QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 02 13, 15:53)
noreciau sio to paklausti jusu:
- tik is kortu ar ir is delno liniju, ar ir is nuotrauku, gimimo datu?
- daugiau ji kalba lietuviskai ar rusiskai? Man sake, kad beveik viska rusiskai?
- ar klausti jos geriau rusiskai ar ir lietuviskai (bijau, kad lietuviskai klausimo gali nesuprasti, tai ne i tema prikalbes)
-paskambinus ji adresa pati pasako ar jau paciai reikia jos ieskot?
Sveika Alexandra,
ji tik is Taro kortu (bent jau man tai tik siuo budu bure). Gali pasiimt ir nuotraukas. Zinoma, nevisa fotoalbuma
, bet kur tau labiau svarbu. Man taip papuole, kad vienoj nuotraukoj buvo mano keli draugai, apie kuriuos man kaip tik norejosi kaip ka pasiaiskint. Trumpai pasake, informacija atitiko. Kai kita syki vaziuosiu, tai pasiimsiu kelias nuotraukas.
Na ji beveik viska rusiskai. Bet nereikia nusigasti, juk as esu tikra, kad tu rusiskai supranti (ir nesvarbu, kad neviska, juk ten ne moksline rusu kalba).
Vienu zodziu, labai gerai moketi rusiskai nereikia, kad ja suprasti. Kai mano tetai ten reikejo, o ji neviska rusiskai supranta, tai as vaziavau kartu, siek tiek paverciau. Bet nepatarciau ko nors prasyt, nebent tu tuom zmogumi 100% pasikliauni. Teta zinojo, kad as tikrai niekam nepasakosiu, tai liko tarp musu.
Tu suprasi, ka ji sako, jei ka, galima klausti lietuviskai, ji atsakys lietuviskai, bet su akcentu, kai kuriuos zodzius iterpdama rusiskai. Tiesiog nereikia nenusigast, kad rusiskai. Ji gera moteris, is pirmo zvilgsnio saltoka, bet tik is pirmo zvilgsnio. Apsimoka nuvaziuot, nes ji daug mato, gera intuicija turi.
Kai jai skambinsi, ir sakysi, nori atvaziuot, tai ji tau nupasakos, kaip ja rasti.
Nenusimink, viska rasi ir viskas bus gerai. Zinok, ko tiksliai nori klausti. Bet siaip is pradziu ji tau pasakos viska. Tai leisk jai pasakoti, o paskui, ko dar nepasake, galesi paklausti. Jei kokio zodzio nesuprasi, pertrauk, sakyk nesupratai, prasyk, kad paaiskintu.
As maniau, kad mano teta irgi rusiskai nemoka, bet kad ji beveik viska pati suprato. As net nustebau. Dazniausia mes save nuvertinam, o istikruju mes zinom daugiau, nei kad manom.
Tikiuosi, man pavyko atsakyti i visus tavo klausimus. Linkiu sekmes
-----------------------
Pašalintas būrėjos adresas, kuris buvo paskelbtas be jos sutikimo.