Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(Lialondra @ 2011 08 29, 13:48)
Jo, Jadvyga dabarti gana tiksliai nusako, bet as buvau du kartus ir ji man skirtingai nupiese ateiti, tai speju, kad nelabai ji mato tiksliai, nors gal kartais ir pataiko...

Jei nueisiu pas Silvija, butinai pareiksiu savo nuomone  4u.gif
Papildyta:
Gal galetumete pasakyti Silvijos kontaktus ir kiek ji mazdaug ima uz paslaugas. Busiu dekinga wink.gif

Uz paslaugas paeme,berods 60 Lt. Jau spejau pamirsti ax.gif O del telefono, manau neetiska butu cia dalinti..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 08 31, 10:10)
Uz paslaugas paeme,berods 60 Lt. Jau spejau pamirsti  ax.gif O del telefono, manau neetiska butu cia dalinti..

Kodel neetiska? blink.gif Ji gi neuzsislaptinusi bureja, nemokanti mokesciu - pati skelbiasi ir kviecia klijentus, todel tik padarytum jai paslauga pasakius telefona viesai bigsmile.gif Taigi pasielgsiu baisiai neetiskai ir idesiu kontaktus lotuliukas.gif Tik lyg jinai vieta pakeitus, o gal ir ne - nezinau...ale telefonas bet kokiu atveju turetu buti tas pats.

http://imones.balsas...120035814-15599
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 31 rugpjūčio 2011 - 11:09
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 31, 12:06)
Kodel neetiska? blink.gif  Ji gi neuzsislaptinusi bureja, nemokanti mokesciu - pati skelbiasi ir kviecia klijentus, todel tik padarytum jai paslauga pasakius telefona viesai bigsmile.gif Taigi pasielgsiu baisiai neetiskai ir idesiu kontaktus  lotuliukas.gif Tik lyg jinai vieta pakeitus, o gal ir ne - nezinau...ale telefonas bet kokiu atveju  turetu buti tas pats.

http://imones.balsas...120035814-15599

Prasiusioms parasiau i Az, bet jei taip tai taip. Duomenys nuorodoje tie patys 4u.gif Nenoriu as niekam reklamos daryti,paprasciausia pasidalinau ispudziais.. 4u.gif
del skelbimosi nezinojau, buciau parasiusi smile.gif) Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 31 rugpjūčio 2011 - 11:54
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 31, 00:54)
Zinoma, kad "du pasauliai"....antra varianta brauk riebiu bruksniu, o dar riebesniu - trecia.

bet jeigu nebutu dvieju pasaliu...
kur dar ezoterikos mokytis galima? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluze.d @ 2011 08 31, 17:51)
bet jeigu nebutu dvieju pasaliu...
kur dar ezoterikos mokytis galima? verysad.gif

na, mokymosi srityje lietuvoje aplamai nemaza problema, bet jeigu nera galimybes pasitaupyti pinigeliu ir pasimokyti normaliai, tai gal kolkas ir luktelk...Cia tas pats, jei negaledama nusipirkti sviezios mesos, pasirinktum zymiai pigesni, zaliom gleivem ir kirminu kiausiniais apejusi gabala...Tai gal geriau luktelt geresniu galimybiu, bet nekist i save visokio brudo? Zinoma tavo reikalai, gali rinktis bet kuri kita varianta, tik tuomet tie mazesni pinigai bus aplamai ismesti, o ir persimokyti sunku.
Atsakyti
Sveikos,

buvau pas Judita Vilis is Dvarcioniu.
Paskambinus ji papraso gimimo datos, atejus jau buna paruostas aprasymas apie jus pagal gimimo data. Nieko jame naujesnio nepasakoma nei bet kurioje astrologijos knygoje, kurias skaitydavau paaugylsteje. Todel nieko naujo nesuzinojau, taciau tai kainavo 20 Lt. smile.gif nors tos paslaugos kaip ir neprasau..

Nepaisant to, kad astrologines konsultacijos kaip ir nenorejau, taciau atsakymu i rupimus klausimus taip pat pakankamai nepatikejau.
Po gimimo datos aptarimo buvo burimas runomis. Leidzia uzduoti 5 klausimus.
idomu tai, kad burimu runomis galima rasti internete..is principo gauciau panasius atsakymus nei buvo pasakyta sios ziniuones.
Burimas kainuoja 50 Lt.

