Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(chriss @ 2006 03 14, 10:14)
Sveika,
jau cia nieko kito nebelieka kaip tik klausytis gydytoju.Juk dabar svarbiausia yra leliuka issigauti,o ne tai ar nori ji ar ne guleti ligoninej.
Kai buvau nescia man irgi pradejo kraujuot 5 sav.Ir ka teko guleti tikrai ne viena savaitele kol viskas praejo,o susitvarke viskas kazkur 12 sav.Tai va nors ir su pertraukom bet nemazai prisigulejau ligoninej.Irgi labai nenorejau gulet,nes nepakenciu ligoniniu,bet mazylis buvo daug svarbesnis smile.gif Labai norejau ji issaugoti ir issaugojau,bet tik su gydytoju pagalba,ramybe ir gulimu rezimu.
Taip kad geriau tavo giminaite guli ligoninej ir rupinasi savo ir leliuko sveikatele.Juk dabar jis cia svarbiausias.
Linkiu kad viskas butu gerai 4u.gif

Labutis
nelaimes po viena nevaiksto, dukrytei diagnozavo cukrini diabeta o ji ant persileidimo ribos...................................... sad.gif sad.gif
o tie vaistai apie kuriuos kalbate kiek zinau, kad daug kam padejo .............as ieskau informacijos............
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2006 03 15, 22:19)
Labutis
nelaimes po viena nevaiksto, dukrytei diagnozavo cukrini diabeta o ji ant persileidimo ribos...................................... sad.gif  sad.gif
o tie vaistai apie kuriuos kalbate kiek zinau, kad daug kam padejo .............as ieskau informacijos............

Labai gaila kad dar ir diabeta diagnozavo verysad.gif
Kokios butent informacijos ieskai?
Man be magnio,Duphastono ligoninej dar leido Dicynone.Jis labai gerai sustabde kraujavima.O Duphastonas tai nestuma palaikantis hormonas.Neleidzia kad organizmas atmestu leliuka kaip svetimkuni.
O svarbiausia reikia paciai stengtis kuo maziau nervuotis,nes viskas persiduoda leliukui ir kuo daugiau ilsetis ir guleti lovoj.
Sekmes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
sveikos busimos ir esamos mamytes,na as irgi vakar susiduriau su tokia problema,suzinojau kad laukiuosi pries keturias dienas,o pas daktara uzregistruota tik rytoj.tas kelias dienas maude pilva o vakar darbe labai skaudejo ir pradejau kraujuoti bet labai trumpai,gryzau namo ir praejo.
ar tai normalu,kas tai galetu buti?kiek girdejau kai kuriom taip buna g.gif labai nerimauju,is anksto aciu uz aatsakyma[B]
Atsakyti
QUOTE(mellow @ 2006 03 16, 16:16)
sveikos busimos ir esamos mamytes,na as irgi vakar susiduriau su tokia problema,suzinojau kad laukiuosi pries keturias dienas,o pas daktara uzregistruota tik rytoj.tas kelias dienas maude pilva o vakar darbe labai skaudejo ir pradejau kraujuoti bet labai trumpai,gryzau namo ir praejo.
ar tai normalu,kas tai galetu buti?kiek girdejau kai kuriom taip buna g.gif labai nerimauju,is anksto aciu uz aatsakyma[B]

Siaip tai nera labai gerai,kad pakraujavo.Jeigu sviezias kraujas pasirode,tai kuo skubiau reikia lekti pas daktarus.Nes paskui gali buti per velu.O kaip daktarai sako,jei pasirode tamsiai rudas kraujas,tipo ne sviezias,panasus i isskyras tamsias,tai nera labai blogai.Bet man nors budavo ir tamsiu krauju tepdavo,variau pas daktarus nieko nelaukus.Tai gulde i ligonine iskarto.
Gal geriau nuvaziuok iki greitosios kad patikrintu.Geriau tokiais dalykais nejuokauk ir nelauk rytojaus.
Atsakyti
QUOTE(mellow @ 2006 03 16, 14:16)

mellow, vaziuok i ligonone, nedelsk iki ryto! man su pilvo skausmu kelias dienas baigesi labai blogai, o buvo sekmadienis, maniau ryte is karto begsiu pas gydytoja, irgi raminau save kad taip buna, o buvo jau velu.. verysad.gif , niekada nedovanosiu sau ...
Atsakyti
kaip liūdna skaityt visas tas praradimų istorijas verysad.gif

