Įkraunama...
Įkraunama...

Estija, Latvija... 3500km/11 dienų

Maloni salis ta estija biggrin.gif
Mums kazkaip patinka atitrukti nuo lietuvos ir pasislepti estijoje, parnu.
Visada apsistojam Spa Tervis Paradis viesbutyje. Jis ant juros kranto ir su akvaparku uz kuri papildomai nereikia moketi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ner_gla @ 2012 01 14, 21:29)
Maloni salis ta estija  biggrin.gif
Mums kazkaip patinka atitrukti nuo lietuvos ir pasislepti estijoje, parnu.
Visada apsistojam Spa Tervis Paradis viesbutyje. Jis ant juros kranto ir su akvaparku uz kuri papildomai nereikia moketi  blush2.gif

Man labai patiko rytine Estijos puse, ypac tas didziulis ezeras, Narva, Rakvere , o Hiuma labiau isimine nei Saarema smile.gif
Atsakyti
Nuostabus reportažas (beveik kelionių vadovas) wub.gif Dėkui, Gato negro 4u.gif
Atsakyti
Dar klausimas dėl Birinu pils blush2.gif Už įvažiavimą mokėti, tai ta prasme, kad parkingas mokamas ar kaip?
Radau info, kad parkingas 1ls, o apie atskirą įvažiavimo mokestį nieko neparašyta g.gif Ir išvis ar verta nusukti šonan (2 val. kelio) dėl šio objekto? Baisiai dvejoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 09 25, 14:02)
Dar klausimas dėl Birinu pils blush2.gif Už įvažiavimą mokėti, tai ta prasme, kad parkingas mokamas ar kaip?
Radau info, kad parkingas 1ls, o apie atskirą įvažiavimo mokestį nieko neparašyta g.gif Ir išvis ar verta nusukti šonan (2 val. kelio) dėl šio objekto? Baisiai dvejoju unsure.gif

ne taip parasiau, smile.gif parkavimas 1 Ls
2 val kelio nusukimui- as nevaziuociau smile.gif Pilaite grazi, bet kazko tokio labai istrigusio man nera.. smile.gif

nors jei aistra pilaites ir dvarai, tai gal ir verta smile.gif as del kokneses pilies is vilniaus vaziavau.. bet nuosirdziai del sitos- nevaziuociau, palaukciau progos ,kai bus pakeliui smile.gif

Atsakyti
Šiemet važiavome į Pape tiesiog ilsetis, apsistojome kempinge.. labai nieko, jūra čia pat..
Atsakyti
Liuks reportažiukas good.gif
Panaudosiu info savaitgalinei kelionei smile.gif
Teisybė, kad Latviją ir Estiją pamatom vis prabėgom po gabaliuką smile.gif Tikrai norėtųsi daugiau tam laiko skirti.
Atsakyti
Puikus pasakojimas.Pilys ir mūsų kelionių ,,vinis''. Gražių kelionių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dansak @ 2013 08 02, 22:45)
Puikus pasakojimas.Pilys ir mūsų kelionių ,,vinis''. Gražių kelionių 4u.gif

ačiū smile.gif

Gal kas turit geros vietos kontaktus Hiuma saloj? Mums taip ir neteko prie jūros nakvoti.. man labia norisi ten grįžti, bet labai norėčiau savaitei visą laikč praleist malantis su dviračiais. labai jau saugūs keliai man ten pasirodė.. eismo beveik nėra..
Atsakyti