Sveikutes o kas esat susidurusios su neistumu ir menstruacijomis...papasakokit placiau.
Sako buma moterys pastjusios bet vis dar suserga...kaip tai paaiskinti...?ir kokio pobudzio menstruacijos tada buna?
perskaiciau visu mamyciu parasytas zinutes,nes man siuo metu labai aktuali tema. Pati su tuo tepliojimu susiduriu ir nesuprantu. Jau gal buvo kai tik du lasai kraujo isvarva ir viskas.Buvau supanikavusi staigiai lekiau pas gydytoja ,bet ji mane nuramino ir sake kad pasitaiko iki 3 menesiu nestumo tai yra normalu(bet aisku negausus tik keliu lasu kiekis),del gausesnio kraujavimo turiu skubiai vaziuoti i ligonine.Kol kas siuo metu yra gausus tokiu grynai geltonu isskyru. Ar tai yra normalu? Man tai pirmasis vaikas tai net nezinau kieno paklausti nes visa gimine ir draugai Lietuvoje,o as tai svetur pas gydytoja einu tik sausio 16 diena ir tikiuosi kad viskas bus gerai esu optimiste is prigimties bet kartais prarandu pasitikejima ir tiesiog is nezinojimo labai nervinuosi.Tai tiek,visoms mamytems linkiu linksmu svenciu ir sveiku vaikuciu
Sveikos,
bijau, kad mano pirmasis ir taip lauktas nėštumas liūdnai baigsis Jau 4 dienelė kaip teplioju šokolado spalvos krauju su tokiais kaip odelės gabaliukais. Baisiausia tai, kad dabar pagal gydytojos skaičiavimus man tik 5 sav. Tai net nežinau ar čia panašu į gręsiantį persileidimą ar negimdyvinį? Kai buvo trys sav matėsi "užuomazga", o dabar nemato 5 sav nėštumo. Tai mane ir gąsdina. Pasidalinkite patirtimi , ačiū.
bijau, kad mano pirmasis ir taip lauktas nėštumas liūdnai baigsis Jau 4 dienelė kaip teplioju šokolado spalvos krauju su tokiais kaip odelės gabaliukais. Baisiausia tai, kad dabar pagal gydytojos skaičiavimus man tik 5 sav. Tai net nežinau ar čia panašu į gręsiantį persileidimą ar negimdyvinį? Kai buvo trys sav matėsi "užuomazga", o dabar nemato 5 sav nėštumo. Tai mane ir gąsdina. Pasidalinkite patirtimi , ačiū.
Va lygiai mano atvejis - 14 sav. buvo kai po santykiu pasirode kraujas, islekiau is darbo paklaikus, nes praeita karta po tokio atvejo isaiskejo nesivystantis nestumas Is karto pagulde i ligonine, per echoskopa pasirode, kad vaikiukas gyvas ir auga, tai teko savaite pasivolioti ligoninej, o paskui dar 3 namie. Tik vakar i darba isejau. Gydymas tokiu atveju - gulejimas ir Duphaston, bent mano atveju. Tiesa, man kraujavo is gimdos kaklelio zaizdos, gal Tavo kitas atvejis, nes gali pradet atsiskirt placenta, bet labai tikiuosi, kad viskas yra ne taip...
va va man ir tokia bedule buvo.....jau galvojau kad man tokia vienai kvaila ideja kilo besilaukiant......as tai niekaip nesibaige tas karaujevimas tai teko su greitaja pagalba i ligonine vaziuot...ten savaitele pagulet nors ir po keliu valandu jauciaus gerai ...as tada buvau gal 6 menesi.... bet kai atejo 8 su trupuciu tai pradejau vel kraujuot...truputi irgi nenorejau vaziuot i ligonine ...gerai kad vyras priverte....vos atsisedus i kede ir pradejus gydytojai apziura kraujas pasiliejo...ir teko daryti cezari.....pasirodo galejo mus abieju jau nebebut jei butume neapsilanke.....tad patarciau visom besilaukenciom but atsargiom kai pirma kart gydytoja sake jog yplyso gimda.....isvada:kartais reikia visai nedauk, bek pas gydytoja pasitikrink kuo skubiau ....
Nepergyvenk meshkaite,
Man buvo taip pat ir visai taip pat kaip ypatai... baisiai persigandom, o pasirode, kad kaklelis sukraujavo... tai daktare patare tiesiog atsargiau myletis... tipo per giliai kad nebutu...
