Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

Atleiskit..kažko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 03, 21:37)
Atleiskit..kažko nesuprantu  unsure.gif

Normalu, kad nesuprantat. Chiromantė visais būdais mėgina sumaišyti su purvais vieną ezoterikę, sėkmingai dirbančią jau 17 m.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 02, 23:58)
Taigi pati paslaugu siulytoja pastoviai bendrauja siame skyrelyje, todel, manyciau, galima jai uzduotis visus klausimus smile.gif  Tik nezinia kaip cia su tom vartotoju teisem bus - leidimas gi isduotas Visatos per Sventaja Dvasia....Gal cia  geriau koks egzorcistas labiau tiktu, nei vartotoju teises - net  nezinau  g.gif

O man rodos visgi psichiatras... g.gif ir ne šiaip su žydrom tablietkom, o su elektrošokine lazda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gliese @ 2011 11 03, 22:24)
O man rodos visgi psichiatras... g.gif ir ne šiaip su žydrom tablietkom, o su elektrošokine lazda  blink.gif

Ateis laikas, reikės ir psichiatro, kai juodoji gulbė sušoks savo paskutinį šokį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 03, 23:45)
Ateis laikas, reikės ir psichiatro, kai juodoji gulbė sušoks savo paskutinį šokį.  ax.gif

kai gulbė sušoko paskutinį šokį, kiek pamenu, jai prireikė juodo maišo su užtrauktuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gliese: 03 lapkričio 2011 - 23:27
Sveiki,
gal galite pasidalinti kontaktais Margaritos is Pilaites. Parasykite i AZ.
Didziulis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gliese @ 2011 11 03, 23:26)
kai gulbė sušoko paskutinį šokį, kiek pamenu, jai prireikė juodo maišo su užtrauktuku  4u.gif

Kadangi maiše jau sėdi, betrūksta užtrauktuko. Visatos BK veikia be sutrikimų.
Atsakyti
Mane tai domina tas šviesių energijų vanduo, kur trilitriakais pardavinėjamas, nes gi geras daiktas.
Aš tai urmu imčiau - sau kaimynams ir giminei.
Kad nekiltų gamybinių problemų, tai ir technologinio apgreidinimo sprendimą siūlau vietoj

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 15:27)
Mane tai domina tas šviesių energijų vanduo, kur trilitriakais pardavinėjamas, nes gi geras daiktas.
Aš tai urmu imčiau - sau kaimynams ir giminei.
Kad nekiltų gamybinių problemų, tai ir technologinio apgreidinimo sprendimą siūlau vietoj

user posted image

Tas vanduo nėra pardavinėjamas, todėl turiu nuvilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 04, 16:31)
Tas vanduo nėra pardavinėjamas, todėl turiu nuvilti  ax.gif

Tuo geriau, jei už dyka bigsmile.gif juk kiek žmonių juo...pasisotins...apsivalys...taigi vardan humaniškumo ir visų gerovės...kur su trilitriakais ateiti???
Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 15:36)
Tuo geriau, jei už dyka  bigsmile.gif juk kiek žmonių juo...pasisotins...apsivalys...taigi vardan humaniškumo ir visų gerovės...kur su trilitriakais ateiti???

Į artimiausią cerkvę, mieloji biggrin.gif Gausi vandens ir dar peržegnos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 04, 16:41)
Į artimiausią cerkvę, mieloji  biggrin.gif  Gausi vandens ir dar peržegnos.

Tai jūsų šviesos vanduo nuo cerkvės ir bažnyčios vandens niekuo nesiskiria bigsmile.gif ???
Atsakyti