Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(Giedraiteee @ 2011 09 27, 16:38)
Sveika... as buvus Kaune pas Petra, nezinau ar teko toki grideti... smile.gif man jis patiko,  apie konkrecius zmones labai gerai pasake, nuo lygu iki issilavinimo... smile.gif o ateitis parodys toliau kiek ten tos teisybes buvo...  smile.gif

as taip pat pas ji buvau pries kokius... metus, gal truputi daugiau. apie ji suzinojau siame forume. buvo apie ji visokiu atsiliepimu vieniems patiko, buvo keletas ir nepatenkintu. bet kas liecia zmoniu apibudinima pasake tiesos, tuo jis man patiko, apie sveikata pasake tiesos taip pat, pastebejimus kelis- veliau isitikinau kad tai tiesa.o aplamai apie prognozes, ateity tai nelabai, nelabai ka ir pasake bstrakciai labai...
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2011 09 27, 19:08)
as taip pat pas ji buvau pries kokius... metus, gal truputi daugiau. apie ji suzinojau siame forume. buvo apie ji visokiu atsiliepimu vieniems patiko, buvo keletas ir nepatenkintu. bet kas liecia zmoniu apibudinima pasake tiesos, tuo jis man patiko, apie sveikata pasake tiesos taip pat, pastebejimus kelis- veliau isitikinau kad tai tiesa.o aplamai apie prognozes, ateity tai nelabai, nelabai ka ir pasake bstrakciai labai...

Na kas liecia ateity, nelabai ka galiu tasakyti,nes dar gal tam laikas neatejo... siaip jis minejo, kad mano metai bus 2013. 2014, 2015, ale seima, karjiera ir visa kita... smile.gif Na tikiuosi jis buvo teisus, ir mano ateitis issipildys... o kas galit papasakot apie Janina is jonavos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 09 28, 08:46)
Na kas liecia ateity, nelabai ka galiu tasakyti,nes dar gal tam laikas neatejo... siaip jis minejo, kad mano metai bus 2013. 2014, 2015, ale seima, karjiera ir visa kita... smile.gif Na tikiuosi jis buvo teisus, ir mano ateitis issipildys... o kas galit papasakot apie Janina is jonavos ? smile.gif

O kur apie ta Petra gali butu pasiskaityti? nes ieskojau nelabai radau, butu idomu paziurineti kitu nuomones apie ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 09 28, 10:50)
O kur apie ta Petra gali butu pasiskaityti? nes ieskojau nelabai radau, butu idomu paziurineti kitu nuomones apie ji  smile.gif

vienoj is teu apie burejas, pries kokius metus, daugiau apie ji buvo kalbama.
Papildyta:
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 09 28, 10:50)
O kur apie ta Petra gali butu pasiskaityti? nes ieskojau nelabai radau, butu idomu paziurineti kitu nuomones apie ji  smile.gif

kokiomis kortomis jis tau bure. man kazkokias ... paveiksliukus deliojo, mazos kortos ir delioja, sisideda paveiksliukai paskui pag juos. kazkada as maciau tokias kortas- gadalnye karty vadinosi.
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2011 09 28, 18:04)
vienoj is teu apie burejas, pries kokius metus, daugiau apie ji buvo kalbama.
Papildyta:

kokiomis kortomis jis tau bure. man kazkokias ... paveiksliukus deliojo, mazos kortos ir delioja, sisideda paveiksliukai paskui pag juos. kazkada as maciau tokias kortas- gadalnye karty vadinosi.

Man ir is tu mazu, nepamenu kaip jos vadinasi... ir is tu paprastu kortu... siaip vakar suzinojau toki dalyka, apie kuri jis man kalbejo, pildosi po truputi...
Atsakyti
Gal kuri buvot pas būrėją Mariją Vilniuje(Zanavykų gatvėje)?
Atsakyti
QUOTE(burleska86 @ 2011 09 09, 14:18)
Sveikos,

buvau pas Judita Vilis is Dvarcioniu.
Paskambinus ji papraso gimimo datos, atejus jau buna paruostas aprasymas apie jus pagal gimimo data. Nieko jame naujesnio nepasakoma nei bet kurioje astrologijos knygoje, kurias skaitydavau paaugylsteje. Todel nieko naujo nesuzinojau, taciau tai kainavo 20 Lt. smile.gif nors tos paslaugos kaip ir neprasau..

