Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

Mergaites, teko girdet geru atsiliepimu apie buriancia mociute is Jonavos, gal kuri zinot ir turit duomenis, butu didelis aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,perverciau puse temos,bet niekaip nepavyko surasti Vilijos Lobaciuvienes kontaktu ,gal galite brukstelti jei kuri zino
Aciu
Atsakyti
O kiek dabar Zoja ima, kiek duosi, ar kaina pasako? Dar klausimukas, gal kas zino, ar Zoja skaito is nuotrauku? Ar nuima nuziurejimus ir pan? Ar yra kam neissipilde jos pranasystes? Kiek laiko skyria susitikimui? Jei kas galetu, pasidalinkite, please, dar asmeniniais pavyzdziais.

QUOTE(Marinoch_ka @ 2011 09 18, 00:48)
jei kas turit  Zojos tel.nr  parasykit prasau i  az.
Pries metus  buvau pas ja, reikejo skambinti  tik  nuo 21.50  iki 22.00  , taip ir skambinau, kai prisiskambinau susitarem po keliu dienu kad ateisiu,  pirmas ispudis teigiamas, grazus tvarkingas butas,  ji pati ne kaip kokia  babute-raganiuke,  normali, maloni moteriske. pradzioi uzrase gimimo data, paskaiciavo, papasakojo apie mane,  apie vyra, sunu...  (bet sita  ir taip  zinau, seip  visiems  tas tinka)  paskui bure kortom,  sake  mazai  bet  viska pataike.  mano vyras tada  norejo versliuka prasukt, pries tai buvo  nuejes pas Azanova, kuris jam pasake kad viskas  gausis  labai  gerai  net menesi , vos ne diena pasake kada  reikia pradet,  Zoja pasake  atvirksciai, sako  nieko jisai  is  to  negaus, neuzsidirbs pinigu, papasakojau  apie  Azanovo pranasumus,  sako -Nesuprantu kaip  jisai  galejo  taip  pasakyti... ir nepamatyti.    Kaip  ji pasake  taip ir gavosi  istikruju. Duoda daug zmonisku patarymu.  Dauguma dalyku issipilde  greiciau  negu sake, pvz sake po  keliu menesiu,  bet tas atsitiko  po keliu savaiciu ,
Kazkaip  daugiausia  apie darba ir kalbejo.  Dabar vel noriu nueiti, bet  pameciau  nr.
Manau  reikia paciai  biski pasiruost,  sugalvoti kuo  daugiau  klausimu kurie neduoda ramiai  gyventi. susikaupti, paciai  maziau kalbeti.

Atsakyti
Prašom plačiau apie Zoją, ir iškur ji yra smile.gif dar domintų burėjos iš Jonavos, ieškojau, bet sunku šitam forume kažką susigaudyt
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2012 01 19, 21:42)
Prašom plačiau apie Zoją, ir iškur ji yra smile.gif dar domintų burėjos iš Jonavos, ieškojau, bet sunku šitam forume kažką susigaudyt

Zoja is Vilniaus. Asmeniskai dar nebuvau, bet atsiliepimai apie ja teigiami.
Atsakyti
sveikos, merginos,
gal kuri pasakytumet, kiek pinigeliu reikia pasiruosti einant pas Vaiva? Neradau temoje. Skaiciau nuo pradziu, bet paskui prasidejo barniai, tai praleidinejau puslapius, tai gal ir praleidau.....
aciu
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2012 01 21, 10:56)
sveikos, merginos,
gal kuri pasakytumet, kiek pinigeliu reikia pasiruosti einant pas Vaiva? Neradau temoje. Skaiciau nuo pradziu, bet paskui prasidejo barniai, tai praleidinejau puslapius, tai gal ir praleidau.....
aciu

Sveika,buvau lygiai pries metus tai 100lt mokejau mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 21 sausio 2012 - 18:29
Labai labai labai ieskau burejos Zojos is VIlniaus kontaktu... Merginos, labai prasau, jeigu turite kuri nors, atsiuskite i AZ, labai labai lauksiu... blush2.gif
Atsakyti
pas Zoja buvau senokai, man asmeniskai ispudzio nepadare
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2012 01 26, 18:27)
pas Zoja buvau senokai, man asmeniskai ispudzio nepadare

Buvau praeita savaite. Nuteikia pozityviai, isejau is jos tikrai su kita nuotaika, o problemos neatrode tokios baisios, kokios buvo pries einant pas ja smile.gif O del ateities paziuresim, laikas parodys. Geriausias dalykas, kad nesijauti, jog permokejai, kaip buna pas kitus: nueini, sumoki ir iseini su jasmu, kad tai ka isgirdai, neverta tiek pinigu. Zoja neskubina, neprimena, kiek laiko jau praejo, nesako, kad tai bus paskutinis klausimas ir pan. Nebera tos "komercijos".
Girdejau, kad dar Azanovas yra stiprus. Bet pas ji kaip tik ta komercija jauciama. Ieskau zmoniu, kurie lankesi pas Azanova Vilniuje, kad pasidalintu ispudziais. Jei kas buvo, parasykite cia ar i az.
Atsakyti
Vakar isgirdau, kad Lentvaryje (netoli Vilniaus) yra tokia bureja Marija. Senute apie 75 metu amziaus, kuri labai keikiasi, saukia ant atvykusiu ir kitaip bando atbaidinti noricius paburti smile.gif Bet jei jau sedasi burt, tai pasako nuo iki: visur pataiko, ir su praeitim ir su ateitim. Sako, kad pas ja eiles stovi...
Gal kas esate buvusios???
Atsakyti