Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 06, 20:17)
Ar mano troboj gyveni, kad žinai, jog esu nesusitvarkius savo gyvenimo?
Be to, ši tema ne apie mane, nes būrimu už pinigus neužsiimu. Taigi per daug dėmesio man.

Nu va, tavo pirmas klausimas ir yra atsakymas i si klausima smile.gif Pykcio israiska daug ka pasako, nes uz teisybe daznai pykstama, o tu pati save tuo isdavei wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekotina @ 2011 11 06, 20:20)
Nu va, tavo pirmas klausimas ir yra atsakymas i si klausima smile.gif Pykcio israiska daug ka pasako, nes uz teisybe daznai pykstama, o tu pati save tuo isdavei wink.gif 4u.gif

Uždaviau elementarų klausimą: iš kokių šaltinių turi info, kad esu nesusitvarkius gyvenimo? Ar buvai mano namuose? Ar bendravai su mano šeima?
Kokio dar pykčio? Man jau yra nusibodę SM skaityti tokius iš piršto išlaužtus teiginius.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 06, 20:24)
Uždaviau elementarų klausimą: iš kokių šaltinių turi info, kad esu nesusitvarkius gyvenimo? Ar buvai mano namuose? Ar bendravai su mano šeima?
Kokio dar pykčio? Man jau yra nusibodę SM skaityti tokius iš piršto išlaužtus teiginius.

Nesigilinu daugiau i jokias diskusijas ax.gif Tuo as savo pasisakyma baigiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekotina @ 2011 11 06, 20:30)
Nesigilinu daugiau i jokias diskusijas ax.gif  Tuo as savo pasisakyma baigiu wink.gif

Jei neparašai informacijos šaltinių, vadinasi, tu tiesiog mane šmeiži.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 06, 20:33)
Jei neparašai informacijos šaltinių, vadinasi, tu tiesiog mane šmeiži.

As neisipareigojau nieko rasyti jokiu saltiniu. As pasakiau ka norejau ir viskas. Tad cia ir baigiam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekotina @ 2011 11 06, 20:37)
As neisipareigojau nieko rasyti jokiu saltiniu. As pasakiau ka norejau ir viskas. Tad cia ir baigiam. 4u.gif

Kelis temos puslapius buvo tyčiojamasi iš Audronės, paskui persimesta prie manęs. Šmeižikės sau temą susikūrė? Jokių argumentų, jokių konkrečių nusiskundimų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 06, 21:33)
Kelis temos puslapius buvo tyčiojamasi iš Audronės, paskui persimesta prie manęs. Šmeižikės sau temą susikūrė? Jokių argumentų, jokių konkrečių nusiskundimų.

Ir šiaip ši tema apie būrėjų kontaktus smile.gif O mes čia išvis ne į temą ax.gif
Kaip sakoma duok .....kelia. Nebesigilinu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekotina: 06 lapkričio 2011 - 21:59
QUOTE(Ekotina @ 2011 11 06, 21:53)
As manau siaip sau niekas nesneka, o jei jau taip gyniesi tai matyt visos kalbos ne is pirsto lauztos. As nieko nepuolu ir neketinu to daryti, bei nesmeiziu, juk pati tai puikiai zinai wink.gif 4u.gif Tu pati kazko cia baisiai pyksti. Tiesiog nenoriu, kad vaidintum "sventa karve" kai tikrai tokia nesi... Gal geriau papasakok placiai visuomenei apie savo "darbelius". Ir tu puikiai zinai apie ka as sneku. Tad geriau nepradekim gilintis, nes man jau cia smirdet pradeda...nesinori viso š...kelt i paviršiu. 4u.gif

Ir šiaip ši tema apie būrėjų kontaktus smile.gif O mes čia išvis ne į temą ax.gif

Visuomet įdomu, kai kas nors apie mane žinoma geriau už mane. 4u.gif Kokius blogus darbus padariau tau asmeniškai?
Aš ne pykstu, o ginu Audronę, kurią čia kažkodėl užsipuolė. Primena genialiuosius purviasklaidos metodus- ateina, gražiai pasišneka, pafilmuoja, paskui iškarpo, įdeda reikiamą kontekstą ir parodo. Aš nesu teisėja, Teisėjas yra vienas. Ir jis atsilygins kiekvienai šmeižikei pagal jos nuopelnus. Tikras helovynas čia...Reikės luktelėti, kol jis baigsis ir visi negeri kvapai išsisklaidys...
Atsakyti
QUOTE(oxxik @ 2011 11 04, 11:13)
Sveiki,
gal galite pasidalinti kontaktais Margaritos is Pilaites. Parasykite i AZ.
Didziulis aciu smile.gif

Gal vis del to kas nors man parasys jos telefoniuka..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 06, 19:03)
Kodel cia taip rasoma "kiek zmogus gero padaro". Juk uz ta "gera" jai mokami nemazi pinigai. Tai jos pragyvenimo saltinis, kitaip - darbas. Ir bo jokiu garantiju ateinantiems zmonems. Ypac kai pasako, kad reiks apsilankyt 20, 30.... kartu.

Kad jos kainos juokingai mažos, palyginus su kitais žymiais ir net nelabai Lietuvos ekstrasensais.
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 11 07, 15:55)
Kad jos kainos juokingai mažos, palyginus su kitais žymiais ir net nelabai Lietuvos ekstrasensais.

O kokios tos "juokingai mazos" kainos? Supazindink, jei jau turi ziniu ir apie kitu, zymiu ir nelabai ekstrasensu kainas.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 07, 13:12)
O kokios tos "juokingai mazos" kainos? Supazindink, jei jau turi ziniu ir apie kitu, zymiu ir nelabai ekstrasensu kainas.

Norėjau apsilankyti pas bioenergetiką Algirdą Šeškų, bet jo pusvalandžio seansas kainuoja 70 Lt, reikėtų bent penkių. Draugė pasiūlė nueiti į hipnoterapiją pas L.Litvinienę- už valandą 100 Lt, reikia mažiausiai trijų seansų. Labai abejoju, ar pvz, broliai Azanovai ar J. Markūnas už seansus ima mažiau...
Hipnozės seansas pas Aidą Giedraitį- 600 Lt
Paprastas reiki seansas 50-80 Lt.
Asmeninės konsteliacijos kaina svyruoja nuo 50 iki 250 Lt.
Astos Svirkienės chirologinė konsultacija- 250 Lt
Vienas rebefingo seansas 80- 150 Lt
Aurasomos konsultacija nuo 100 Lt
Leopoldo man rodos 100lt valanda.
Beja gal kas žinot kiek kainuoja priėjėmimas pas Mindagą Stravinską?
Aš dabar kaip tik tuo duomiuosi kas kiek ima prieš atostogas Lietuvoje, nes reikia maišą pinigų susirinkti ir laiką susiplanuoti biggrin.gif
Taip, kad Audronės 50 litų už valandą, o dar su tokia kvalifikacija, atrodo tikrai juokingai.
Atsakyti