Sveikos,
esu buvusi Alytuje Pangonienes burimo salone. Nu nieko gero. Niekas man nesipildo, o isbure labai gerai. Tik viskas atvirksciai pildosi. Gal kuri gali rekomenduoti Alytuje kas tikrai gerai buria pvz. taro kortomis?
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 12, 19:33)
Pas ją verta eiti dėl stuburo problemų.
parašykite prašau į AZ jos kontaktus
Mergaites, gal kuri esat bendravusi su moterim Pasvaly metancia Taro kortas? Gal netycia koki kontakta turit?
Rekomenduočiau būrėją Iloną iš Lazdynų, buria Taro kortomis. Tel. 867292559
QUOTE(AsJa @ 2011 07 21, 17:52)
Rekomenduočiau būrėją Iloną iš Lazdynų, buria Taro kortomis. Tel. 867292559
O Ilona kartais ne iš Architektu g?
QUOTE(Alla11 @ 2011 04 11, 13:32)
Gintaras labai stiprus kaip burejas ir netik... man labai padejo susigrazinti milima zmogu... esu jam dekinga..
Vilnius, seskine
+37065839918
Vilnius, seskine
+37065839918
gal kas buvo pas ji?kokie atsiliepimai,ar verta eiti?
Kodėl jums pačioms neišmokus burti taro kortomis?
na,Šiauliuose nieko nežinau,nes ten negyvenu.Bet jeigu reikia patarimo ,tai www.taroskopai.lt .Čia tave gali paburt.
QUOTE(katewinslet @ 2011 08 09, 13:13)
na,Šiauliuose nieko nežinau,nes ten negyvenu.Bet jeigu reikia patarimo ,tai www.taroskopai.lt .Čia tave gali paburt.
as tai labai skeptiskai ziuriu i toki burima. kaip gali nematydama zmogaus burti, internetu, parasant laiskeli el.pastu ar ka pasakyti apie jo praeiti, ateiti, dabarti... Issiunti pinigus ir atsiuncia pasapaliojimus kazkokius, kurie visiems tinka...
Sveikos,
gal paskutiniu metu kas nors lankesi pas Galina is Zaliuju ezeru? Pries kelis metus skaiciau api ja labai gerus atsiliepimus, o kaip dabar? Ir dar domintu kiek dabar kainuoja jos paslaugos
gal paskutiniu metu kas nors lankesi pas Galina is Zaliuju ezeru? Pries kelis metus skaiciau api ja labai gerus atsiliepimus, o kaip dabar? Ir dar domintu kiek dabar kainuoja jos paslaugos