Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(Tauri @ 2011 11 07, 16:45)
Norėjau apsilankyti pas bioenergetiką Algirdą Šeškų, bet jo pusvalandžio seansas kainuoja 70 Lt, reikėtų bent penkių. Draugė pasiūlė nueiti į hipnoterapiją pas L.Litvinienę- už valandą 100 Lt, reikia mažiausiai trijų seansų. Labai abejoju, ar pvz, broliai Azanovai ar J. Markūnas už seansus ima mažiau...
Hipnozės seansas pas Aidą Giedraitį- 600 Lt
Paprastas reiki seansas 50-80 Lt.
Asmeninės konsteliacijos kaina svyruoja nuo 50 iki 250 Lt.
Astos Svirkienės chirologinė konsultacija- 250 Lt
Vienas rebefingo seansas 80- 150 Lt
Aurasomos konsultacija nuo 100 Lt
Leopoldo man rodos 100lt valanda.
Beja gal kas žinot kiek kainuoja priėjėmimas pas Mindagą Stravinską?
Aš dabar kaip tik tuo duomiuosi kas kiek ima prieš atostogas Lietuvoje, nes reikia maišą pinigų susirinkti ir laiką susiplanuoti  biggrin.gif
Taip, kad Audronės 50 litų už valandą, o dar su tokia kvalifikacija, atrodo tikrai juokingai.

Dekui uz issamia info. Tai jie visi ekstrasensai? g.gif Tokia ivairove, kad susidaro ispudis ar tikrai zinai ko tau reikia?
Tai kad matyt ne visais atvejais pas Audrone 50 lt/ O jei pasakys tau, kad reikia 30 kartu ateit, tada kas?
Ar tau negaila to maiso pinigu, pagalvok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinazaure: 07 lapkričio 2011 - 15:15
Pamačiau minit J. Markūną, tai mano draugė pas jį lankėsi. Tai sakė, kad jis kainų nesako, duodi kiek gali. Ji už vieną kartą palikdavo įvairiai: 20, 30... Bet ne daugiau. Ir kaip sakė pas jį apsilankius, jis nepririša žmogaus, kad va būtinai reik apsilankyti tam tikrą skaičių tų vadinamų seansų... Jei nori ir jei yra neaiškumų eini...
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 07, 14:06)
Dekui uz issamia info. Tai jie visi ekstrasensai?  g.gif
Tai kad matyt ne visais atvejais pas Audrone 50 lt/ O jei pasakys tau, kad reikia 30 kartu ateit, tada kas?
Ar tau negaila to maiso pinigu, pagalvok smile.gif

O Tau negaila dar vieno gyvenimo kurį Tu panaudojai ne maksimaliam kilimui? Pagalvok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauri: 07 lapkričio 2011 - 15:22
QUOTE(Tauri @ 2011 11 07, 17:17)
O Tau negaila dar vieno gyvenimo kurį Tu panaudojai ne maksimaliam kylimui? Pagalvok  4u.gif

Ne, negaila smile.gif O tai kokiam cia tu "kylimui" ruosiesi? Ir dar maksimaliam... Ir butinai reikia ten visur eiti pas tuos zmones?
Aisku, ne man spresti, bandyk, jei jau kitaip nesigauna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 07, 14:22)
Ne, negaila smile.gif O tai kokiam cia tu "kylimui" ruosiesi? Ir dar maksimaliam... Ir butinai reikia ten visur eiti pas tuos zmones?
Aisku, ne man spresti, bandyk, jei jau kitaip nesigauna.  4u.gif

O Tau išeina kitaip? Sprendžiant iš Tavo sukauptų ir kaupiamų žinių ir jų beveik nepanaudojimo, tai Tau nemažai pagalbos irgi reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauri: 07 lapkričio 2011 - 15:27
QUOTE(Tauri @ 2011 11 07, 17:26)
O Tau išeina kitaip? Sprendžiant iš Tavo sukauptų ir kaupiamų žinių ir jų beveik nepanaudojimo, tai Tau nemažai pagalbos irgi reikia  4u.gif