Nepaisant to, kad astrologines konsultacijos kaip ir nenorejau, taciau atsakymu i rupimus klausimus taip pat pakankamai nepatikejau.
Po gimimo datos aptarimo buvo burimas runomis. Leidzia uzduoti 5 klausimus.
idomu tai, kad burimu runomis galima rasti internete..is principo gauciau panasius atsakymus nei buvo pasakyta sios ziniuones.
Burimas kainuoja 50 Lt.

Maloni moteris, taciau paslauga manau nera verta tos kainos.
Rekomenduoti kitiems nedrisciau.

Papildyta:
Sveikos, gal dar kas turite atsiliepimų apie būrėja Judita Vilis? esu užsirašiusi pas ją bet nzn ar eiti. gal ką kita parekomenduosit?

Papildyta:
QUOTE(zuika+ @ 2011 09 15, 14:20)
Man irgi smalsu pas ją nueiti, bet ar ji sudaro horoskopus pagal gimimo datą, ar buria kortomis ar kt. ?

Sveikos, as ir nepatarciau eiti pas Vaiva, ji savo kainos neverta. Ji tik spelioja, neburia. Pirmiausiai nuskanuoja isvaizda, bando kazka pataikyti, po to pati issiklausineja, o jei randa prie ko prisikabinti tai savo asmenine patirti ir nuomone issako, o ne is kortu skaito. Man nieko visai neatspejo, aciu dievui viskas issipilde priesingai:)
Atsakyti
QUOTE(burleska86 @ 2011 09 09, 15:18)
Sveikos,

buvau pas Judita Vilis is Dvarcioniu.
Paskambinus ji papraso gimimo datos, atejus jau buna paruostas aprasymas apie jus pagal gimimo data. Nieko jame naujesnio nepasakoma nei bet kurioje astrologijos knygoje, kurias skaitydavau paaugylsteje. Todel nieko naujo nesuzinojau, taciau tai kainavo 20 Lt. smile.gif nors tos paslaugos kaip ir neprasau..

Nepaisant to, kad astrologines konsultacijos kaip ir nenorejau, taciau atsakymu i rupimus klausimus taip pat pakankamai nepatikejau.
Po gimimo datos aptarimo buvo burimas runomis. Leidzia uzduoti 5 klausimus.
idomu tai, kad burimu runomis galima rasti internete..is principo gauciau panasius atsakymus nei buvo pasakyta sios ziniuones.
Burimas kainuoja 50 Lt.

Maloni moteris, taciau paslauga manau nera verta tos kainos.
Rekomenduoti kitiems nedrisciau.

