Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(nerkada @ 2011 11 01, 10:55)
laba diena

sakykit ar kas nors esat buve pas Audrone is seskines,kokie ispudziai po apsilankymo:)

Buvau, kol kas viena karta, bet vaziuosiu dar.
Gavau ilgai ieskotus atsakymus i labai svarbius klausymus.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 24, 20:02)
O paskaiciusi tavo pasakojima apie Judita, vos is kedes neisvirtau  doh.gif Ziuriu, jinai ne tik, kad neapsiramino (jau yra turejus problemu del savo sarlatanizmo), bet dar labiau pasiuto, kaip kokia ziurke uzspesta i kampa - tipo, prarasti nebera ko....

ji ne tik neapsiramino, ji dabar dar su afirmacijomis dirba- nukreipia teisingu keliu klientus biggrin.gif man kai dave afirmacija - tai buvo atvirksciai ji man sukeldavo kazka... ir cia formume su merginomis padiskutavus paaiskejo kad ji neteisinga, nes butent sukelia vaizdini to, ko as nenoriu, butent i tai nukreipta doh.gif . paskui man jos dave kelias afirmacijas pagal mano situacija. Pati turedama minimaliai ziniu sioje srityje, kaip sakant is bendro... paskaicius kokia knyga ar straipsniu keleta, ima didziulius pinigus
manau, kad kartais ir pataiko lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 01 lapkričio 2011 - 12:59
[quote=Vai di lu tė,2011 11 01, 12:32]
Esu buvusi. Ir dar būsiu. Buvau 4 kartus.

gal gali parasyti mazdaug kiek laiko tarpo darai po apsilankymo? kadangi neseniai buvau pas bureja (siaip tiesos daug pasake, del ateities dar neiznau) taciau siuo metu tiek klausimu turiu bet pries menesi buvau nezinau ar galima taip daznai eit burtis. Rupi mokslo darbo klausimai kazkaip budama nieko neklausiau
Atsakyti
QUOTE(jurgute2 @ 2011 11 01, 12:04)
Buvau, kol kas viena karta, bet vaziuosiu dar.
Gavau ilgai ieskotus atsakymus i labai svarbius klausymus.

O atsakymus gavai butent is tu jos pasakojimu apie tavo praitu gyvenimu nuodemes, kurias isklausei uzsimerkus?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 02, 08:06)
O atsakymus gavai butent is tu jos pasakojimu apie tavo praitu gyvenimu nuodemes, kurias isklausei uzsimerkus?

Tu čia kažką su kažkuo painioji... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 02, 09:06)

"Užsimerkusi" čia perkeltine prasme?
Atsakyti
Tiek to su ta Seskines Audrone smile.gif Galima daug neieskant, panasaus pobudzio paslaugas gauti ir pas vietine Zyne vaizgante....Gal moderatoriai iskentes tokia nekalta reklamele smile.gif Paslaugu sarasas is jos puslapio.

"Astralinis seansas (kiekvienam žmogui jų reikia mažiausiai trijų).

2. Informacijos suteikimas pagal asmens gimimo datą, vardą, pavardę.

3. Santuokos stabilumo, skyrybų galimybės išaiškinimas ir kt bendro vedybinio gyvenimo informacijos nusakymas pagal santuokos datą.

4. Informacijos nuskaitymas pagal veido bruožus, šukuoseną, išvaizdą.

5. Sapnų ir simbolių išaiškinimas.

6. Galima gauti informaciją apie iš gyvenimo išėjusį žmogų.

7. Mokau teisingai melstis.

8. Paaiškinu, kaip teisingai rengtis pagal spalvas, kad būtų Angelo Sargo apsaugos pastiprinimas kiekvienai savaitei.

9. Individualūs psichologiniai testai.

10. Informacijos sužinojimas pagal įvairių rūšių kortas.

11. Informacijos sužinojimas, pasirenkant iš daiktų rinkinių.

12. Namo galima parsinešti iki 3 l šviesiomis energijomis pakrauto vandens.

13. Įvairių nuodėmių išvedimas tai dienai su užkoduotais daiktais.

14. Įvairių rūšių nuodėmių laukų išvedimas per magiško poveikio užkoduotus paveikslus.

