Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 15:44)
Tai jūsų šviesos vanduo nuo cerkvės ir bažnyčios vandens niekuo nesiskiria  bigsmile.gif ???

Kodėl- jūsų? Netapatink manęs su kitu asmeniu, čia jau juodosios gulbės šizofrenija.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 04, 16:51)
Kodėl- jūsų? Netapatink manęs su kitu asmeniu, čia jau juodosios gulbės šizofrenija.

aš nežinau, kiek ten jūsų to vandens gamyboje yra...vienas ar keli... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 16:27)
Mane tai domina tas šviesių energijų vanduo, kur trilitriakais pardavinėjamas, nes gi geras daiktas.
Aš tai urmu imčiau - sau kaimynams ir giminei.
Kad nekiltų gamybinių problemų, tai ir technologinio apgreidinimo sprendimą siūlau vietoj

user posted image

urminei gamybai vargu ar šitas tiks g.gif talpa nepakankamai didelė jei norima draugus ir kaimynus vandeniu apdalint, o ir VISATOS ŠVIESIOSIOS PRIGIMTIES šitas parūdijęs kūgis nereprezentuoja schmoll.gif Aitriu šarlatanizmo kvapu su pilstuko bazine nata dvelkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 02, 12:45)
... Paslaugu sarasas is jos puslapio.
"Astralinis seansas
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.
"Turiu Visatos leidimą ...

Neisivaizduoju, koks idijotas pagal tokią reklamą eitų pas tą "sėkmingai dirbančią ezoterikę" g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Momė: 04 lapkričio 2011 - 19:42
QUOTE(Momė @ 2011 11 04, 19:40)
Neisivaizduoju, koks idijotas pagal tokią reklamą eitų pas tą "sėkmingai dirbančią ezoterikę"  g.gif

Chiromantė yra buvus. mirksiukas.gif
Atsakyti
nelabai suprantu kas cia vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkada @ 2011 11 04, 19:51)
nelabai suprantu kas cia vyksta smile.gif

Šiuo metu astralinis pasaulis yra visai arti mūsų. Kai moters biolaukas yra purvinas, tamsiosios jėgos su ja daro ką nori. Va tai ir matome: moterys, neturinčios ezoterinio išsilavinimo, tyčiojasi iš savo darbą išmanančios ezoterikės. Ji yra baigus parapsichologijos akademiją V.Kazlausko laikais (4 m)+ 2 m aspirantūros, Taro kortų kursus, dabar mokosi astrologijos kursuose. Bendras ezoterinio darbo stažas- 17 m., šimtai klientų, jos namuose mačiau storą gerų atsiliepimų prirašytą knygą.
Išties yra normalu- kuo daugiau žmoguje yra šviesos, kuo jis daugiau gero padaro, tuo tamsos pasauliui pikčiau ir jis randa savo tarnaičių nesunkiai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 04, 21:00)
Kai moters biolaukas yra purvinas, tamsiosios jėgos su ja daro ką nori.

Tai aš ir prašau daugiau to šviesos vandens, nes su 3 L, tik pėdas nusimazgoti galima verysad.gif

negi gaila verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 20:13)
Tai aš ir prašau daugiau to šviesos vandens, nes su 3 L, tik pėdas nusimazgoti galima  verysad.gif

negi gaila  verysad.gif ?

Įdomu būtų pačios ezoterinis išsilavinimas? Ar čia tas atvejis, kai baleriną vertina melžėja?
O gal tiesiog yra noras kažką savu mėšlu apdrėbti?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 04, 21:15)
Įdomu būtų pačios ezoterinis išsilavinimas? Ar čia tas atvejis, kai baleriną vertina melžėja?
O gal tiesiog yra noras kažką savu mėšlu apdrėbti?

nugi neprašau aš išsilavinimo...tik vandens...vandeniuko...dar vieną litrą.... unsure.gif ir rankos pas mane tyros ir švarios...tik trilitriakas jose... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 20:19)
nugi neprašau aš išsilavinimo...tik vandens...vandeniuko...dar vieną litrą.... unsure.gif ir rankos pas mane tyros ir švarios...tik trilitriakas jose... verysad.gif

Išsimaudyk Chiromantės baseine ir iškart šventąja tapsi- nereikės nė Audronės krauto vandens...
Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 20:19)

kokio tau dar vandenuko, uzsimane matai, mergina lotuliukas.gif , ar nezinojai, ryt asteroidas arti zemes praskrenda, astralas labai arti bus rolleyes.gif , vandenuka kaupia visi sventakiuos cool.gif , o ne dalina visom prasanciom rolleyes.gif
Atsakyti