Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

Sveiki:) gal kas galetu parekomenduot gera bureja is vilniaus? parasykit i az;)
Atsakyti
QUOTE(kamila111 @ 2011 10 07, 12:43)
Sveiki:) gal kas galetu parekomenduot gera bureja is vilniaus? parasykit i az;)

Siaip cia buvo aprasyta nemazai bureju ir komentarai apie juos. Taip kad gal perziurekit visa tema, gal kas tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 10 07, 13:56)
Siaip cia buvo aprasyta nemazai bureju ir komentarai apie juos. Taip kad gal perziurekit visa tema, gal kas tiks  4u.gif

Sveikos, labai norejau pas Galina, bet ji rusiskai kalba, o as nemoku kalbeti rusiskai, tai ji man parekomendavo kita tarologe. Olita ar koks ten jos vardas, is Vilniaus ji, adresas Vileisiu 15, gal kuri buvote? Kokie atsiliepimai? Kol kalbejome tel, pasirode labai maloni. Eisiu ne pati, bet artimas zmogus, tad idomu. Aciu smile.gif
Atsakyti
aprasyta tikrai nemazai bureju, bet jokios konkrecios info taip ir neradau.. arba irasai pakankamai seni.. todel paklausiu konkreciau, gal kas lankesi pas Jadvyga is gelezinio vilko g. ir galetu pasidalinti ispudziais, arba pas Margarita ir pilaites (karaliauciaus gatve)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila111: 09 spalio 2011 - 12:27
QUOTE(kamila111 @ 2011 10 09, 13:26)
aprasyta tikrai nemazai bureju, bet jokios konkrecios info taip ir neradau.. arba irasai pakankamai seni.. todel paklausiu konkreciau, gal kas lankesi pas Jadvyga is gelezinio vilko g. ir galetu pasidalinti ispudziais, arba pas Margarita ir pilaites (karaliauciaus gatve)? 4u.gif

Margarita iš Pilaitės ir mane domina ax.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintų būrėjos Silvijos Vilniuje kontaktais? arba i AZ. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(fately @ 2011 10 10, 16:18)
Gal kas pasidalintų būrėjos Silvijos Vilniuje kontaktais? arba i AZ. Ačiū.

Merginos, paskaitykite tema, Silvijos kontaktais dalinamasi vos ne kiekviename puslapyje doh.gif
Atsakyti
kada reikia skambint Galinai ( z. ezeru) ir Virginijai ( perkunk) kad pas juos uzsirasyti? kazkaip ten tik rytais skambint , ar kaip???
aciu!
Atsakyti
gal galima butu Virginijos ir Perkunkiemio tel mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,gal ir man kas atsiustu telefona Virginijos is Perkunkiemio.
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 10 10, 16:45)
Margarita iš Pilaitės ir mane domina  ax.gif

Aš esu buvusi prieš kelis metus,bet nepasakyčiau,kad labai patiko.Esamą situaciją nupasakojo gerai,viskas buvo kaip ir tiesa,bet ateities nepataikė visai.Viskas yra visai kitaip...
Atsakyti
O gal kas zino kokia kainyte pas Virginija is Perkunkiemio?
Atsakyti