15. Specialiai parinkto tam asmeniui daikto užkodavimas visam gyvenimui."

"Turiu Visatos leidimą daryti likimo korekciją, nes šviesią dvasinę energiją gaunu iš šviesaus dvasinio pasaulio per Šventąją Dvasią. Šioje srityje dirbu jau 17 metų."
Atsakyti
Audronės tel nr 867230568. Kai skambinsit, neužmirškit pasakyti, kad rekomendavo Chiromantė. wub.gif
Atsakyti
Prasau parasykite jei praeita menesi buvau pas bureja tai kada artimiausiu laiku galima eit ?? po pusmecio, menesio ar kada? po apsilankymo kiek laiko praeita, kad vel einata ??
Atsakyti
QUOTE(anetaa89 @ 2011 11 02, 23:22)
Prasau parasykite jei praeita menesi buvau pas bureja tai kada artimiausiu laiku galima eit ?? po pusmecio, menesio ar kada? po apsilankymo kiek laiko praeita, kad vel einata ??

aš tai iš karto pas kelias tai pačiai dienai užsirašau nail.gif ko čia dar laukti mirksiukas.gif kaip sakoma dainoj: jei labai nori - tai reikia, susilaikyti - nesveika drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 02, 12:45)

2. Informacijos suteikimas pagal asmens gimimo datą, vardą, pavardę.

12. Namo galima parsinešti iki 3 l šviesiomis energijomis pakrauto vandens.

"Turiu Visatos leidimą daryti likimo korekciją, nes šviesią dvasinę energiją gaunu iš šviesaus dvasinio pasaulio per Šventąją Dvasią. Šioje srityje dirbu jau 17 metų."

O kodėl tik tiek mažai vandens duoda blink.gif o jeigu aš noriu kiekvieną dieną šviesiosios energijos bangose (kiek tai įmanoma vonioje blush2.gif ) turkštis, jau nekalbant apie privalomą 2 litrų vidiniam vartojimui? kaip tada? ar įmanomas didesnio kiekio tiekimas (kubikais blush2.gif ). jaučiu ir nuolaida būtų urmu jamant g.gif

likimo korekcijos procedūra irgi bais domintų, nes jaučiuosi ne ta koja į šį pasaulį atėjus verysad.gif O sertifikatas bus išduodamas pasirašytas Šventosios Dvasios ar įgalioto asmens g.gif Jei kokio asmens, tai man netinka tada schmoll.gif Ir jeigu rezultatai man nepatiks, pas ką reiks siųst babkių išmušinėtojus ir vartotojų teisių apsaugos agentūrą g.gif

Biškį konkretumo ir user-friendliškumo šiai reklamai trūksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gliese @ 2011 11 02, 22:39)
O sertifikatas bus išduodamas pasirašytas Šventosios Dvasios ar įgalioto asmens  g.gif Jei kokio asmens, tai man netinka tada  schmoll.gif Ir jeigu rezultatai man nepatiks, pas ką reiks siųst babkių išmušinėtojus ir vartotojų teisių apsaugos agentūrą  g.gif

Biškį konkretumo ir user-friendliškumo šiai reklamai trūksta  verysad.gif

Taigi pati paslaugu siulytoja pastoviai bendrauja siame skyrelyje, todel, manyciau, galima jai uzduotis visus klausimus smile.gif Tik nezinia kaip cia su tom vartotoju teisem bus - leidimas gi isduotas Visatos per Sventaja Dvasia....Gal cia geriau koks egzorcistas labiau tiktu, nei vartotoju teises - net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 02, 22:58)
Taigi pati paslaugu siulytoja pastoviai bendrauja siame skyrelyje, todel, manyciau, galima jai uzduotis visus klausimus smile.gif  Tik nezinia kaip cia su tom vartotoju teisem bus - leidimas gi isduotas Visatos per Sventaja Dvasia....Gal cia  geriau koks egzorcistas labiau tiktu, nei vartotoju teises - net  nezinau  g.gif

Perskaičiau visus vakar rašytus Chiromantės postus ir man kilo klausimas: negi dunkano dietai priklauso ir puslitris degtinės? Jaučiasi tokios pagirios...Kad jos bus, žinojau seniai, bet kad taip greitai pasireikš,- esu maloniai nustebinta. Tas pagirias tuoj pajus visa jos šeima, jos artimiausios bendražygės ir jų šeimos. Jei juodoji gulbė dar mėgins man kokius nors egzorcistus siūlyti, mielai viešai paviešinsiu jos darbelius čia. 4u.gif
Atsakyti