Maloni salis ta estija
Mums kazkaip patinka atitrukti nuo lietuvos ir pasislepti estijoje, parnu.
Visada apsistojam Spa Tervis Paradis viesbutyje. Jis ant juros kranto ir su akvaparku uz kuri papildomai nereikia moketi
QUOTE(ner_gla @ 2012 01 14, 21:29)
Maloni salis ta estija
Visada apsistojam Spa Tervis Paradis viesbutyje. Jis ant juros kranto ir su akvaparku uz kuri papildomai nereikia moketi
Man labai patiko rytine Estijos puse, ypac tas didziulis ezeras, Narva, Rakvere , o Hiuma labiau isimine nei Saarema
QUOTE(oddity @ 2012 09 25, 14:02)
Dar klausimas dėl Birinu pils Už įvažiavimą mokėti, tai ta prasme, kad parkingas mokamas ar kaip?
Radau info, kad parkingas 1ls, o apie atskirą įvažiavimo mokestį nieko neparašyta Ir išvis ar verta nusukti šonan (2 val. kelio) dėl šio objekto? Baisiai dvejoju
Radau info, kad parkingas 1ls, o apie atskirą įvažiavimo mokestį nieko neparašyta Ir išvis ar verta nusukti šonan (2 val. kelio) dėl šio objekto? Baisiai dvejoju
ne taip parasiau, parkavimas 1 Ls
2 val kelio nusukimui- as nevaziuociau Pilaite grazi, bet kazko tokio labai istrigusio man nera..
nors jei aistra pilaites ir dvarai, tai gal ir verta as del kokneses pilies is vilniaus vaziavau.. bet nuosirdziai del sitos- nevaziuociau, palaukciau progos ,kai bus pakeliui
Šiemet važiavome į Pape tiesiog ilsetis, apsistojome kempinge.. labai nieko, jūra čia pat..
Liuks reportažiukas
Panaudosiu info savaitgalinei kelionei
Teisybė, kad Latviją ir Estiją pamatom vis prabėgom po gabaliuką Tikrai norėtųsi daugiau tam laiko skirti.
Panaudosiu info savaitgalinei kelionei
Teisybė, kad Latviją ir Estiją pamatom vis prabėgom po gabaliuką Tikrai norėtųsi daugiau tam laiko skirti.
QUOTE(dansak @ 2013 08 02, 22:45)
Puikus pasakojimas.Pilys ir mūsų kelionių ,,vinis''. Gražių kelionių
ačiū
Gal kas turit geros vietos kontaktus Hiuma saloj? Mums taip ir neteko prie jūros nakvoti.. man labia norisi ten grįžti, bet labai norėčiau savaitei visą laikč praleist malantis su dviračiais. labai jau saugūs keliai man ten pasirodė.. eismo beveik nėra..