Aishku visaip gali buti gali, bet man daktare sake, kad jei kraujuot nustoja, nieko baisaus...
taciau turbut visais atvejais besilaukiant reiktu kreiptis pas daktarus... kad tiesiog ramiau miegotusi...
Man buvo taip pat ir visai taip pat kaip ypatai... baisiai persigandom, o pasirode, kad kaklelis sukraujavo... tai daktare patare tiesiog atsargiau myletis... tipo per giliai kad nebutu...
Aishku visaip gali buti gali, bet man daktare sake, kad jei kraujuot nustoja, nieko baisaus...
taciau turbut visais atvejais besilaukiant reiktu kreiptis pas daktarus... kad tiesiog ramiau miegotusi...
Man tas pats buvo-14 sav pasirodė kraujas...
Nulekiau į ligoninę. Gydytoja pasižiūrėjo... Ačiū dievui kraujuoja ne iš gimdos o iš žaizdelės kaklelyje... Kiek man paaiškino tai nieko tokio...
Tik vat jokio sex iki pat gimdymo ir megne diasporal gerti..
Tikiuosi, kad išnešiosiu savo angeliuką iki galo
Nulekiau į ligoninę. Gydytoja pasižiūrėjo... Ačiū dievui kraujuoja ne iš gimdos o iš žaizdelės kaklelyje... Kiek man paaiškino tai nieko tokio...
Tik vat jokio sex iki pat gimdymo ir megne diasporal gerti..
Tikiuosi, kad išnešiosiu savo angeliuką iki galo
QUOTE(Niduka @ 2005 12 28, 17:18)
Sveikutes o kas esat susidurusios su neistumu ir menstruacijomis...papasakokit placiau.
Sako buma moterys pastjusios bet vis dar suserga...kaip tai paaiskinti...?ir kokio pobudzio menstruacijos tada buna?
Zinau as tokiu atveju buna, bet placiau nieko ...........
na man irgi po buvo pasirode keli lasai kraujo,bet dabar tai kazkokie rudi tepimai atsirado. jei ta diena pailsiu ,paguliu tai viskas tvarkoje,bet jei tik ka nors padarau pajudu arba sedziu tai vel blogai ;((( aisku tu isskyru rudu tai nedaug bet vistiek. Kai pas gydytoja buvau praita karta sake kad tai nieko tokio panikuoti ir reaguoti labai greitai kai prasideda gausus kraujavimas arba skausmai pilvo apacioje,o siaip tai jei siek tiek pateplioja geriausiai lovos rezimas. bet tai visa diena man sunkiai sekasi isguleti,nes esu aktyvi ir man kazkaip nesigauna,tai net neisivaizduoju kada visa tai praeis nes tik po geru triju savaiciu vel einu pas gydytoja reikia laukti
QUOTE(Viotinola @ 2005 12 29, 10:25)
Sveikos,
Labas,
kaip tavo situacija? Gal viskas gerai?
Man per abu negimdinius mazdaug tokiu laiku kaip ir tavo, pradejo kraujuoti, taip kad nieko gero...
Vakar pusei sveto apsiskelbiau, kad nescia.. sianden pradejau kraujoti.. staigus pilvo suskaudimas ir du labai stambus lasai.. nu ne lasai o .. gal krisuliai.. Dabar kraujo nera, bet yra panika... be abejones eisiu pas gydytoja, bet turiu bloga nuojauta.. ir maudzia pilva.. Su pirmu nestumu kraujavau, ir labai panasiai buvo, keli stambus lasai , kelios dienos stambesnio tepliojimo ir du menesiai silpno tepliojimo.. sekmingai pagimdziau, bet tada neskaudejo pilvo.. o dabar skauda.. skauda..
taip pat pries pirma vaika turejau negimdybini nestuma, tada ir skausmai ir kraujavimas kitokie buvo.. nejaugi persileidimas? ir silpnumas nerelaus, drena rankos ir kojos.. gal is isgaschio.. tfu tfu tfu
taip pat pries pirma vaika turejau negimdybini nestuma, tada ir skausmai ir kraujavimas kitokie buvo.. nejaugi persileidimas? ir silpnumas nerelaus, drena rankos ir kojos.. gal is isgaschio.. tfu tfu tfu
Fasolka laikykis,svarbiausia geros emocijos ir jokiu nervu As su Gabi kaip vaiksciojau tai pirmas tris savites laipiojau sienom nuo skausmo,taip buna ,manau ,kad cia nieko tokio.Sekmes!