu kad ateisiu, pirmas ispudis teigiamas, grazus tvarkingas butas, ji pati ne kaip kokia babute-raganiuke, normali, maloni moteriske. pradzioi uzrase gimimo data, paskaiciavo, papasakojo apie mane, apie vyra, sunu... (bet sita ir taip zinau, seip visiems tas tinka) paskui bure kortom, sake mazai bet viska pataike. mano vyras tada norejo versliuka prasukt, pries tai buvo nuejes pas Azanova, kuris jam pasake kad viskas gausis labai gerai net menesi , vos ne diena pasake kada reikia pradet, Zoja pasake atvirksciai, sako nieko jisai is to negaus, neuzsidirbs pinigu, papasakojau apie Azanovo pranasumus, sako -Nesuprantu kaip jisai galejo taip pasakyti... ir nepamatyti. Kaip ji pasake taip ir gavosi istikruju. Duoda daug zmonisku patarymu. Dauguma dalyku issipilde greiciau negu sake, pvz sake po keliu menesiu, bet tas atsitiko po keliu savaiciu ,
Kazkaip daugiausia apie darba ir kalbejo. Dabar vel noriu nueiti, bet pameciau nr.
Manau reikia paciai biski pasiruost, sugalvoti kuo daugiau klausimu kurie neduoda ramiai gyventi. susikaupti, paciai maziau kalbeti.
Pries metus buvau pas ja, reikejo skambinti tik nuo 21.50 iki 22.00 , taip ir skambinau, kai prisiskambinau susitarem po keliu dienu kad ateisiu, pirmas ispudis teigiamas, grazus tvarkingas butas, ji pati ne kaip kokia babute-raganiuke, normali, maloni moteriske. pradzioi uzrase gimimo data, paskaiciavo, papasakojo apie mane, apie vyra, sunu... (bet sita ir taip zinau, seip visiems tas tinka) paskui bure kortom, sake mazai bet viska pataike. mano vyras tada norejo versliuka prasukt, pries tai buvo nuejes pas Azanova, kuris jam pasake kad viskas gausis labai gerai net menesi , vos ne diena pasake kada reikia pradet, Zoja pasake atvirksciai, sako nieko jisai is to negaus, neuzsidirbs pinigu, papasakojau apie Azanovo pranasumus, sako -Nesuprantu kaip jisai galejo taip pasakyti... ir nepamatyti. Kaip ji pasake taip ir gavosi istikruju. Duoda daug zmonisku patarymu. Dauguma dalyku issipilde greiciau negu sake, pvz sake po keliu menesiu, bet tas atsitiko po keliu savaiciu ,
Kazkaip daugiausia apie darba ir kalbejo. Dabar vel noriu nueiti, bet pameciau nr.
Manau reikia paciai biski pasiruost, sugalvoti kuo daugiau klausimu kurie neduoda ramiai gyventi. susikaupti, paciai maziau kalbeti.
QUOTE(Ramiele @ 2012 01 19, 21:42)
Prašom plačiau apie Zoją, ir iškur ji yra dar domintų burėjos iš Jonavos, ieškojau, bet sunku šitam forume kažką susigaudyt
Zoja is Vilniaus. Asmeniskai dar nebuvau, bet atsiliepimai apie ja teigiami.
sveikos, merginos,
gal kuri pasakytumet, kiek pinigeliu reikia pasiruosti einant pas Vaiva? Neradau temoje. Skaiciau nuo pradziu, bet paskui prasidejo barniai, tai praleidinejau puslapius, tai gal ir praleidau.....
aciu
gal kuri pasakytumet, kiek pinigeliu reikia pasiruosti einant pas Vaiva? Neradau temoje. Skaiciau nuo pradziu, bet paskui prasidejo barniai, tai praleidinejau puslapius, tai gal ir praleidau.....
aciu
QUOTE(vauga @ 2012 01 21, 10:56)
sveikos, merginos,
aciu
aciu
Sveika,buvau lygiai pries metus tai 100lt mokejau
aciu
Labai labai labai ieskau burejos Zojos is VIlniaus kontaktu... Merginos, labai prasau, jeigu turite kuri nors, atsiuskite i AZ, labai labai lauksiu...
pas Zoja buvau senokai, man asmeniskai ispudzio nepadare
QUOTE(ataner @ 2012 01 26, 18:27)
pas Zoja buvau senokai, man asmeniskai ispudzio nepadare
Buvau praeita savaite. Nuteikia pozityviai, isejau is jos tikrai su kita nuotaika, o problemos neatrode tokios baisios, kokios buvo pries einant pas ja O del ateities paziuresim, laikas parodys. Geriausias dalykas, kad nesijauti, jog permokejai, kaip buna pas kitus: nueini, sumoki ir iseini su jasmu, kad tai ka isgirdai, neverta tiek pinigu. Zoja neskubina, neprimena, kiek laiko jau praejo, nesako, kad tai bus paskutinis klausimas ir pan. Nebera tos "komercijos".
Girdejau, kad dar Azanovas yra stiprus. Bet pas ji kaip tik ta komercija jauciama. Ieskau zmoniu, kurie lankesi pas Azanova Vilniuje, kad pasidalintu ispudziais. Jei kas buvo, parasykite cia ar i az.
Vakar isgirdau, kad Lentvaryje (netoli Vilniaus) yra tokia bureja Marija. Senute apie 75 metu amziaus, kuri labai keikiasi, saukia ant atvykusiu ir kitaip bando atbaidinti noricius paburti Bet jei jau sedasi burt, tai pasako nuo iki: visur pataiko, ir su praeitim ir su ateitim. Sako, kad pas ja eiles stovi...
Gal kas esate buvusios???
Gal kas esate buvusios???