As taip pat lankiausi pas ja, klausiau cia atsiliepimu, niekas nieko ir nusprendziau nueit. Rekomenduot jos nerekomenduociau, kada jus pas ja lanketes. nes as lankiausi siu metu rugsejo vidury ir mokejau uz viska ta pati ka ir jus 100 Lt.
be to kai skambinau jai, ji buvo labai maloni, klause gimimo datos, pasakiau, sake kad dirbs jau su mano gimimo data, kai nuvaziavau isgirdau ta pati ka ir jus is astrologines puses- ka pati zinojau is interneto, knygos apie gyvenimo kelio skaicius. Bet kai nuvaziavau pas ja ji buvo nemaloni man, grubi, pikta. o prasidejo viskas nuo to, kad sutareme laika, po to ji paskambino nukele veliau. as turejau pas ja buti, nepamenu tiksliai bet nuo 10 iki 10.30 ar nuo 10.30 iki 11. kaina 100 lt. na as viska pasiskaiciavus taip ir atvaziavau i Vilniu, Vilniuj buvau pries puse desimt. skambutis skambina Judita kur as esu, vaziuoju autobusu sms kur as esu, as pazvelgiu i laikrodi kad as dar turiu laiko neveluoju, atvaziavus i Dvarcionis skambinu kad as cia, nes taip sutarem, nueinu iki jos, ji kazko nepatenkinta piktoka, a taip pat strese visa uzdusus, nes man tie skambuciai ir sms kazkaip... toks kaip spaudimas, ispradziu as pagalvojau, kad zmogus gal rupinasi, nes as ne vilniete. bet netrukus viskas paaiskejo, kai ji man pradejo kalbeti is astrologines puses as vienoj vietoj isiterpiau ir manes buvo paprasyta nepertraukinet (na cia gal tiek to normalu) pasake, kad nera laiko, kad kitas zmogus jau po manes iskart ateina (vel normalu) bet kai man tik atejus, praejus 5-10 min tas zmogus jai skambina, kad jis jau cia ir ateina... as paziurejau i laikrodi, as turejau pasirodyti pas ja iki 11,taip ir buvo, o zmogus skambina po vienuolikos 5-10 min. na zinot... moteriske laika pati taip pasiskyre, tiesa dar penktadieni vakare as jai skambinau, laika pati nurode, o sestadieni ryte... ir su manim dirba ir i laikrosi zvilcioja, jauciasi skubejimas, gal spesiu gal reiks dar palaukt ateis tas zmogus kur laukia ir tada po jo as. na spejom, J. Vilis mano situacija sudetinga, kad reiks primoket, as paklausiau kiek, pasakiau kad as pinigu nepasiemus bilekiek, veidas jos pasikeite, pasake kad ji dirba atiduoda jegu, energijos, paskui pikta pasake kad 20-30 reiks primoket ir taip labai jau didele nuolaida daro man. bumbejo kad reikejo sakyt kad tokia sutetinga situacija, ko as cia vaziuoju ir pan- nors pati kai kalbejom neklause tik gimimo datos paprase ir dirbs pagal ja su manim analizuos situacija mano, pamokins ir pan. as atvaziavau aplamai pas ja paziuret situacijos rast sprendima-kaip ir visi, pati sake kad man paaiskins, pamokins ir pan. neklause nieko, as dar tik pasakiau trumpai kas yra, bet ji nesigilino datos jei uzteko. pati pasieme zmogu kita nelaiku, norejo greiciau prasukt viska o as likau kalta, ir dar iskalbejo. su zvake apejo aplink mane, padaviau pinigus, ji vel nepatenkinta pakartojo, kad man labai didele nuolaida padare. nei paaiskino kaip zadejo nei ka zadejo nepamokino, isbegau is jos su stresu, vidinis drebulys, gailejausi kad atvaziavau. Praejo savaite kol atsigavau. vaziavau be streso su viltim, kai tika atvaziavau prasidejo skambuciai stresuot pradejau, atejau stresuodama pas ja ir isvaziavau dar su didesniu stresu. neisiu nei pti daugiau nei kam rekomenduosiu.
P.S. tas zmogus kur lauke buvo moteris su nauju brangiu dzipu, pati irgi vardiniais rubeliais, vadino ja Judita vardu, supratau, kad pastovi kliente, ir (aisku cia mano interpretacija, gal as ir neteisi bet) manau kad atejo klientesu pinigais problemu neturinti, reikejo ja priimt butinai ir ka su manim daryt... o cia situacija sudetinga greiciau neprasisuksi nei iprastai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 01 spalio 2011 - 18:58
Aisku, kaip ir visos:) dekui uz nuomone. gal kuri turit geresni pasiulyma pas ka galima apsilankyti vilniuje, man asmeninio horospoko nereikia.
Atsakyti
4u.gif Gal kas galite Zojos is Vilniaus kontaktus parasyti i AZ?
Atsakyti
QUOTE(vingidute @ 2011 10 02, 19:14)
Aisku, kaip ir visos:) dekui uz nuomone. gal kuri turit geresni pasiulyma pas ka galima apsilankyti vilniuje, man asmeninio horospoko nereikia.

J. Vilis ir nesudaro horoskopo, ji pagal gim data paziuri ta pati ka ir jus rastumete internete spaudoj, knygose- zodiako zenklas kas jam budinga ir pan, iskaiciuoja pagal ta pacia ir viena formule jusu gyvenimo skaiciaus kelia, ka galite ir online padaryti, ir rasite apie ji apyrasa.
Atsakyti
sveikos merginos, gal zinot kokia bureja alytuje, bet, kad s..... nemaltu, nes siandien buvau pas viena tai nieko visiskai nepasake, gal tas gal anas ir taip palikus pinigus isejau nieko nesupratusi ir nieko negavusi jokios informacijos, buriant dar televizoriu ziurejo, o paskui pasieme lapa kur apie kortas parasyta ir pradejo skaityt.
Atsakyti