man prasidėjo tepliojimai apie 22 savaitę sad.gif kažkaip iš pradžių nekreipia dėmesio, bet paskui, pagalvojau, kad reikia gyd. paklaust, ar taip turi būti. paaiškėjo, kad nea - kaklelis buvo minkštas ir sutrumpėjęs.
nuo to laiko gavau biuletenį ir buvau namie, nors nesvietiškai buvo sunku - kažkaip nesuvokiau, kad čia kas negerai, nes jaučiausi puikiai blink.gif ir šiaip buvau pratus prie aktyvaus gyvenimo.
visą laiką gėriau magnio daug.
per tą laiką porą kartų pagulėjau ligoninėj. apie 30 savaitę išėjo gleivių kamštis blink.gif tai net leido vaistukus, kad mažiuko plaučiukus brandinrų, jei jis gimtų verysad.gif
bet po visų vargų mažiukas gimė 4 dienos prieš terminą thumbup.gif

ir dabar mūsų namuose auga tikras stipruolis su superiniu balsu (čia tikriausiai dėl tų vaistukų biggrin.gif )

Atsakyti
sveikos,
tikrai skaudu kai taip nutinka...uztat reikia susirasti kuo geresne gydytoja..arba nueiti pasitikrinti dar pas kita, kad viskas butu aisku..
man kai tik prasidejo nedideli skausmai ir truputeli tepliojo 9 savaite, tai is karto israse biuleteni ir gulima rezima..nesuprantu kaip galima leisti dar eiti i darba..nes jau toks stresas ir verksmas..dvi savaites pragulinejau ir nieko lygtais praejo..bet uztai dabar vienas inkstukas leliuko didesnis lygtais uz kita verysad.gif ir nerimas didelis ima..ir nezinau kaip bus..reikia tiketis, kad viskas bus gerai..
laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingis @ 2006 03 07, 15:25)
Labukas, brangiosios...
Aciu Jums , kad atsiliepet  4u.gif
tik dabar rasau, nes siek tiek atsigavau....
Vel darbe...
"Stogas" lyg ir susitvarke...nors, po tokiu praradimu - sunkiai manau ...
visgi nieko gero nebuvo...Nulekiau i antakalnio klinikas,pakeliui vairuodama prasiau tik zirniuko, kad neiseitu...Klinikose ziurejo vidiniu echoskopu ir niekaip , niekaip nemate...Padare testa - teigiamas. Vel ant kedes, vel echoskopas - nieko nemato...
Zodziu, mane "ismale" visa su tuo echoskopu.... tiek ir nereikejo...manau...poto pradejo itarineti negimdyvini nestuma...bet as sakau - tikrai maciau per pirma tyrima isoriniu echoskopu, zirniuka gimdoje, virsuje, kaip gydytoja sake, tvirtai isikabinusi.....
Kita diena, vel ant stalo...o po to i ligonine...ir - nieko...visos svajones sildziusios atrodo dar tik vakar- isejo...
Buvo ivykes dalinis persileidimas ir reikejo daryti valyma.....
Manau, kad tikrai nereikejo leistis tiek daug kartu ziurimai buti....
..Kita kart - zinosiu....
Tik va kad kito karto bandymai tik nuo geguzes bus gydytojos leisti...
O mano gydytoja, m? - tikrai keista, kad nepaskyre gulimo rezimo...juk pati mate, kad labai pergyvenu, kad labai branginu zirniuka, sakiau, kad ir i darba 18 km reikia vairuoti per kamscius...ir per piet gryzti namo ir vel vaziuoti....

laikykis, žinau, kad labai baisu, kai taip vyksta. Sulauksi savo stebuklėlio. Kai man prasidėjo tokie pat dalykai, gydytoja iškart į ligoninę nusiuntė, ten negavau nieko - tik gulimą rėžimą. Vaistų negalima, per anksti, jei viskas taip vyksta, vadinasi gamta daro atranką. Jei mažuliui bus lemta, jis kovos ir viskas susitvarkys. Mano žirniukas kovojo. Rytoj jam bus jau penki mėnesiai. Pamatysi, sulauksi savo laimės.
Atsakyti
niekada negalima juokauti su kraujavimu, niekada, gerai jerigu gerai baigiasi, bet jeigu, ne... man taip pat pradejo kraujuoti 7 savaite vyras nuveze i ligonine, praradau savo taip ilgai laukta angeliuka. mano drauge pradejo kraujuoti 9 nestutmo savaite, mes ja nuvezem i ligonine, bet aciu dievui ir vaikiukui jis nenorejo iseiti, ir ji dabar jau 26 savaites laukiasi thumbup.gif geriau jau nuvyktii ligonine, kad tikrai viskas butu gerai
Atsakyti
QUOTE(Ingis @ 2006 03 07, 15:25)
Labukas, brangiosios...
Aciu Jums , kad atsiliepet  4u.gif
tik dabar rasau, nes siek tiek atsigavau....
Vel darbe...
"Stogas" lyg ir susitvarke...nors, po tokiu praradimu - sunkiai manau ...
visgi nieko gero nebuvo...Nulekiau i antakalnio klinikas,pakeliui vairuodama prasiau tik zirniuko, kad neiseitu...Klinikose ziurejo vidiniu echoskopu ir niekaip , niekaip nemate...Padare testa - teigiamas. Vel ant kedes, vel echoskopas - nieko nemato...
Zodziu, mane "ismale" visa su tuo echoskopu.... tiek ir nereikejo...manau...poto pradejo itarineti negimdyvini nestuma...bet as sakau - tikrai maciau per pirma tyrima isoriniu echoskopu, zirniuka gimdoje, virsuje, kaip gydytoja sake, tvirtai isikabinusi.....
Kita diena, vel ant stalo...o po to i ligonine...ir - nieko...visos svajones sildziusios atrodo dar tik vakar- isejo...
Buvo ivykes dalinis persileidimas ir reikejo daryti valyma.....
Manau, kad tikrai nereikejo leistis tiek daug kartu ziurimai buti....
..Kita kart - zinosiu....
Tik va kad kito karto bandymai tik nuo geguzes bus gydytojos leisti...
O mano gydytoja, m? - tikrai keista, kad nepaskyre gulimo rezimo...juk pati mate, kad labai pergyvenu, kad labai branginu zirniuka, sakiau, kad ir i darba 18 km reikia vairuoti per kamscius...ir per piet gryzti namo ir vel vaziuoti....