Maloni moteris, taciau paslauga manau nera verta tos kainos.
Rekomenduoti kitiems nedrisciau.
Atsakyti
Buvau pas Silvija is Vilniaus (pamirsau gatve, bet ji kt gatves pusej nei Holiday Inn), pasidalinciau kontaktais, bet deja istryniau. Kiek dabar pamenu, ka sake, tai praktiskai viska "pataike", jei galiu taip issireiksti. Svarbiausius dalykus (sveikata, darba, mokslus, meile) tikrai gerai apibudino, o apie ateiti dar sunku pasakyti, ar issipildys. Kol kas lyg ir nematau tu pildymusi, bet buvau palyginus neseniai, pries 6 men. Man ji paliko gera ispudi ir kaip zmogus- maloni ir draugiska. Mokejau 60 Lt.

Dar buvau pas Virginija is Karoliniskiu (Vilnius). Dabar ji Perkunkiemy gyvena. Labai abstrakciai kalba. Ir toks kuriozas, kad kai ji sako "sugalvok mintyse klausima", man net nespejus sugalvoti, ji jau sako atsakyma biggrin.gif nes nespeju as pagal ja, plius ji su zemaitisku akcentu ir lb greitai kalba biggrin.gif kai pirma karta buvau 30% nk nesupratau. Tai reikia stabdyti ja. Apie sveikata lb tiksliai nusake. Apie mokslus biski ne taip, bet realiai jau taip nutiko netiketai man paciai, kad del to "priekaistu" jai neturiu bigsmile.gif Jos nr turiu, jei reikia, galiu duoti. Ji ima 50 lt. Bet buria pakankamai ilgai, apie 1.5 val. su iv kortomis.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 12 20, 19:58)
Ji net ir netaiko...ir idomi tu jai tiktai tiek, kiek susimokesi uz jos padaryta varda....o tam, kad praeitu laikas, paklausysi apie jos asmeninius nuopelnus...

Del Vaivos: esu kazkada buvusi.. is smalsumo.
Pasake apziurejus nuo galvos iki koju, kad turtingai gyvenu ir vyras aprupina lotuliukas.gif, kad neturiu rupesciu ir siaip, pakalbejom i kaire ir i desine.
Ji isties issilavinus, apsisvietus, puiki komunikatore ir psichologe, bet man regis, nededa per daug pastangu. JI zvaigzde dabar...ir taip zinoma, kam stengtis.. irnesakyk.gif
Pataiko, nepataiko - zodziu, bendrais bendriausiausiais bruozais is patirties..
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 13 rugsėjo 2011 - 11:38
O gal kam teko lankytis pas Angele? Gal yra kokiu atsiliepimu apie ja?
Atsakyti
planuoju nueiti pas Zoją, gal kas žino, kada jai reikia skambinti, nes sakė kažkas, kad tam tikru laiku tiktai, ir gal yra atsiliepimų apie ją? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2011 09 13, 12:36)
Del Vaivos: esu  kazkada buvusi.. is smalsumo.
Pasake apziurejus nuo galvos iki koju, kad turtingai gyvenu ir vyras aprupina  lotuliukas.gif, kad neturiu rupesciu ir siaip, pakalbejom i kaire ir i desine.
Ji isties issilavinus, apsisvietus, puiki komunikatore ir psichologe, bet man regis, nededa per daug pastangu. JI zvaigzde dabar...ir taip zinoma, kam stengtis..  irnesakyk.gif 
Pataiko, nepataiko - zodziu, bendrais bendriausiausiais bruozais is patirties..
4u.gif

Man irgi smalsu pas ją nueiti, bet ar ji sudaro horoskopus pagal gimimo datą, ar buria kortomis ar kt. ?
Atsakyti
Sveikos merginos,
labai norėčiau patekti pas astrologę Vaivą Budraitytę, jei žinote jos kontaktus ir kainas, atsiųskite prašau į AŽ. Ačiū.
Atsakyti