Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

jei kas turit Zojos tel.nr parasykit prasau i az.
Pries metus buvau pas ja, reikejo skambinti tik nuo 21.50 iki 22.00 , taip ir skambinau, kai prisiskambinau susitarem po keliu dienu kad ateisiu, pirmas ispudis teigiamas, grazus tvarkingas butas, ji pati ne kaip kokia babute-raganiuke, normali, maloni moteriske. pradzioi uzrase gimimo data, paskaiciavo, papasakojo apie mane, apie vyra, sunu... (bet sita ir taip zinau, seip visiems tas tinka) paskui bure kortom, sake mazai bet viska pataike. mano vyras tada norejo versliuka prasukt, pries tai buvo nuejes pas Azanova, kuris jam pasake kad viskas gausis labai gerai net menesi , vos ne diena pasake kada reikia pradet, Zoja pasake atvirksciai, sako nieko jisai is to negaus, neuzsidirbs pinigu, papasakojau apie Azanovo pranasumus, sako -Nesuprantu kaip jisai galejo taip pasakyti... ir nepamatyti. Kaip ji pasake taip ir gavosi istikruju. Duoda daug zmonisku patarymu. Dauguma dalyku issipilde greiciau negu sake, pvz sake po keliu menesiu, bet tas atsitiko po keliu savaiciu ,
Kazkaip daugiausia apie darba ir kalbejo. Dabar vel noriu nueiti, bet pameciau nr.
Manau reikia paciai biski pasiruost, sugalvoti kuo daugiau klausimu kurie neduoda ramiai gyventi. susikaupti, paciai maziau kalbeti.
Atsakyti
Sveikos, Mergaites.... Gal galima Silvojos kontaktus? Nes gyvenime papuoliau i tokia situacija, kad noriu nueiti pas bureja...sad.gif Beje, kokiu laiku jai skambinti... Labai Jums aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Jau ilga laika ieskau vienos burejos Kaune, Silainiuose, netoli Taubuciu... Gyvena devyniu ar dvylikos aukstu name, krastineje laiptineje, tik nepamenu, kuriam aukste... Ji jau sena, is bendravimo siek tiek stacioke, buvau pas ja pries 4m, VISKAS issipilde, nors tada tai atrode neimanoma... Jau seniai internete visur ieskau jos, bet nerandu... doh.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintų būrėjos Silvijos Vilniuje kontaktais? Ačiū.
Atsakyti
sveikos, skubiai ieskau genutes is kauno kontaktu, anksciau priimdavo silainuose savo bute, gyva eile dazniausiai budavo, is nuotraukos pasakydavo apie zmogu ir ateiti
Atsakyti
Sveikos , o kazkam pavyko SIlvijai prisiskambinti ? Man jau antra diena nekelia ragelio, gal bus kur isvaziavus g.gif g.gif
Atsakyti
As buvau Merkinei bus bureja biggrin.gif na ir ka galiu pasakyti kad viska pasake kaip buvo mano gyvenime smile.gif na ir kaip bus tai,tai tikrai man nieko nenusibeizejo thumbup.gif
Atsakyti
O iš kur žinai, kaip tau bus... g.gif
Atsakyti
Zinokit as buvau pas kelias burejas ir drauge lankesi pas kelias, bet, patikekit, visos kalba skirtingai ir labai retai siaip pataiko smile.gif gal tik man taip susidare nuomone smile.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduotų gerą būrėją Alytuje..galite rašyti į až.
Atsakyti
As irgi noreciau gauti bureju is Alytaus kontaktu i az 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juoske @ 2011 09 21, 12:27)
As buvau Merkinei bus bureja biggrin.gif  na ir ka galiu pasakyti kad viska pasake kaip buvo mano gyvenime smile.gif  na ir kaip bus tai,tai tikrai man nieko nenusibeizejo  thumbup.gif

Gal buvai pas tokia sena moterele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migla33: 21 rugsėjo 2011 - 18:20
QUOTE(juoske @ 2011 09 21, 11:27)
As buvau Merkinei bus bureja biggrin.gif  na ir ka galiu pasakyti kad viska pasake kaip buvo mano gyvenime smile.gif  na ir kaip bus tai,tai tikrai man nieko nenusibeizejo  thumbup.gif

gal kontaktus galima?
Atsakyti