oi liudna tavo istorija doh.gif zinau ka tai reiskia nes as pati ta pati patyriau net du kartus doh.gif todel galiu tau tik palinketi kad nenuleistum ranku ir nieko nekaltintum nors as pati po pirmo visus kaltinau bet veliau supratau kad taip turejo but gal tiesiog zirniukas buvo nesveikas todel ir isejo nepamates sio pasaulio tiesiog gamta taip norejo doh.gif todel keleta menesiuku atsigauk ir vel bandykit ir tikekit kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Prisiskaiciau cia jusu istoriju ir nutariau parasyti savaja.Pries dvi dienas turejau persileidima,buvo 8 savaites.Kai buvau 6 sav. buvo pradeje tepti,nuvaziavau i ligonine,tai pasake nieko baisaus,buna,ultragarsas jokio gresiancio nerodo.Tepimas kuri laika praejo,o apie 8 sav vel atsirado,bet jau kitoks-bego tamsokas tirstas kraujas,tiesa visai nedaug jo,ir tik kai lankstydavaus.Itariuau kad negerai jau kazkas,nors siame puslapyje ir skaiciau kad daug kam is jusu buve to kraujo ir viskas gerai baigesi.Deja...man nesibaige gerai.Iskritus kresuliukui vaziavau i ligonine,o ten pasake kad persileidau.Gyvenu Jav.Pas mus cia jokiais magniais ir kitais vaistais kraujavimu nestabdo,ir i ligonines neguldo.Lietuvoj viskas kitaip matau.Turbut jau butu man prirase to magnio,kai 6 sac pradejo tepti.Tai va,tokia mano istorija.Liudna.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2006 04 04, 18:34)
Sveikutes,
Prisiskaiciau cia jusu istoriju ir nutariau parasyti savaja.Pries dvi dienas turejau persileidima,buvo 8 savaites.Kai buvau 6 sav. buvo pradeje tepti,nuvaziavau i ligonine,tai pasake nieko baisaus,buna,ultragarsas jokio gresiancio nerodo.Tepimas kuri laika praejo,o apie 8 sav vel atsirado,bet jau kitoks-bego tamsokas tirstas kraujas,tiesa visai nedaug jo,ir tik kai lankstydavaus.Itariuau kad negerai jau kazkas,nors siame puslapyje ir skaiciau kad daug kam is jusu buve to kraujo ir viskas gerai baigesi.Deja...man nesibaige gerai.Iskritus kresuliukui  vaziavau i ligonine,o ten pasake kad persileidau.Gyvenu Jav.Pas mus cia jokiais magniais ir kitais vaistais kraujavimu nestabdo,ir i ligonines neguldo.Lietuvoj viskas kitaip matau.Turbut jau butu man prirase to magnio,kai 6 sac pradejo tepti.Tai va,tokia mano istorija.Liudna.

turiu tau patarima verysad.gif niekada neskaudink saves su tokiais klausimai kaip "jeigu butu israse,jeigu butu buve taip o ne taip ir t.t" as ir turejau du persileidimus ir bandziau visa pasauli del to kaltinti bet juk nieko nepakeisi jei ieskosi kaltu.... daba galvoju kad tokioje situacijoje nera kaltu tiesiog mama gamta taip norejo gal tiesiog tas mazytis zirniukas buvo nesveikas...
todel nekalink nei kitu o tuo labiau saves ax.gif
Atsakyti