Man iseina kitaip smile.gif O tu gal irgi ekstrasense, zinanti mano sukauptas, kaupiamas ir kaip panaudojamas zinias? smile.gif Oi, ir kad nemazai pagalbos reikia, kad zinias kaupiu? Na, susipainiojau visai Ar cia Vaizgante tau padiktavo ka rasyt? smile.gif
Tai kokiam "kylimui" ruosiesi ? Gal ir man reikia, o as nezinau smile.gif
Gal del to "kylimo" ir avatara pasikeitei i dabartini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinazaure: 07 lapkričio 2011 - 16:05
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 07, 14:48)
Man iseina kitaip smile.gif O tu gal irgi ekstrasense, zinanti mano sukauptas, kaupiamas ir kaip panaudojamas zinias? smile.gif Oi, ir kad nemazai pagalbos reikia, kad zinias kaupiu? Na, susipainiojau visai Ar cia Vaizgante tau padiktavo ka rasyt? smile.gif
Tai kokiam "kylimui" ruosiesi ? Gal ir man reikia, o as nezinau smile.gif
Gal del to "kylimo" ir avatara pasikeitei i dabartini?

Jau tik nereikia kabinėtis prie mano rašybos klaidų, tobuloji Dinazaure 4u.gif
Visi jau pastebėjo, kad metų metus kaupi kaupi žinias... ir iš to ką kartais pasisakai matosi, kad nelabai Tau tos žinios padeda.. ax.gif Nereikia ir Vaižgantės diktavimo, kad tai pastebėt mirksiukas.gif
O dėl avataro, tai čia gi Tavo draugės mane višta vadina, tai ir pasidabinau, prilipo matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 11 07, 18:38)
Jau tik nereikia kabinėtis prie mano rašybos klaidų, tobuloji Dinazaure  4u.gif
Visi jau pastebėjo, kad metų metus kaupi kaupi žinias... ir iš to ką kartais pasisakai matosi, kad nelabai Tau tos žinios padeda..  ax.gif  Nereikia ir Vaižgantės diktavimo, kad tai pastebėt  mirksiukas.gif
O dėl avataro, tai čia gi Tavo draugės mane višta vadina, tai ir pasidabinau, prilipo matyt  biggrin.gif

Ai, jei jau visi pastebejo, tai tada tikrai smile.gif Maniau, kad ne visi smile.gif
As prie klaidu nesikabineju, visi jas kartkartem darome. Mane pats veiksmas "kylimas" sudomino.....
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 11 07, 16:17)
O Tau negaila dar vieno gyvenimo kurį Tu panaudojai ne maksimaliam kilimui? Pagalvok  4u.gif

doh.gif
Gyvenkit ir savo galva.
Papildyta:
QUOTE(Tauri @ 2011 11 07, 17:38)
Jau tik nereikia kabinėtis prie mano rašybos klaidų, tobuloji Dinazaure  4u.gif
Visi jau pastebėjo, kad metų metus kaupi kaupi žinias... ir iš to ką kartais pasisakai matosi, kad nelabai Tau tos žinios padeda..  ax.gif  Nereikia ir Vaižgantės diktavimo, kad tai pastebėt  mirksiukas.gif
O dėl avataro, tai čia gi Tavo draugės mane višta vadina, tai ir pasidabinau, prilipo matyt  biggrin.gif

o tai kiek metų reikia čia sėdėt, kad pastebėt tokius dalykus? g.gif bereikalingai praleisti metai. geriau knygelę kokią pasiskaityt.
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2011 11 07, 15:51)
doh.gif
Gyvenkit ir savo galva.
Papildyta:

o tai kiek metų reikia čia sėdėt, kad pastebėt tokius dalykus?  g.gif bereikalingai praleisti metai. geriau knygelę kokią pasiskaityt.

Nebūtina SM sėdėt, pilna ir kitų forumų, kuriuose galima sutikti tuos pačius žmones, o forumus peržvelgt nebūtina metų metus skaityt, juk dažnai skaitoma tik tai kas domina.
Atsakyti
Nu, brač, paziurejau dabar....as isvis cia tik du metai kaip lankausi, kaip tik lapkriti prisiregistravau smile.gif O tu tai isvis dar nei metu neapsilus cia. Kur , Tauri, mane metu metais stebejai is uz kampo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 07, 15:59)
Nu, brač, paziurejau dabar....as isvis cia tik du metai kaip lankausi, kaip tik lapkriti prisiregistravau smile.gif O tu tai isvis dar nei metu neapsilus cia. Kur , Tauri, mane metu metais stebejai is uz kampo? smile.gif

Pasiskaityk mano postą aukščiau Tavojo smile.gif
Atsakyti