QUOTE(Violettta @ 2011 09 20, 12:37)
Sveikos, mamytes
Jau ilga laika ieskau vienos burejos Kaune, Silainiuose, netoli Taubuciu... Gyvena devyniu ar dvylikos aukstu name, krastineje laiptineje, tik nepamenu, kuriam aukste... Ji jau sena, is bendravimo siek tiek stacioke, buvau pas ja pries 4m, VISKAS issipilde, nors tada tai atrode neimanoma... Jau seniai internete visur ieskau jos, bet nerandu...
Sveikos visos.
Cia gal ta sena moterele,kur su savo taip pat jau sena dukra gyvena? As kalbu apie adresu Rasytes 36-36, devyniu aukstu namas, bet laiptine ne krastine, o vidurine, nes namas sujungtas kampu.
Papildyta:
Na, as buvau pas bureja tris kartus.Kadangi tai buvo ta pati bureja, galiu pasidalinti savo ispudziais.Pirma karta nuejau pries astuonis metus tiesiog is smalsumo, na pasake visko.Po poros metu issipilde vienas reiksmingas ivykis (persikraustem i nuosava nama kaip ji ir sake), nors tuo metu kai pas ja buvau tokiu minciu net neturejome.Antra karta pas ja nuejau praejus 5 metams, dali info pasake kaip ir pirmaji karta panasios.Na, o trecia karta buvau pas ja pries puse metu, na ir ka gi,ateiti piese visai kitokia nei pirmus du kartus.
Tai ir likau nesupratusi, ar taip pasikeite mano gyvenimo ateitis, ar menulio diena netiko burtams.